След mail кастинга на Слави, 3777 "изумителни" искат при него

Ще ги препитва в началото на февруари, за да има "брутална промяна"“
Обновена: 18 яну 2018 11:04 | 18 яну 2018 11:00,
171
След mail кастинга на Слави, 3777 "изумителни" искат при него
Снимка: архив, Булфото

Точно 3777 души са подали документи за "политици" при Слави Трифонов.

"Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография", твърди шоуменът в писмо до медиите.

Още по темата

Трифонов отбелязва, че за него е огромна отговорност и удовлетворение, че такива хора изявяват желание да участват в подобно начинание.

Начинание, което все още няма своето име, не се е ситуирало в политическото ни пространство, но в крайна сметка има амбициите да ни управлява, защото според шоумена с всеки изминал ден ставало все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира у нас са нещо "архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна".

Според него хората, които са изявили желанието да участват в "безименната" му формация са различни от сегашните политици.

"Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава", настоява Слави.

С писмото си шоуменът изразява огромната си благодарност и уважение към всеки един от кандидат мераклиите за власт, точно 3777 безименни бройки.

Накрая на "творбата" си Слави Трифонов допълва, че българи, които са на върха в световни университети, като преподаватели, а и българи, които имат много успешен бизнес из целия свят, са се съгласили заедно с екипа му да проведат събеседването с желаещите да участват в подобен проект.

"Така че, аз и моят екип сме готови да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 г.  Ще излъчвам събеседването на живо в интернет, за да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно информиран за това, което се случва", заключава тв водещият с мераци за власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
15
 
22
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Много песимизъм лъха от постовете ви, бе колеги!!!!!Вярно, много ни лъгаха - обещаваха ни реки от "мед и масло", но "меда и маслото" оставиха за себе си, а за нас остана "голата вода".Днес, Слави реши да прави партия, отправи обръщение към всички успели българи у нас и в чужбина да му помогнат и заедно да спасят Бг.Мнозина от нас не вярват в това начинание, но какво губим???По-зле от това - едва ли ще стане, но от друга страна може да се окаже честен и искрен.Кой знае..., аз съм "За"!
102
19
 
18
 
! Отговори
Bravo преди 6 години
SLAVI S TEB SME!
101
13
 
6
 
! Отговори
До 106 преди 6 години
До Дедо виАа, ти чакаш още Тиквата да те оправи ли???Че, вече не те ли е оправил? Или казваш...за това е нужно време- повече от 800дни?Имаш време, до пенсия да чакаш..че и след това..д.а те оправи една мутра.
100
0
 
11
 
! Отговори
До 95 преди 6 години
До АнонименСобственик на х-л Маринела е Ветко Арабаджиев- бивш мултак, приближен на Илия Павлов. Подкрепян след това от цялата мафия, включая и от настоящите управляващи.Други въпроси имаш ли относно Ветко или хотела?
99
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Агент ГьотеЧе, в момента не те ли управлява истински сикаджия?!! Че на Слави си тръгнал да търсиш в миналото?Не казвавм, че е цвете, но в сравнение с мутрата, която в момента ни управлява е като първолак.
98
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Sabudete se balgari ne naprazno mnogo ot nas napusnaha balgaria a vie zahtitavate boiko I komunistite koito ni dovedoha do tuk znaete li kolko milioni ot evropa sa prevedeni na BALGARIA I nikoi neznae kade sa vi6te bolnitsite vazrasnite hora koito sa vi sazdali I izucili a sega polucavat pari samo za lekarstva I kolko hora jiveiat v mizerni uslovia ako ste izlizali ot stranata ni sigorno ste vidiali kak jiveiat horata ne gledate li *** ne vijdate li kakvo se slucva v balgaria kakvo iadete
97
11
 
25
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Пази Боже сляпо да прогледа, та същата е работата на УченДол от с.Побит кол.
96
5
 
20
 
! Отговори
факт преди 6 години
Както и да се пъне собственика на ООД то е Ахмет Доган ,а той му каза НЕ на референдума .
95
6
 
24
 
! Отговори
Дедо ви преди 6 години
И тия ше ни оправят за 800 дни. Може и по-бръжко да стане.
94
19
 
31
 
! Отговори
Варан преди 6 години
От 28г.все някои се опитват да ни "оправят". Винету продължава да ни оправя вече трети мандат и все затъваме.По-добре Слави, отколкото корумпирани *** да ни водят за носа.
93
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам за друго но на " ПРИТУРИ СЕ ПЛАНИНАТА" КУ- КУ БЕНД Направиха зловещ аранжимент! Поклон!
92
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Neznam no mi se struva ce tezi koito komentirahte do sega neste naiasno kakvo ostana ot tazi strana narecena BALGARIA ako ste mu sviknali na boiko na k.... si stoite tam ce triabva BSP GERB DPS I DRUGI CICOVI I VUICOVI PARTII VAN OT STRANATA NI
91
4
 
25
 
! Отговори
... преди 6 години
Епа така кат гледам и слушам сме упрели до един пожрникар и един шоумен! Значи мое се каже, че сме цъфнали и вързали ама изотзад! И гледам сичките тука *** сега спорят кой бил по по най да ни оправи! Еми значи така като чета и тук и къде да е по нетя, моа да ви кажа, че кой и да ни оправи си го залужаваме!
90
28
 
11
 
! Отговори
Обичам България преди 6 години
До време е за пенсияПо добре водещ на вечерно шоу отколкото бивш пожарникар !!!
89
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
3777 шоферски чалгара с липса на каквато и да било идея как да си живеят животите.
88
8
 
30
 
! Отговори
време е за пенсия преди 6 години
А кавъри на Славчо ще пеят ли "Ша ти скъсам г#за" ,"Комобайнеро"?... По голяма глупост не съм чувал , водещ на вечерно шоу да прави кастинг за политици .И утре някой от тези като се обогатят и забравят принципите си .какво ? Ще се прави че не ги е препитвал и ще ги пародира в предаването си? Тоя филм вече сме го гледали с Корумбашев,СДС-то,НДСВ-то като почна в БТВ,после така с ГЕРБ .Първо ги хвали и вкарва в парламента ,после ги осмива и укорява в предаването си все едно не е бил с тях
87
14
 
27
 
! Отговори
Агент Гьоте преди 6 години
Човека който беше приятел с ВИС-ОВЕ , СИК-ОВЕ и близък с Илия Павлов щял да оправя България!? 100 процента някакви спрели чалгари да му пращали документи с цел да намажат и те от питката държавна! Неможе човек който е ОЦАПАН и близък с престъпниците които са виновни за ДНЕШНАТА РЕАЛНОСТ да ми се прави на ПАТРИОТ и да ВИЕ НА УМРЯЛО,че щял да спасява държавата ДЕБЕЛООЧИЕ и ДЕМАГОГИЯ е всичко това! Ама то хората дето го гледат и слушат са си все с ниско IQ дай им гюбеци ,ракия , салата! Ориенталци
86
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до под лупа тук,ЗАТОВА ПЪК ТУКА СТЕ ОРГАНИЗИРАНИ ТРОЛОВЕТЕ НА МАЗНИТЕ КАСКЕТИ
85
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чух една новина поне за мен та да питам СЛАВУЦА И МАДЖО ЛИ СА СОБСТВЕНИЦИ НА ХОТЕЛ"МАРИНЕЛА"В СОФИЯ???Случайно ли тоя хотел е избран за "главен"при настаняването на гостите на европредседателството и то на най-високопоставени личности???Слаффчо "борецът"против мутрите и чалгата хахахахахаха,еб..ти перверзията!!!
84
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къв а тоа таласъм?!