БСП си хареса сивата икономика за вота на недоверие

Внася го в сряда, в мотивите ще впише и контрабандата
44
БСП си хареса сивата икономика за вота на недоверие
Снимка: Булфото, архив

БСП внася днес вот на недоверие срещу правителството. Мотивите са свързани със сивата икономика и контрабандата у нас.

Още по темата

Въпреки че първоначалната идея беше вотът за бъде внесен заедно с ДПС, миналата седмица стана ясно, че той ще бъде иницииран само от левицата. Въпреки това от движението дадоха заявка, че ще гласуват против правителството, защото това е политическо решение на политическата сила отдавна.

Заместник-председателя на БСП Желю Бойчев обясни, че акцизната централизирана информационна система в страната има редица слабости, въпреки похарчените за нея милиони левове.

Според него премиерът бяга от отговорност по този въпрос.

Освен вота, БСП ще започне инициатива за разсекретяване на доклада на ДАНС и прокуратурата за работата на акцизната информационна система, поръчан с постановление от лятото на 2016 година.

Бойчев твърди, че има приходи, които не са били събрани от държавата и допълни, че става въпрос за стотици милиони левове.


44
Още от
Напиши коментар Коментари
41
1
 
5
 
! Отговори
Врачанин преди 1 месец
Корнито я виждам като кмет на с. Крушовица. Много ще и отива. Но и това е съмнително.
40
1
 
4
 
! Отговори
позитано 20 преди 1 месец
Чета коментарите и на някои от тях избухвам в смях.Има доста хора с чувство за хумор. Ма те от БСП това си заслужават.Тръгнали да събарят Бойко...Абе будали , кой от вас поже да управлява държава? КОЙ ?
39
0
 
6
 
! Отговори
Нов преди 1 месец
Кирчо Добрев ли е консултантът по въпросите на сивата икономика?
Ако е той може да се надяваме, че информацията ще е от извора
38
1
 
6
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 месец
От "БСП и СиЕ"АД по начало си харесват сферите които са емблематични за тях и в които са най-силни, като сивата икономика и корупцията. Разбира се за доукрасяване винаги може да се вмъкне и наякоя по екзотична опорна точка свързана с прословутия "трети пол" например или пък да се поиска поредния вот на недоверие към правителството, като украшение на Европредседателството ни ... !!!
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е нали точно БСП са най-големите защитници на сивата икономика?
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
BABO KORNI NALI SINCETO TI GIVEE V AMERIKA IMENNO S PARITE,KOITO PECELISH OT KORUPZIATA V BALGARIA.
KOMUNIST,KOITO NE KRADE NE E KOMUNIST,TOI E FASHIST.
35
2
 
6
 
! Отговори
Кретен преди 1 месец
Помните ли масираната хакерска атака, когато при първото правителство на ББ решиха да вържат база данните на НАП и Митниците? Помните ли кой от БСП бе настоял пред ББ да не закача Мишо Бирата? Какво се бе оплакал Мишо Бирата? "Досега на ВСИЧКИ съм плащал и не съм имал проблеми". Не, че ББ е цвете, но са много смешни някои нахъсани борци против сивата икономика, контрабандата и корупцията. Да не говорим каква мрежа от ДДС-арски фирми е създадена в средата на 2008г.
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 32

Я обратно на село.
33
2
 
7
 
! Отговори
дядо Груьо преди 1 месец
Нали щяхме да борим корупцията другарко Нинова?Ами то първо трябва да почнем от ръководителите на тъй наречената"лява ,социална; партия.Но май само на думи, защото Вие сте първата , която трябва каже нещо за разбойническата приватизация например за Техноимпекс.
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оня ден Доналд Туск каза, че корупцията у нас е като навсякъде.Аз на него ли да вярвам или на някакви червени тролчета, на които работата им е да плюят по България?
31
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинче разбирам те моме че се опитваш да се правиш на опозоция ама ми е много чудно на едни нови избори кой аджеба ще те избере? Като се има впредвид последните няколко избори и това, че реално не предлагате абсолютно нищо различно освен празни приказки и плач по отминали времена... да не говорим, че електората ви си отива по естествен път всеки ден.
30
4
 
10
 
! Отговори
До Анонимен преди 1 месец
Така е, тя подривната дейност им е заложена в стогодишната история, обирането на мандри, партизанските акции, диверсиите, взривяването на църкви и так далее, са все познати техни похвати през годините. Друго характерно за тяхната дейност е, че винаги се е ръководила от маскава, като се почне още от годините на коминтерна, та стигне до съвременния путинов КаГеБейски вариант ... !!!
29
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми тя сивата икономика се държи от БСП.
28
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бсп умре
27
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единствената работа на социалистите е как да пречат на управляващите нямат никаква социална политика а само подривна деиност това ги съсипа тотално
26
3
 
10
 
! Отговори
Червен Милионер преди 1 месец
Аааа сивата икономика да не пипат!
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
BSP NYAMA NISHTO NA TEORIA SAS SIVATA IKONOMIKA,TYA PRAKTICESKI E ZYALATA TYAHNO PRITEGANIE.
24
4
 
9
 
! Отговори
www преди 1 месец
Ха добрутро свате! Ми нали беше за корупцията! Или нещо корупцията се оказа приятелски огън!
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма никаква социална политика в България. Хората са работещи бедни или безработни, болни, стресирани, самоубиват се ежедневно, защото не могат да посрещнат разходите си заради тези непрекъснато увеличаващи се цени на стоки и услуги.
22
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хората на корни щяха да са ЗА, ако герб бяха против :D