Косово ще има почетно консулство в България

Седалището на почетния консул ще е в Несебър
18 яну 2018 15:10, Елка Василева
27
Косово ще има почетно консулство в България
Снимка: архив, Reuters

Косово ще открие почетно консулство в България. Съгласие за това даде правителството на днешното си заседание.

За почетен консул на Косово у нас ще бъде назначен Пламен Копчев.

Седалището ще е град Несебър, а консулският окръг обхваща територията на цялата страна.

Пламен Копчев притежава богат професионален опит в областта на туризма, търговията с петролни продукти, както и в сферата на високите технологии. Член е на Управителния съвет на „Слънчев бряг“ АД и на Съюза на собствениците на хотели на к. к. „Слънчев бряг“. Има опит като административен ръководител от работата си в БДЖ.

Политическият диалог между България и Косово се развива все по-интензивно през последната половин година, което създава предпоставки за активизиране на двустранните икономически отношения в области като туризма, енергетиката, строителството, инфраструктурата, телекомуникациите, както и в сферата на културата. Откриването на почетно консулство на Република Косово у нас ще стимулира развитието на сътрудничеството в тези области.

 


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Косово е Сърбия а западна Сърбия е България. Сегашните управници на България най корумпирани в света. Нямат свое мнение.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мишо
Страшен си бе щич.Това главата ли тиго роди или някой косовски проповедник.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В несебър?! За да може шиптарската мафия да контролира пътя на дрогата по курортите....
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гледайте к'во българи! докато сляпо емоционално и в неразбирателство се водиме по игрите на великите сили на балканите Мир и просперитет няма да дойде. Бойко се лепнал за прозападните ни партньори и го играе хитрец ама да се моли да не се обърне палачинката щото те много лесно ше ни зарежат като се разберът с Русия а тогава Сърбия ще е в силната позиция а ние ще сме *** на албанците и на турците тей че не си продавайте душиците за някой пробит долар и мачкайте шиптърите долни трафиканти
23
1
 
7
 
! Отговори
до20 преди 1 година
...абее не съм чак толко добър и надълбоко в историята ама айде спри се до Ниш некъде да е било българско повече време отколкото сръбско щот тей люто ше те псуват от област шумадия че ше ти залюти на дупето
22
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До do17
Ето още един с пропагандата от мАсква - младежо, сега вече има уики, напиши в него Охридско-Дебърско въстание и чети. После прочети Анри Пози (французин) и "Войната се завръща" и ще разбереш за такива зверства, извършвани от "брачата" сърби, пред които турските кланета в Батак и Стара Загора направо бледнеят.
Та хайде малко по-полека с просръбския патос - половин София е населена с изселници от нашата си Македония - да ти кажа ли от кого са бягали, или сам ще се сетиш?
21
0
 
11
 
! Отговори
цъкцъкязък преди 1 година
чудесно!!! ще има ли край консулството магазинче за органи или кока ??? или консулството ще главен офис другото дистрибуция - изнесени партньорски офиси 1ния в несебър 2,3 в софя ами тей шей то балканите сме криминална история за запада и такива ще си останем няма к'во да се лъжем с евросъюзи европредседателства и щуротии,те си имат интерес от зона в която да се случват мръсните далавери на Европа и светъ
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мишо
Косово дооооста дълги години е било българско, а Белград все още е бил повече години град в България, Унгария или Византия, отколкото в Сърбия. Учете си малко историята и престанете с тези пропагнадни клишета и опорни точки!
Сърбия винаги е била противник на България, а Балканския съюз, под милия поглед на Русия, от 1911 е възможно най-лошото нещо, което се е случило в новата ни история. И с най-тежки последствия. Дори комунизмът и псевдодемокрацията не успяха да ни обезбългарят толкова
19
2
 
9
 
! Отговори
do17 преди 1 година
ти пък ако знаеш кой е бил Титоо или Енвер ходжа на се една работа ... и както умело сглобяваш факти от историята срещу Сърбия след 10години да не си сипеш главата с пепел като те зачешат албанските шиптъри по дупето. щото не мисля да са по-добри от сърбите да ти кажа
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много важна новина, сигурно ще има и щанд за продажба на наркотици на едро и друг за търговия с органи.
Предполагам ще го открият нашия премиер и тачи.
17
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сърбия не спира да си получава заслуженото за всичките престъпления, които стори срещу България, под зоркия погледа на Сталин, Тито и предателя Димитров. А вие неграмотни и невежи патреоте, си продължавайте с диарията, не пречите на никого.
16
5
 
23
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Косово е Сърбия.
Сърби народа на България има различна гледна точка от корумпираното ни правителство.
Косово е Сърбия!
15
0
 
33
 
! Отговори
Кирил преди 1 година
в качеството си на какво косово ще има консулство след като не са държава ?
14
0
 
2
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 1 година
Няма страшно.
Познавам Пламен Копчев.
Не прави проблеми.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това след височайшото посещение в Турция? Още какво договориха там?или това ще го разберем когато е късно?
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 10
БРАВОС!!!

Точно казано. Явно Османската империя не успя да ни унищожи за 500 години толкова колкото т.нар. демокрация за 30 години. Евро еврейският съюз най голямата заплаха за България.
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През Несебър ли вече ще минава наркотрафика?
10
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БРАВОС!!!! И после някои още ще ми говорят за "анексирания" Крим!!!!! Ха-ха-ха.....абе, вие акъл имате ли???? Остава и албанската м.а.фия да си открие "представителство" в България??? НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛ, че нашето ръководство така ще откачи! Боже, накъде отива България? 500 години българщината не можа да изчезне, но сега...за 30-40 ще ни довършат!
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно,Байх... ще прекарва с шиптърите дрога през Черно море.
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пътят е ясен - Косово - Несебър - курортите и хотелите по Черноморието. Гениално е.