Ангел Найденов за вота на недоверие: Не му беше времето!

По думите му за това трябва да се случи нещо извънредно
Обновена: 21 яну 2018 07:33 | 21 яну 2018 07:30, Петя Славова
79
Вотът на недоверие изглежда като самоцелно упражнение, смята Ангел Найденов, който е притеснен от времето на внасянето му. Председателството е нещо значимо, трябва да си дадем сметка за това. Не сега му беше времето. За да бъде внесен вот на недоверие, трябва да се е случило нещо извънредно и разстърсващо. А аз не виждам такова нещо. Другото, което ме притеснява е, че няма конкретика в данните. Този вот можеше да се внесе по-рано. Преди Нова Година, смята Найденов и казва, че не разбира защо се чакаше ДПС.

Не виждам кого точно привлича парламентарната ни група? Изглежда заради европредседателството?!? Не видяхме консолидация на опозицията. Не е добре БСП да бъде пакетирана с ДПС. Интересен ще бъде математическият резултат от гласуването. А иначе спор няма, темата е значителна, защото правителството дава поводи да бъде упреквано.

По ефективна ще бъде доброволна военна подготовка в рамките на три месеца.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/oporni-hora/2018-01-20/votat-na-nedoverie-na-bsp-izglezhdal-kato-samotsel
 

Вотът на недоверие изглежда като самоцелно упражнение, смята Ангел Найденов, който е притеснен от времето на внасянето му.
Още по темата

По думите му, председателството е нещо значимо и трябва да си дадем сметка за това.

"Не сега му беше времето. За да бъде внесен вот на недоверие, трябва да се е случило нещо извънредно и разстърсващо. А аз не виждам такова нещо. Другото, което ме притеснява е, че няма конкретика в данните. Този вот можеше да се внесе по-рано. Преди Нова Година", коментира още Найденов пред Bulgaria ON AIR и допълни, че не разбира защо се чакаше ДПС.

"Не виждам кого точно привлича парламентарната ни група? Изглежда заради европредседателството?!? Не видяхме консолидация на опозицията. Не е добре БСП да бъде пакетирана с ДПС.

Интересен ще бъде математическият резултат от гласуването. А иначе спор няма, темата е значителна, защото правителството дава поводи да бъде упреквано.", каза още той.

Според него, по-ефективна ще бъде доброволна военна подготовка в рамките на три месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Кой е Ангел Найденов?" Тоя дето *** ОмбудсМая на Република България. :)
57
2
 
6
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
БСП е най-тъ.пата партия.
56
3
 
7
 
! Отговори
was преди 6 години
Комунизма роди корупцията в България,а Нинова се хвали че не е била комунистка! Факт! Била е синя Костовистка!Факт!
55
0
 
4
 
! Отговори
леля Фроса преди 6 години
що работи този като не е депутатин, да се качи на кораб, нали това е учил.До три мандататрябва да е депутатството и съветник в общината.Аман от "вечни"депутати и общинскисъветници.Да се приеме Закон за депутата и съветника.
54
5
 
16
 
! Отговори
иван преди 6 години
Та *** го подготвя тоя вот от месеци , то не бяха криминални мероприятия , то не бяха стачки , умишлено и неоправдано вдигане на вода и ток от КЕВР , та сега зян ли да иде цялата подготовка ??????
53
14
 
12
 
! Отговори
ХМ... преди 6 години
Г-Н НАЙДЕНОВ,АЗ ВИ ИМАХ ЗА МНОГО УМЕН ЧОВЕК НО С ТОВА КОЕТО ПРОЧЕТОХ НЕЗНАМ КАКВО ДА МИСЛЯ ЗА ВАС, ЗАПОЧНАХТЕ КАТО ОСТАНАЛИТЕ КОИТО БЯХА ЦЯЛ ЖИВОТ ДЕПУТАТИ И СЕГА К.НИНОВА Е ЛОШАТА МОЛЯ ВИ С МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ КОГАТО СИ ГОВОРИМ КАЗВАМЕ НИНОВА И МАЯ МАНОЛОВА АКО ЗАСТАНАТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ ПОДОБРИМ - И ТОВА ЩЕ СТАНЕ АКО НЯКОИ ОТ БСП ПО МАЛКО ХОДЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ - СЪЖАЛЯВАМ НО МНОГО ХОРА ГО МИСЛЯТ
52
10
 
9
 
! Отговори
То6 преди 6 години
очно сега е времето и естествено прокуратурата ще пази герв и ....
51
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ангеле,Ангеле,всеки ден се случват извънредни неща и ако не го забелязваш питай жена си.Извънредно много престъпления,извънредно много кражби на най-високо ниво,извънредно голяма мизерия,извънредно нагли и лъжливи политици,извънредно корумпирана съдебна система и още колко много извънредни неща,че чак свет да ти се завие и ти идва не вот на недоверие,а да хванеш сопата и де що има нещо ояло се да го натириш в дън гори тилилейски.
50
11
 
12
 
! Отговори
ВРЕМЕНА преди 6 години
Точно сега е Времето - случиха се Извънредни Събития .Частните Пенсионни Фондове инкасират Огромни Приходи без разходи - В Петък Групата на ГЕРБ внесе Закон за НЕИЗПЛАЩАНЕ на Пенсии от тези фондове , без искане за ОДИТ от БНБ за Наличните Пари .Не може 20 години да плащаш за нещо което няма да получиш .И то насила .
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Манолов да прати жена си при Нинова да се разберат като мъже, че ще го направи жена!
48
14
 
19
 
! Отговори
Дядо Соци преди 6 години
Имало и разумни хора в БСП, но Корнелия не е от тях.Селяндурка.
47
1
 
7
 
! Отговори
Кореняк софиянец преди 6 години
До 49 Супер яки са тези филми :)Баш майстора на море :- Абе и сред софиянците имало големи серсеми.- Има. То повечето сме от селата, ама има.Опасен чар:-Ама вие сте от село.- Всички сме от село.
46
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледайте българските филми от 80-те години на ХХ-ти век ;)Нарича се времето на Соц-реализма!Всички са безумно корумпирани в България, всички ;)В тези филми това е извадено на пълен показ!Комунизма роди корупцията у нас.Само изгледайте например сериите на Баш Майстора ;)Само те стигат да се види нивото на българина :)Ние, по-старите, помним всичко това.
45
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато народа е от Крадливи, Завистливи, Глуупави и Злобни хора не чакайте добро за Държавата.Плюете политици, лекари, ченгета, съдии, чиновници ... ами нали всички те са пак българи?!Целия народ е виновен, че не желае да се промени.Политиците са последните по виновност, те са много малка бройка от народа.А народа си обича и поддържа корупцията, навсякъде е готов да бутне за да заобиколи правилата.А иначе всички се правите на морални и честни хора :))))))))
44
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Останките от 45 години фашизъм са пакетирани в БСП-БКП !
43
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния охранен ш.оп.ар не ставащ за нищо ,допринесъл за унищожението на България!
42
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не пуска кокала вече 30 години, държава е тяхна, умишлено ни заробват до гроб....
41
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той е любовникът, а сега вече втори съпруг на Мая Манолова.
40
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дупетатите всичките играят в един отбор и никой не мисли за народа.
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтранджатаОт бая време я вади,пък тя повече потъва!