След mail кастинга на Слави, 3777 "изумителни" искат при него

Ще ги препитва в началото на февруари, за да има "брутална промяна"“
Обновена: 18 яну 2018 11:04 | 18 яну 2018 11:00,
171
След mail кастинга на Слави, 3777 "изумителни" искат при него
Снимка: архив, Булфото

Точно 3777 души са подали документи за "политици" при Слави Трифонов.

"Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография", твърди шоуменът в писмо до медиите.

Още по темата

Трифонов отбелязва, че за него е огромна отговорност и удовлетворение, че такива хора изявяват желание да участват в подобно начинание.

Начинание, което все още няма своето име, не се е ситуирало в политическото ни пространство, но в крайна сметка има амбициите да ни управлява, защото според шоумена с всеки изминал ден ставало все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира у нас са нещо "архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна".

Според него хората, които са изявили желанието да участват в "безименната" му формация са различни от сегашните политици.

"Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава", настоява Слави.

С писмото си шоуменът изразява огромната си благодарност и уважение към всеки един от кандидат мераклиите за власт, точно 3777 безименни бройки.

Накрая на "творбата" си Слави Трифонов допълва, че българи, които са на върха в световни университети, като преподаватели, а и българи, които имат много успешен бизнес из целия свят, са се съгласили заедно с екипа му да проведат събеседването с желаещите да участват в подобен проект.

"Така че, аз и моят екип сме готови да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 г.  Ще излъчвам събеседването на живо в интернет, за да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно информиран за това, което се случва", заключава тв водещият с мераци за власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КастингТърсят се младежи и девойки произхождащи от бедни работнически семейства, завършили престижни университети и владеещи руски език за управлението на България !Може и НАТО'вски генерали...ако още има !Вашь: тов. Решетников
122
13
 
30
 
! Отговори
Хммммм преди 6 години
"Завършили престижни западни университети" "Със успешен бизнес у нас и в чужбина"....Това сигурно са децата на досегашните политици. Кой нормален българин може да изпрати детето си във престижен западен университет? Обикновено това са децата на комунистите от БСП. А и всички знаят че Слави е *** на БСП. Да сте чули някога критики или шеги във неговото шоу по адрес на комунистите? НЕ. Няма и да чуете. Нали те са му дали целия бизнес.
121
4
 
19
 
! Отговори
dd преди 6 години
Българина толко дълго го е..бават политците, че и Исус с апостолите да дойде на избори ще ги окъпят от плюнки в най- добрия случай, а пък другите партии ще ги изкарат пратеници на Дявола ( Русия или ФАЩ) кой как му е удобно.Аз съм морален, средна класа що годе и ви казвам и вечен живот да ми обещаят няма как се хвана с политика.
120
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
смарт за балгарите от чожбина! да не се връщат тук не ги щем!
119
28
 
22
 
! Отговори
хирург преди 6 години
от 31 години работя в Ню Йорк като хирург. За първи път се връщам в България. Аз съм един от тези 3777.
118
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега, не се разбира как ще завземат властта, с преврат, партизанска борба или ... Това са един полк хора! Чалгата - маршал!
117
31
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе *** сте вие който плуите Слави *** долни къде живейте бе некадърници ,я се упомнете трябва да има такива като Слави , да не обичам чалгата може би повече от вас .Но трябва да спасим България от такива като вас платени и коромпирани *** .Да живее Слави и неговия проект за спасение на Българския народ ,Да живее България.
116
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е как няма да са 3777, нали седем-осми ги набира.
115
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето как ще ви управляват хората на Слави, ето моралиста му какъв е -" ;">Докато хорицата се гъчкали, за да си получат номерцата за преглед, отнякъде изскочил Иван Кулеков, засече тогава наш репортер. Борецът за социална правда издърпал от опашката възрастен мъж и минал през охраняващите полицаи и US-организаторите с паролата: This is my father (Това е баща ми б. ред.). И този ***, утре ще стане министър!?
114
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
3777 кандидата ще ги препитват 3 дни, т.е. по 1200 на ден :)*** много способен тоя Слави бе - за няколко секунди ще определи кои да ни управляват!Чалгари вервайте му :)
113
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като знам какви се явяват на кастингите за Х-фактор, Гласът на Бг и пр., направо ме напушва смях- какви ли ще са кандидатите на Слави?!Подобен кастинг Слави прави преди време за сценаристи и/или водещи, не помня с точност, ама ни нови водещи намери, ни нови сценаристи. Май и Д. Петканов беше сред кандидатите. Който е с лидерски умения, ясна визия и безкористна гражданска позиция няма да тръгне по кастинги. Авантюристите ходят по кастинги. Не ни трябват авантюристи, които се пробват.
112
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхме юпитата на царя какво могат и какво направиха, хайде стига толкова. Спомняте ли си големият финансист Велчев и онова човече Василев, големите министри на царя? Какъвто царя, такива и юпитата му. Тази държава трябва да се управлява от хора израснали и живели тук, само такива знаят положението на народа. Юпитата да си стоят в странство, те не познават мъките на народа.
111
13
 
24
 
! Отговори
д преди 6 години
Бруталната промяна дойде 1944 ,когато подобни на Слави Трифонов с помощта на СССР опустошиха България . Нищо ново
110
16
 
22
 
! Отговори
ВиготураМърши преди 6 години
Аз предлагам на мрънкачите от форума да отидат да упрвляват страната. Защото е много лесно да киснеш по цял ден в сайтове и фейсбук и да се бараш по междукрачието. Ама когато трябва да се действа, улиците са празни. Народ от Бай *** си заслужава и Баце и ***, и Доган, и Бялата Златка.
109
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ама този така лошо ни управлява за това по-добре дайте да го сменим с онзи " Това ли е начина за решаване на проблемите ? Лекуваме една рана като отваряме друга . Бойко ли ще е или Слави разлика няма . Какви характеристики и познания ИМАТ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ??? Това са просто напомпани образи от телевизия и вестници . Не гласувате за тях заради постижения в тази сфера ,а защото са познати от екрана и вестници. Ами че тогава да изберем,Лили Иванова Азис ,Фики Стораро?
108
7
 
0
 
! Отговори
joko преди 6 години
До Плешоsmeshko
107
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кака Гицка от Ръгни Колец Дупнишко пита може ли Славиту и нея да я набута в листата. Жената има изумително полско образовование, демек цял живот е копала компири на полето, но пък желание за "оправяне" не и липсва. Какво да и предам господин Трифонов?
106
7
 
26
 
! Отговори
Алфа Вълка преди 6 години
СЛАВИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МУТРЕНСКО-ПОЛИТИЧЕСКА ***!
105
1
 
31
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Хубаво че има мераклии,но трябва да се знае и от кои хора са,чии роднини са.Да не се окаже,че внуците на предишните си чакат реда за началници!Така с липсата на информация през 1990 в опозицията се набутаха все ДС и бивши БКП с поръчение от партията си.
104
9
 
13
 
! Отговори
Плешо преди 6 години
Чaлгapи от всички ceла и кoлиби - юpуш на дъpжaвните службички. Така, де - напред да спасявате България.