След mail кастинга на Слави, 3777 "изумителни" искат при него

Ще ги препитва в началото на февруари, за да има "брутална промяна"“
Обновена: 18 яну 2018 11:04 | 18 яну 2018 11:00,
171
След mail кастинга на Слави, 3777 "изумителни" искат при него
Снимка: архив, Булфото

Точно 3777 души са подали документи за "политици" при Слави Трифонов.

"Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография", твърди шоуменът в писмо до медиите.

Още по темата

Трифонов отбелязва, че за него е огромна отговорност и удовлетворение, че такива хора изявяват желание да участват в подобно начинание.

Начинание, което все още няма своето име, не се е ситуирало в политическото ни пространство, но в крайна сметка има амбициите да ни управлява, защото според шоумена с всеки изминал ден ставало все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира у нас са нещо "архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна".

Според него хората, които са изявили желанието да участват в "безименната" му формация са различни от сегашните политици.

"Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава", настоява Слави.

С писмото си шоуменът изразява огромната си благодарност и уважение към всеки един от кандидат мераклиите за власт, точно 3777 безименни бройки.

Накрая на "творбата" си Слави Трифонов допълва, че българи, които са на върха в световни университети, като преподаватели, а и българи, които имат много успешен бизнес из целия свят, са се съгласили заедно с екипа му да проведат събеседването с желаещите да участват в подобен проект.

"Така че, аз и моят екип сме готови да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 г.  Ще излъчвам събеседването на живо в интернет, за да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно информиран за това, което се случва", заключава тв водещият с мераци за власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
7
 
! Отговори
Решетников и сие преди 6 години
се окуражиха от "първия тур", но пламенната защита на Русия не отговаря на принадлежността ни към ЕС и Нато, а и народът вижда експанзията на политиката на Путин.Затова сега решиха освен САМо членове на президентския кабинет, да има основна подмяна на партийната политика, премиер, нс, за да могат "частните армии' и "разположените" тук да се разхождат необезпокоявани, а при запитване- както и при Крим да се отговаря, че "не е известно да е държавна политика", а "частни армии".
62
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави, имайте предвид, че във всяка държава истинските управляващи са държавната администрация.:-) Също имайте предвид, са ни продали отдавна на арабите /още когато създадоха Косово/ и чрез мигранти и НПО-та, а и чрез икономически натиск рушат устоите на нашата държава, както и на Европа като цяло. Трябват много сериозни мерки не само на национално ниво. За съжаление, заиграят ли големите пари е почти невъзможно измъкването.
61
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слугинчето продължава ли с "политиката"? Нещо партия щеше да прави?
60
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствения шоумен в цял свят , който прави кастинг за политици все едно е за чалгаджии . И какво от това . Искаш да си политик ставай и се явявай на избори. Тези трикове с кастинги са за позавехналия му рейтинг и каквото и да стане той не губи. Да ама не .
59
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Трифонов - Кремълския Пуч'Демон дестабилизиране на България и откъсването й от НАТО и ЕС !
58
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Слави шоуто - зле прикрта руска НПО'шка за инфилтриране на руски агенти в управлението на България, предложени от Решетников с одобрението на Кремъл.
57
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не стане, като с юпитата на Царя, тоест нищо. Хората са ентусиазирани, като се сблъскат с колегите си от НС, които като започнем от облеклото, диалекта и разхождането из залата, цъкане на телефона, вестници и такива които заспиван или си бъркат в носа, бързо ще отрезвеят къде са попаднали. Като гледам по ТВ парламента, как тези хора не застанаха нормално и уважително. Но това е манталитет и възпитание. Сетете се как едно лято осмиваха депутатите дошли по чехли и без чорапогащи.
56
13
 
24
 
! Отговори
Изумен съм преди 6 години
Колко много нещастници мечтаещи за кариера при този клоун!
55
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До обективенабе как не си разбрал че е бил комсомолски секретар
54
5
 
20
 
! Отговори
Грудю преди 6 години
За 25 години винаги когато някой нов се появи с малко по различно мислене го избират. Ама само за един мандат. После започватс плюенето. Царя, Бареков, патриотите, Магарешки ...
53
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
клоун!
52
14
 
25
 
! Отговори
37 7/8 "кандида преди 6 години
Славчо,имаш нужда от почивка-изчерпан си във всяко отношение.Предлагаш СТАРИ царски номера с гавазки методи.До болка познато.Да политиканстваш не е почивка.Републиката ни няма нужда от политици-"изкованите" закони не са лоши.Републиката ни има нужда от:1. ПРОКУРОРИ;2. БЕСИЛКИ !
51
5
 
27
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 6 години
Прочетете малко история, за да видите мажоритарните избори при Стамболийски до какво са довели.Ако мажоритарният вот беше панацея,отдавна в развитите държави щеше изцяло да бъде въведен.Лошото е,че покварата е толкова голяма,че думите са изпразнени от съдържание,че трудно се прави разлика между добро и зло и пр.И защо се смята,че всеки от чужбина е по-успял от тукашните хора?Само този факт-да се робува,че който е учил в чужбина е по-добър от колкото е учил в България показва мисленето на Слави.
50
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Аз го подкрепям изцяло. По-лошо от сегашното управление няма. ...""......................ама ти при всички 'управления' ще си зле, бе драги ...докато чакаш управлението да те оправи винаги ще си зле
49
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На огромното мнозинство от хората в България които не са излизали навън с цел да работят ,а ,не на почивка ,им е необяснимо,непонятно ,неприемливо ,че някъде някой ,който е никой ,може да отде ,да научи език,да започне от нищо и да заживее добре !Без да влиза в интриги ,да доносничи ,да се подмазва !!!Факт !Недоверието е огромен проблем !Изграден във времето !
48
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а най-смешни са тези, които му се връзват
47
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Царо нали и той ни докара умни и образовани"Докара "наши хора", които се върнаха тук да разграбят еврофондовете и държавните поръчки. Гледай ги сега колко успешни бизнесмени са без политически поръчки. Фирмите фалирали, милионите източени, милиони левове дългове към НАП от неплатени данъци.
46
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчо е много смешен тип ... прави това което може човека.
45
9
 
15
 
! Отговори
Питър преди 6 години
До ЖокерНе е точно така. Огромна част от "успелите" (в кавички, защото не признавам такива термини) всъщност са най-големите патриоти и наистина им трябва малко, за да се върнат в България. При тях вече не е въпрос на оцеляване и доказване, а на приемане на непосилни предизвикателства. Има индивиди, на които им трябва съвсем малко, за да се върнат, лошото е, че те са успели по нормалния начин, а не с лъжи, кражби и престъпления и ще им е трудно да свикнат с родната помия. Но не и невъзможно
44
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова ли не помните, че Слави ви организира и предишния преход към фалшива демокрация?