Завръщането на полицейските билбордове: Заедно можем повече

На новите транспаранти няма и дума за заплатите им
Обновена: 20 яну 2018 09:05 | 20 яну 2018 08:45, Анисия Иванова
48

Полицейските билбордове в центъра на София се завърнаха.
Още по темата

След като в началото на януари на ключови места в София се появиха транспаранти, на които полицаите се оплакваха от основното възнаграждение от едва 340 евро, сега няколко места в столицата отново осъмнаха с билбордове на синдикалната организация в МВР.

На транспарантите, разположени на "Цариградско шосе", "Фритьоф Нансен" и площада пред НДК обаче, няма и дума за заплати.

Предишните бяха поставени точно по време на пристигането на еврочиновници за откриването на председателството ни. Те изчезнаха мистериозно, а после от фирмата стопанин обясниха, че били подведени за съдържанието му.

Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на синдикатите и се договориха за 100 млн. лв. отгоре към бюджета за заплати, припомня Bulgaria ON AIR.

Новите билбордове са с 3 различни визии и на тях стои мотото: "Заедно можем повече".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Билбордът "Заедно можем повече" си е чисто плагиатство. Това беше предизборният лозунг на СДС за изборите (ако правилно си спомням) през 1990г. И разлепиха с него навсякъде. А зевзеците към "Заедно можем повече" находчиво добавиха "да откраднем".
37
0
 
4
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Като им увеличиха заплатите, дали поне ги претеглиха та да отчетат след 1 година с колко са наддали. Токова дебели полицаи не съм виждал в никоя друга страна! Дюмбели.
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корумпета крещят : корупция !Не можели да си уреждатдалаверки без подкупи .
35
0
 
7
 
! Отговори
Се тая преди 6 години
Значи сега вместо патрулка в храстите - билборд, от който ни гледа строг милиционер. Сигурно и Народното събрание ще заградят с билбордове с усмихнати полицаи
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КорумпираниТочно така! За да се оправим като народ и държава, трябва да сме образовани! Наука и техника да се развиват и хората да са научени да мислят, вместо да крадат и да се бият.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Oт милиционерски манталитет стигнахме до тук и ударихме дъното! На обикновения човек, кой ще му постави билборд с исканията?
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заедно можем повече. Да се разбира ли, че тези 100 мил. са само добро начало?
31
7
 
17
 
! Отговори
Корумпирани преди 6 години
търтеи искащи постоянно увеличение на заплатите без абсолютно никакви резултати.Постоянни кражби,убийства,вандалщина.Разкриваемост - НУЛЕВА.Увеличете заплатите на учителите да бъдат грамотни младите,бъдещето на България.За да не им се налага да станат ПОЛИЦАИ !
30
4
 
13
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
Господа полицаи,като ви са малки заплатите,защо не напуснете МВР-то?Да не би ние останалите да сме по-долна категория хора?Елате при нас в частния сектор да вземете "големите" заплати от по 450-500 лева и всеки ден да получавате благодарности на "майка" и "леля" и да миеш през час колата на шефа!
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЯКОЙ МИ Е Д.РИСНАЛ МИНУСЧЕТА- ДЕМЕК НЕ ВЕРВА, Я ОТВОРИ ОБЯВИ ЗА РАБОТА МВР- ОТ 2.1.2018Г НАД 100 СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ПОЛИЦАИ- ЗАЩО ЛИ СЕ ПИТАМ ИМА ТОЛКОВА И ЗАЩО ЛИ ТАКА ИМ ОТПУСКАТ МИЗЕРНО УВЕЛИЧЕНИЕ, ДАЛИ ЗАРАДИ ПОМПОЗНИТЕ 700 ЛВ И МИЗЕРИЯТА В КОЯТО РАБОТЯ. А ДО СКОРО ТУК БИТУВАХА ЛЕГЕНДИ ЗА ПОЛИЦЕЙЩИНАТА И НЯКАКВИ ОГРОМНИ СОЦИАЛНИ БЛАГА-- ДАЛИ ПЪК ТОЧНО ТИЯ ОГРОМНИ БЛАГА НЕ ИЗГОНИОХАРАТА ОТ СИСТЕМАТА.............. Х
28
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПИШЕЩИТЕ ТУК О.С.ИРАЩИ ПОЛИЦАИТЕ ПРОПУСКАТ МНОГО ВАЖЕН МОМЕНТ- ИМА ДЕСЕТКИ НЕЗАЕТИ ПОЗИЦИИ, Я СЕГА ДА ПОМИСЛИМ- АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА СИ РИСКУВА ЖИВОТА ЗА 700 ЛЕВА И БЕЗПЛАТНО ПОГРЕБЕНИЕ, ДРУГОТО СА ЕВТИНКИ СТАРИ ОПОРНИ ТОЧКИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОТ БАЯ ИЗТЪРКАНИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ДРУГО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ИЗКАРАТ ОТ РЪКАВА С ПЛЮВНИТЕ. А ДАЛИ СА ГРАМОТНИ- ТЕ СА ТОЧНО ТОЛКОВА ОБРАЗОВАНИ, КОЛКОТО НИЕ КАТО ОБЩЕСТВО- ЩЕ ИМА МНОГО ХАНКО БРАТ- ДРУГИТЕ НАПУСНАХА СИСТЕМАТА И СА В ЕВРОПА
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заедно можем повече? С кои ще бъдем заедно? уточнете.
26
6
 
6
 
! Отговори
асен преди 6 години
А *** няма да се откаже така лесно , много организация хвърлиха за този протест точно преди вота им .
25
0
 
1
 
! Отговори
Lenikra преди 6 години
Omg, sia sha razmeniat mestata na zdravnata kasa i benebeto...v zdravnata kasa vhod s bankovi karti....v benebeto vhod s zdravna bg karta...oh, kef...:-)
24
12
 
15
 
! Отговори
Истина преди 6 години
АБЕ ТИЯ САМО ПАРИ ИСКАТ .....КАКВА РАБОТА СВЪРШИХА ????? отговор ,,НИКАКВА РАБОТА НЕ ВЪРШАТ........!!!!! НАЙ ЛОШИТЕ ХОРА ,,,УБИИЦИ,, ГРАБИТЕЛИ,,КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ Е БЪЛГАРСКАТА полиция пардон МИЛИЦИЯ
23
4
 
5
 
! Отговори
смях преди 6 години
До Анонимен 21Нагъл и неграмотен.
22
2
 
14
 
! Отговори
ужас преди 6 години
До до четиТи полицай ли си?ако си такъв оставям нещата без коментар нека хората преценят колко си грамотен и годен.
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама ние имаме ли деистваща полиция аз мислех че само охраняват културно масови мероприятия на улицата управлява престъпноста затуи и хората ги е страх да излизат
20
11
 
2
 
! Отговори
до чети преди 6 години
като си го прочел кажи де, какво прочете, хайде кажи за държава пидобна на размер и населенив , разходите за полиция само, не прави миш маш с таз стъкмистика сигурност. Нали се сещаш че няма как ефин полицай там да е с шест пъти пи голяма заплата, да е с обурудване и техника в пъти пи модерно от тива на нашите, екипировки, лаборатории, автомобили, въоръжение и да са с пи ниски разходи, не забравяй че там е шенген и структура гранична полиция няма и физическа охрана на границуте. Така че бла бла
19
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Длижителите с полицейски пвавомощия са двадесет и две хиляди (22000) човека. Митът за 60000 можете да си го .......... знаете къде. Празноглавци, слушащи празнодумци. За това сме на този хал.