Уточняваме курса евро-лев и в чакалнята... на Еврозоната

Очаква се първите месеци на тази година да подадем документи
15 яну 2018 09:30,
200

Преди да бъдат подадени документите на България за така наречената "чакалня" за еврозоната трябва да се проведат преговори за уточняване на курса евро-лев.

Още по темата

Това обясни пред Bulgaria ON AIR председателят на бюджетната комисия Никола Александров, след като през седмицата финансовият министър Владислав Горанов обяви, че България се очаква да кандидатства за присъединяване към еврозоната през първите месеци на 2018 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споко, вместо левове ще изхвърляме евро през балконите. Българина е като брашнен чувал, колкото и да го тупаш все пуша!
175
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха,очаква се завишаване на курса евро/лев,като "елегантен" начин за девалвация на лева,а "чакането в чакалнята",според специалисти ,хептен не е ограничено във времето и в нашият случай може да продължи столетия,ако разбира се, преди това от ЕС е останало нещо си!!!Да му мислят уФъсете,дето чакат на заплатки и пенсийки,напъхани яко във фризера за дълбоко замразяване!!!А Стадото....Ех,Стадото-о!Великлото Стадо!
174
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕС пуснаха печатницата на еври, както правят САЩ - ФЕД печата долари без покритие.Финансовите манипулации нямат край- и в САЩ, и в ЕС.
173
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли златно покритие еврото?Според мен - няма.Защото Германия няма злато............великите сили(най-вече САЩ и Англия) се отнасят към Германия като с победена държава от ВСВ.Задава се поредната финансова манипулация-българите пак ще загубим.
172
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еврото е инструмент, чрез който Германия и Франция ще командват целия ЕС.
171
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата финансова система в ЕС и в целия свят е една огромна манипулация.
170
4
 
18
 
! Отговори
jimbo преди 6 години
Когато Хърватска, Чехия, Румъния, Унгария, Полша и Швеция приемат еврото, тогава може да се заговори за България и еврозоната... до тогава би било равносилно на четвърта национална катастрофа :Д
169
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Готви се нещо голямо, но не се знае какво точно.Някои хора ще спечелят, други ще загубят.
168
3
 
12
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Само един абсолютно кръгъл *** може да говори за златна нишка в книжните пари. Нали ако я изпуснеш в тоалетната и нишката утича. Дъбили...
167
4
 
12
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
БАНКНОТАТА ОТ 10 ЛЕВА НА ТОДОР ЖИВКОВ ВСЕ Е ВЗИМАЛА И НА ЗАПАД ЗАРАДИ ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ(ЗЛАТНА НИШКА) .. ТАКЪВ. БНБ ПОКРИВА НОМИНАЛА В ИСТИНСКО ЗЛАТО И ИМАТ ИНТЕРЕС ЗАПАДНИ ХОРА, КАТО ВЪРНАТ БАНКНОТАТА В БНБ ПОЛУЧАВАТ ЗЛАТО.Пълни глупости. *** се застреляй.Ако беше така, както казваш, левът щеше да е КОНВЕРТИРУЕМ, тоест, с левове щяхме да пазаруваме в Кореком.Левът беше една бележка за вътрешна употреба от овците, които пък беха заградени с бодлива тел, за да не забегнат навънка.
166
4
 
28
 
! Отговори
питахте ли народа? преди 6 години
80% от постовете са лакардии и отклоняване на вниманието в друга посока.Някой пита ли българския народ искали еврото или не?
165
4
 
32
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Щом ще се уточнява курса евро-лев работата става съмнителна. Цецо, Делян Добрев и другите гербаджийски далавераджии сигурно отдавна са си прехвърлили офшорните сметки в евро.
164
2
 
15
 
! Отговори
. преди 6 години
е само това остава и се финишираме...
163
0
 
2
 
! Отговори
Уточнение до Минаващ преди 6 години
Писах, че съм я виждал през стъклото, а не държал в ръцете си, в портмонето си или ползвал.От сайта на БНБ си дръпнах ПДФ-каталога за използваните пари у нас през годините. В него на 99 страница я има и въпросната 200-левова банкнота. Емисията е от 1951 г. и наистина е по-голяма по размер, но цветът и е сиво-жълто-зеленикав. Най-вероятно нея съм виждал, а спомените ми малко са се пообъркали и са ме подвели. Поднасям извиненията си към всички, почувствали се подведени!
162
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курсът не трябва да се пипа .Ако някой иска , първо да си подадеоставката .
161
2
 
15
 
! Отговори
seira преди 6 години
КАНЯТ СЕ ДА ПИПАТ "БОРДА", А !!!АМИН!
160
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курсът не трябва да се пипа .Ако някой иска , първо да си подадеоставката .
159
6
 
4
 
! Отговори
ХименаБанкъфАмерУика преди 6 години
Хлупаците ,коиту са се изказаЪли и не рЪзбират от иконоуумикс скоро ще глътнЪт въздух и Ъку имът ЛефчитъЪ ще може да си обършЪаат ДупитаТа сис Тях..
158
2
 
21
 
! Отговори
ХименаБанкъфАмерУика преди 6 години
Аналитично погледнато основна цел на мероприятието е открадването на едни 60 млд лв. ватюни резЪрви на валютният боурд от БНБ и открадването на 70 млд лв депозитна маса в банките.Втора,основна цел е изтриване на цялата междуфирмена задлъжнялост на олигархията.Труета цел е нароУда да станат поу бедни и от Църкоувни мишки при 50 000лв за 1 $ за да може пак да се Re -приватизира сичко в по правилни руце и да няма много знаещи,а повече да има бачкащи slaves .Отвържат ли курса Бъулгерийъ is finished
157
1
 
1
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
До До До 134 - 2Не помня да е имало такава банкнота в обръщение преди 89-та, но я видях "на живо"Значи за индиянците не е имало такава банкнота, но за чужденците е имало ли?И като я извади чужденецът в накой магазин или ресторант ще му я вземат ли?Да кажем, че *** приеме банкнотата.Как ще се почувства той и какво ще си мисли след като чужденец му подава банкнота със стойността на месечната му заплата?