Сидеров се зачуди: Не знам как ще гласувам на вота на недоверие

Атака: Прехвърлят опасен язовир на областния Илиан Тодоров
Обновена: 19 яну 2018 22:10 | 19 яну 2018 22:08, Красимир Ангелов
97
Сидеров се зачуди: Не знам как ще гласувам на вота на недоверие
Снимка: Булфото

Не знам как ще гласувам на вота на недоверие, обяви лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти"  Волен Сидеров, цитиран от пресцентъра на своята партия.

Повод за думите му стана решение на Регионалното министерство, с което по думите на Сидеров се опитва да се прехвърли стопанисването на стената на язовир "Бели Искър" на областния управител на София-област - Илиан Тодоров.

Още по темата
"Язовирната стена се нуждае от спешен ремонт за десетки милиони левове, с които Областната управа не разполага. Язовир със стена в такова състояние е изключително опасна за хората. Ставали сме свидетели на не две или три трагедии, заради разкъсани стени на язовири в България", се чете в позицията на Сидеров.

По думите му става въпрос за "игричките на някои министри от ГЕРБ или на някои лобистки кръгове". "Бих искал да ги попитам защо прехвърлят язовир на областна управа с 1 млн. лева годишен бюджет при положение, че само спешния ремонт на стената струва 80 млн. лева. По този начин целят да натопят Илиан Тодоров, да го изкарат виновен и да си измият ръцете с него", смята Сидеров.

"Няма значение, че с ГЕРБ сме коалиционни партньори. Коалиционните партньори трябва да се уважават. В случая ние не само че нямаме уважение, а имаме буквално подигравка с областния управител Илиан Тодоров просто, защото е от Атака. Обръщам се и към премиера Борисов и към председателя на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов, че няма да оставим това така. В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът на недоверие към правителството, аз не знам как ще гласувам. Не знам дали това правителство заслужава доверие по начина, по който се държи към тези, които го крепят на власт", завършва Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taka vi se pada siderov vie ste podgasnizite na gerb dps peevski dan4o mentata nikoi ne vi sluscha gerb pravi samo kakvoto boiko vojda kasva kakto pri jivkov besche toscho rusia kasva i bg narod sluscha sega boiko kasva i vs e ok v bg da da ama ne.
67
0
 
12
 
! Отговори
А, Волене, преди 6 години
когато стане дума за ОТГОВОРНОСТ-риташ, акогато си на ГОЛЯМА заплата- мълчищ! Тогава гласувай с не- да те видим къде ще станеш РЕДАКТОР в А'спекто...
66
3
 
6
 
! Отговори
СМело преди 6 години
Ако спец службите конфискуват всички милиарди ограбвани от народа предвидени за КОрупционни обекти по оперативни програми и парите се насочат към около 5 700 000 граждани без доходи за оцеляване може да излезем от калта най сетне.Иначе турско говорящи терористи грабят БЪлгария нагло през удобни обектчета години наред..
65
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Белокосият ментарджията ще гласува както му нареди Сикаджията. Какво се прави на Света вода ненапита, изпадне ли сега от НС, никога повече няма да го помирише! Толкова народ излъга, лъже и сега.
64
2
 
6
 
! Отговори
Бацката преди 6 години
Так держать! Маладец таваришч Сиадарав...
63
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как и да гласува Магарешки е с бат Бойко, Далавери и Шкембе войвода също
62
0
 
9
 
! Отговори
4epa преди 6 години
RUBLITE MAI PAK POTEKOHA !!!!!! KADETO E TEKLO PAK 6TE TE4E !!!!!!!!
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 60Ми политиката е пазарлък бе,човек,не го ли знаеш!?
60
1
 
10
 
! Отговори
NACO преди 6 години
Ха,ха хааааааааа,"Златният пръст" НЕ знаел КАК ще гласува!? Ами разбира се,че така да се ЗАПАЗИ "КОКАЛЪТ"! Ама питайте бе,другарю Сидеров,питайте! Ха,ха,хаааааааааа!?
59
6
 
6
 
! Отговори
днд преди 6 години
Между ГРОБ и БКП няма особена разлика. От едно място им дърпат конците. Спорът коя от двете партии е по-малко отвратителна е излишен.
58
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров, какво стана с ци-ганизацията на България, срещу която някога толкова ревеше, а днес я забрави напълно, и то при положение че 10 годишното управление на ГЕРБ и Опитомените патриоти все повече превръща страната в ромски катун???
57
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е все тая, те ДПС и ГЕРБ са публично заедно, така че ...Сидеров дали ще гласуваш с турците/ГЕРБ или с комунистите - все тая
56
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проституиращите патриоти започнаха да се пазарят като евтини проститу$$$
55
2
 
11
 
! Отговори
Атаката продължава преди 6 години
Бюлент/Волен/ е топматрак/импотент/ - политически и физически!
54
1
 
14
 
! Отговори
въпрос на пазарлък преди 6 години
Сидеров е добър ученик на Доган!И да го плюете,и не,той знае как да се оправя!Ние,диванeтатa, да му мислим!Че търпим тая лyдницa!
53
2
 
13
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Този ще се окаже най - големият ***---т на прехода ! Със златният пръст спря развитиета на БГ за близо 2 год.- не безплатно ! Помним как по време на протестите с-у Орешарски се криеше ПОД МАСАТА . а хората му крещяха - ТУРЦИ СТЕ -! Начинаещ счетоводител вижда ч че приходите му от заплата са в пъти по малки от разходите за наем на жилище на Витошка + БМВ-5 + нощувки в 5-зв. хотел в Париж. почващи от 3 000 евро на ден. При новия гл. прокурор. този ще е клиент 1 !
52
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BRAVO VOLENE,SAMO TI NI OSTANA ISTINSKI POLITIK.
51
1
 
11
 
! Отговори
Pecata преди 6 години
Пред "Хоризонт", Сидеров каза също и че не подкрепя решението на правителството за промяна в плана за управление на Национален парк "Пирин":"Аз, ако бях член на Министерския съвет, нямаше да гласувам за това решение, защото аз не знам защо трябва да се подкрепя една фирма, която е неясна, офшорна и зад която, както чувам и разбирам, стоят някакви олигарси, на които държавата май че им спаси банката преди време."
50
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С две думи - "очаквам наддаване".Политиката е древна професия, но не дива да се практикува като най-древната.
49
2
 
9
 
! Отговори
тука има, тука нема преди 6 години
Другаря Сидеров ще гласува и ЗА и ПРОТИВ.