БСП: Корупцията заплашва националната сигурност!

Нинова иска да се разсекретят документи от главния прокурор
Обновена: 17 яну 2018 10:31 | 17 яну 2018 10:23, Камелия Цветанова
30
БСП: Корупцията заплашва националната сигурност!
Архив: Булфото

Доклади на прокуратурата, на ДАНС и писмо от финансовия министър Владислав Горанов след извършени проверки в приходната агенция показват, че има заплаха за финансовата сигурност на страната, а оттам и за националната сигурност.

Документите обаче са секретни и заради това червената шефка Корнелия Нинова поиска председателският съвет на НС да се събере утре извънредно и да реши дали да ги разсекрети или да се проведе закрито заседание на парламента, така че всички депутати да се запознаят с тях.

Още по темата

Тя отсече, че вотът на недоверие срещу правителството заради корупцията ще бъде внесен и заради това е важно народните избраници да са наясно какво пише в докладите от проверките на компетентните органи.

"Когато говорим за корупция, говорим за такава най-вече в разходването на парите и то е логично. Законът ми забранява да си служа с имена на хора, фирми и числа за злоупотреби и корупция, но мога да кажа, че в резултат на тези проверки, на разпити на свидетели и на експертизи е направен извод за заплаха на финансовата сигурност", отсече Нинова.

Тя допълни, че тези констатации и указания на главния прокурор стоят на бюрото на премиера Бойко Борисов от август 2016 г.

"Искаме да знаем за каква корупция става дума, защо премиерът не е взел мерки, покровителства ли се тя от най- високо ниво", настоя соцлидерката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
месара преди 6 години
бсп - другарката лъжа нинова, говори за корупция и за национална сигурност,....... ЦИНИЗЪМ !!! ей, голям глад ги гони другарите!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 3Ами не, нещо не си разбрал.Индекса ни на корупция е като на Италия - демек като на други места в Европа не в Африка, Антарктида или Папуа Нова Гвинея
26
4
 
8
 
! Отговори
Крадецът преди 6 години
Крадецът вика дръжте крадеца ! Откакто Корни е начело на БСП такъв популизъм се излива, че чак не мога да повярвам. Според мен е време БСП да се преименува на Баси Страшния Популизъм ? Тази корупкция, която е проблез за НС си съществува от 28 години ! Според мен основният проблем за националната сигурност, който трябва да обсъдим е, че има 240 депутати, които защитават корупцията бе г-жо Нинова !
25
7
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Онзи ден Туск каза че у нас има корупция, но тя е и като на други места! Не е казал че е като на други места в Европа! А всички знаем че на нас ни остава малко да надминем Африканските държави по корупция, може би точно за Африка е говорил, или?
24
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова да говори за корупция е все едно педофил да иска да стане детски учител. Нейните партии БКП-БСП и СДС с Иван Костов ограбиха и разпродадоха България , а др. Нинова стана милионер с приватизацията на Техноимпекс подарен и от нейния приятел Ивон Костов . Просто отврат.
23
4
 
15
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Заплаха за националната сигурност е БСП - най-мръсната партийка в историята на България.
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елена Йончева сутринта по радиото каза че България е бедна страна и ВИНАГИ ще има корупция ! - логично погледнато точно заради това не трябва да има корупция.А то какво става ! - значи бедни сте и ВИНАГИ ще сте бедни защото НИЕ ще си крадем както ни падне а Вие ще мълчите и ще се примирявате.А България изобщо не е бедна ! - ако я управляват свестни хора може да бъде като Швейцария ама всички крадат като за световно и ни говорят глупости.
21
0
 
15
 
! Отговори
о.к. преди 6 години
Разсекретете Техноимпекса, проватизацията на БТК, Булгартабак, енергетиката и ....Панаиря!
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
hodete vishte sin4eto na Iotova ! apartament v top centar ! kola 50 - 70 bona ! inache si cuka na zaplatka ot 600 lv drugite ot kade ??????????
19
4
 
19
 
! Отговори
Тончев преди 6 години
Поредната изцепка на ГОСПОЖА ЛЪЖА !Няма по-корумпирана партия и по-корумпира ни партийни шефове от тия на БСП ! Отново сме свидетели на поредната инсинуация на Нинова - крадецът вика :"Дръжте крадеца! " Ако не са корумпирани тия "богопомазани " люде,откъде им се паднаха хотелите фирмите,тлъстите финансови капитали -във вид на късмети от Новогодишна баница ли ?! Накъдето и да погледнеш всичко се държи от деца и близки на бивши номенклатурчици-кой ни е виновен,че не сме се родили като тях?!
18
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кака е прекалила с пиенето вчера
17
6
 
9
 
! Отговори
рррррррррр преди 6 години
Хайде на бас, че другата седмица, след дебатите ще се окаже, че в РъБъ въобще няма корупция и кака *** си измисля разни али-бали!
16
10
 
8
 
! Отговори
българина преди 6 години
а дали лъвов мост струваше 40 млн лева, колкото изхарчиха от герб? с тези пари се прави мол или се асвалтират няколко града от по 100 хил души
15
3
 
25
 
! Отговори
Червен крадец преди 6 години
Белене, Цанков камък и КТБ са символ на корупцията на БСП при Орешарски и Станишев!
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Ми той и другаря Путин не е стъпвал в България ама на него вярвате
13
4
 
23
 
! Отговори
Zv. преди 6 години
Гладната кокошка отново просо сънува,умират за власт,треперят за нея,яко огладнели,а тя ще пръсне бузите си вече.Мах те бяха предложили Пеевски за шеф на ДАНС,та това не е ли корупция?
12
5
 
3
 
! Отговори
До анонимен 9 преди 6 години
Господинчо, с този правопис и грешно изписване на програмата, няма как да не си гаден ***! Колко ти платиха да клепаш?
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bravo na ninova i bsp sa turskata konv. Kojato ja bade promenena vanschnata ministerka zazeva i njakakva evrodeput.gerb se islojiha s tahnoto intervu sergei stanischev da sluschala ninova 4e ninova ima pove4e moral inteligent.ot sergei gei
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В СТРАНА КЪДЕТО УСВОЯВАНЕТО НА ПАРИ Е НАЦИОНАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИОРИТЕТ НЯМАЛО КОРУПЦИЯ?!?!?!
9
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BORISOV NE MOGE DA VODI BORBA SRESHTU KORUPZIATA,ZASHTOTO TRYABVA DA OSADYAT PARVO NEGO I HORATA OT NEGOVATA PARTIA.