Караянчева за конвенцията: Не клати властта и няма да се отлага

Снощи са получени разяснителни записки към документа
19 яну 2018 10:10,
94

Решението на Патриотите да не подкрепят приемането на Истанбулската конвенция няма да доведе до напрежение в управляващо мнозинство. В това е убедена председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Още по темата

Вчера "Обединени патриоти" категорично заявиха, че са против Истанбулската конвенция и няма да я подкрепят.

Също така те призоваха ГЕРБ да я оттеглят и да не я вкарват в Народното събрание, защото имало нарушения при подписването ѝ. 

"Дискусията за Истанбулската конвенция няма да бъде отложена. След обсъжданията, които предстои да направим, се надявам, че на обществото ще му бъдат разяснени много неточности и то ще разбере какво всъщност налага тя", каза шефката на парламента пред Bulgaria ON AIR.

Тя каза още, че късно снощи са били получени разяснителни записки и възможни резерви, които могат да бъдат приложени в определени допускания на Истанбулската конвенция.

"Надявам се дебатите във вторник (23 януари) да дадат отзвук на всичко онова, което се насади в общественото пространство и притеснява хората. Парламентът е длъжен да даде възможност на всички, които имат мнение по въпроса, да го изкажат. Затова и разговорите ще бъдат отворени. На тях ще могат да присъстват различни неправителствени организации и хора, които са заинтересовани от темата", подчерта председателят на парламента.

Според Караянчева някои от спорните текстове биха могли да се заменят с други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъжно и срамно е да ги гледаш. Страшно е да си ***, непростимо е да нямаш морал.
25
3
 
61
 
! Отговори
Превенция преди 6 години
Неистовото желание да ни се натрапва за приемане ИК показва, че сексуалните извратеняци няма да мирясат докато не получат достъп до нашите деца за да ги равращават. Те трябва да бъдат спрени и за целта спешно тряба да се направят поправки в нашата Конституция. Никой да няма право да налага сексуално обучение на деца под 12 год. възраст, сексуалното обучение да е право и задължение само на родителите на децата. Никакви сексуални обучения в детските градини. Това трябва да станр час по-скоро.
24
2
 
47
 
! Отговори
вавилон преди 6 години
Сатаната е на Земята и си има партия - ЕНП, чийто член са ГейоветЕ от Република България
23
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко обеща пред европарламента че ще е пиемат сега само трябва да плати на магарешки и догановата орда и всичко е ок
22
3
 
56
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
"някои от спорните текстове биха могли да се заменят с други" - кого лъжете, гербаджии. Конвенцията е приета от ЕвроГейския съюз и само ни я дават да я ратифицираме. Или я приемаме такава, каквато е, или не. Преводи с фалшификации на български език не вършат работа.Представям си как сега гербаджиите ще лъжат и мажат по телевизията.Изходът е това, което предлагат от ПФ и БСП - гласуваме закон за санкциониране на насилието според изискванията на конвенцията, а за третия пол - с'реден пръст
21
1
 
37
 
! Отговори
сорош преди 6 години
ГАрантирани Видими РезултАти! ГАВРА!!
20
2
 
55
 
! Отговори
Адвоката преди 6 години
Те ПоГЕРБиха България!
19
8
 
7
 
! Отговори
пренасят убиици преди 6 години
стотици хиляди автомобили с налепени нови холограмни оръжия /незаконно продавани при тех прегледи/ пренасят видими като белезникави обеми пред водача вляво извънземни терористи тип АНТИ СИРИЯ И АНТИ СЛАВЯНИ/вижте ги на снимки и филми да обсебват поени с наркотици мъже от тн десен сектор в Киев.Убииците ползват сателити за обсебване на водачи на МПС .вижте движещи се с еднаква скорост висока групи автомобили обсебени заедно
18
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 16Да, новият им Йерусалим, а ние-гоите трябва да сме *** от всички раси, обезличени с "извадени души"Салвадор Дали има картина раждането на Новия Човек, интересно е да се види къде географски се е пропукало яйцето и че чернокожи стоят и гледат процеса. Ще ми се да не го знаех, защото ми спира дъха от това колко е голямо и древно злото, което ръководи тези ...хора?
17
3
 
43
 
! Отговори
мирянин преди 6 години
Анатема, но на 23 ке паднете от власт, просто си самогласувайте помитането, така ще бъдете клатени, че и на Юнкер свят ще му се завие!
16
8
 
8
 
! Отговори
лекуват София трудно преди 6 години
данните са за над 8 000 000 000 пробива в атмосферата причинени от нови тежко терористични холограмни оръжия вкл НЕЗАКОННО налепени на предни стъкла на автомобили..Огромния обем тежко повреден от остър електромагнитен смог видео терористични камери и включени скенери на автомобили вкл холограмни,светодиодни ,ксенонови и халогенни остава все по ярко видим на сателити на Боговете подават от Витоша..
15
9
 
9
 
! Отговори
JJivanov срочнно преди 6 години
Снимайте от Витоша София от няколко места.Последните дни природата с е опита за лекува при контактния въздух тежко увреждан от милиони скенери вкл инсталирани на автомобили.Ползваха древен метод с препълване на обема повреден от облъчване с мръсен дим и токсични газове./пожари са се правели често/Сега има данни за нови нагло вредни скенери вкл камери и холограмни които са причинили нови по тежки проблеми след показното принудително обгазяване на целия град.
14
2
 
61
 
! Отговори
истината преди 6 години
Г Е Р Б = Гейове за Еврогейско Разрушаване на България
13
2
 
56
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Когато Европа ни натискат за корупцията се правим на глухи и слепи, а когато ни натискат за извратената конвенция, сме повече от европейци и имаме вола. Защо така бе ГеЙ.беристи.
12
1
 
28
 
! Отговори
от народа преди 6 години
в условията на демокрация само Сталинист може да каже, че това или онова не го клати!
11
3
 
45
 
! Отговори
Констатиращ преди 6 години
Божке-божкеееее, каква излиза тя: Каквото каже ЕС, каквото каже ЕС ама май Премиера о Председателя на НС ще се окажат пейдиас и лайсбйка!П.П.Много се натискат да я приемат бреййййййй!
10
3
 
53
 
! Отговори
симе0н преди 6 години
вервайте ми, ако конвенцията бъде приета, ще ни дават по СиЕнЕн - гнева на двуполовите ще се изсипе върху управляващите ни третополови, както никога до сега!
9
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли връзка между зора за тая конвенция и факта че Израел има "нова столица"?
8
1
 
37
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Убеждавам се че жените в герб са ментално увредени и про ти като га лоши, упоритостта им до глупост вече е пословична цецка, караянчева, фандъкова и захариева. Но мисля че в дъното и на четирите орисници стой главния маг, бб който хвърля от 2 етаж мерудия в манджата, като си мисли че никой не го вижда... Вие си го избрахте
7
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
има извънземни....и те ни управляват. Не е конспирация.