След mail кастинга на Слави, 3777 "изумителни" искат при него

Ще ги препитва в началото на февруари, за да има "брутална промяна"“
Обновена: 18 яну 2018 11:04 | 18 яну 2018 11:00,
171
След mail кастинга на Слави, 3777 "изумителни" искат при него
Снимка: архив, Булфото

Точно 3777 души са подали документи за "политици" при Слави Трифонов.

"Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография", твърди шоуменът в писмо до медиите.

Още по темата

Трифонов отбелязва, че за него е огромна отговорност и удовлетворение, че такива хора изявяват желание да участват в подобно начинание.

Начинание, което все още няма своето име, не се е ситуирало в политическото ни пространство, но в крайна сметка има амбициите да ни управлява, защото според шоумена с всеки изминал ден ставало все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира у нас са нещо "архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна".

Според него хората, които са изявили желанието да участват в "безименната" му формация са различни от сегашните политици.

"Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава", настоява Слави.

С писмото си шоуменът изразява огромната си благодарност и уважение към всеки един от кандидат мераклиите за власт, точно 3777 безименни бройки.

Накрая на "творбата" си Слави Трифонов допълва, че българи, които са на върха в световни университети, като преподаватели, а и българи, които имат много успешен бизнес из целия свят, са се съгласили заедно с екипа му да проведат събеседването с желаещите да участват в подобен проект.

"Така че, аз и моят екип сме готови да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 г.  Ще излъчвам събеседването на живо в интернет, за да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно информиран за това, което се случва", заключава тв водещият с мераци за власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има няколко кандидати от Факултето за кастинга на Трифон'зарезан !
82
3
 
11
 
! Отговори
до 90 преди 6 години
всеки може да направи грешки,но не всеки си признава
81
18
 
33
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Учин долският *** изпращя напълно..
80
17
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи, българите явно имат много къса памет. Нека си припомним, че Слави беше първи приятел с Бойко навремето, след това лобираше за Меглена Кунева - най-продажния български политик. Освен това в ролята на какъв, Трифонов преценява кой става или не става за политика? Ако бях на мястото на някой от тези кандидати, щеше даме е срам подобен човек като Слави да ме преценява дали ставам или не ставам за политик. Сори, но за Слави никога няма да гласувам.
79
28
 
19
 
! Отговори
ан преди 6 години
подкрепям слави и дано наистина да намери свястни хора ,които даа останат в историята ни ,а не като днешнитегъзолизци и наведени ,че сме били малка държаватъй като умните заминаха ,но си има и тук умни хора нека не се гледа кой от къде идва а колко е подготвен и иска да работи за бг а не за себе си и егото сите са най опаснивижте гръцкия бивш варуфакискато не е3 съгласен напусна а при нас няма такова нещото делянчо отвсякъде го е оплескал ама не чака съда да го изгониужас,***
78
37
 
21
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Аз ще гласувам за Трифонов.
77
27
 
21
 
! Отговори
Под лупа тук преди 6 години
Имам новина, почти във всички други сайтове и блогове липсват троловете на Цветанов,които са организирани на т.нар. стада, влизат по 10-15 човека и пускат на копи-пейст модел еднакви коментари от рода Браво, Бойко, гордеем се с теб в Европа, а на който не му целят басма му отговарят Я, се гръмни, комунист. Сега те са тук,винаги залагат на следното: Чалгаря, Мутрата, Царя и неговите Юпита. Та са тук, не се хващайте на минусите им, вижте само какви словосъчетания имат. Слави, мачкай, да не ти пука
76
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Трифонов - Кремълския Пуч'Демон без перука !
75
24
 
22
 
! Отговори
, преди 6 години
Ето го и псевдо родолюбеца, единствено от пари се интересува, влизал в политиката за да налапа с още! Чалгар
74
22
 
30
 
! Отговори
Хъ преди 6 години
Народът хубаво е казал: "Една въшка като се насмуче с кръв и излиза на челото" (за Славито става дума).
73
15
 
25
 
! Отговори
Обективно преди 6 години
До обективенСлави здраво плюе ББ, а му бе пръв приятел докато не го "прецака"с градинката. На всичко отгоре сега упорито твърди, че няма нищо общо с опита за застрояване на зелената площ. Слави бе начело на народното недоволство срещу Виденов, докато Костов не поряза основния му спонсор Сашо Дончев от газовия пазар. От тогава и него плюе. В шоуто му не съм видял нито един скеч само с Георги Първанов! Нито един специалисти по конституционно право в Бъгария не одобри въпросите от референдума му.
72
17
 
17
 
! Отговори
Винету преди 6 години
До офф, да се омитат. Да се омитат, да се омитат, ама не се омитат. И всеки път на парламентарни избори ГЕРБ са първи. И така ще бъде и занапред, Защото нямат алтернатива и се справят по-добре от другите. И как разбра, че са омръзнали на всички тогава, като стотици хиляди гласуват за тях и ще продължават да го правят? Ами ще ти обясня - просто твоето завистливо, злобарско мнение не играе и мнозинството вижда нещата по друг начин, тъ.пак смотан.
71
2
 
17
 
! Отговори
до "stodentka преди 6 години
Драга "стодентке", нито си стУДЕНТКА, нито си в Берлин; пише се КРЕАТИВЕН, не крИативен и т.н.Справяй се с правописния речник.( ако си учила добре чужд език, ще знаеш как се пишат думи от лат. произход- вкл и флексибилен...А може да ги замениш и с бълг. думи.Омръзна ми от невежи журналисти, дописници и бъдещи политици. УЧЕТЕ, ЧЕТЕТЕ!
70
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави се изчерпа като шоумен и за да оцелее трябва да се преобрази вече знаете ли колко му минава на ден през носа единствено като политик ще може да си го позволи
69
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще дойдат новите юпита и айтита. Царските юпита дойдоха с лоши дрехи, пенсионерски очила и прически, изнурени и измъчени от работа на Запад, а след 1-2 години се подмладиха и забогатяха вече наистина.
68
4
 
21
 
! Отговори
до "обективен&q преди 6 години
Вероятно сте на 10-15 години, не сте СВИДЕТЕЛ на първите изяви на Слави, "Българи-юнаци" и др., ПРИВИДНО афиширайки възторг от демокрацията, а де факто- коварно присмивайки се ( като печен деец на ДС) на СДС и всичко демократично: не след дълго приятелят му от Куку Курубашев стана депутат от БСП- сега евродепутат и там ще си останат със Станишев- в Брюксел..Та и Слави .. сега се сети...
67
20
 
18
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Е ,Слави дано да проработи тази идея и да издухате този мафиотски октопод!!
66
19
 
27
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Боже, боже, този *** ли ще чакаме да ни оправя.
65
9
 
17
 
! Отговори
Валери преди 6 години
Хи-хи, 2 февруари е многозначителна дата за начало на кастинга - ще ги питат ли и за мнението им за третия пол?
64
11
 
7
 
! Отговори
stodentka Berlin преди 6 години
Az,pirsonalno sobstveno ma kefi,no ozhasno mi haresvat initziativite na Slavi koito e mnogo kriativen,no fleksibeliteten. Sas ideinite si pozizii toi bokvalno e atragtiven.