Нинова видя вина в отсъствието на Борисов на дебатите по вота

Всеки е срещал в живота си корупцията, заяви соцлидерката
Обновена: 23 яну 2018 14:55 | 23 яну 2018 14:15, Камелия Цветанова
118
Нинова видя вина в отсъствието на Борисов на дебатите по вота
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

С недоволство заради отсъствието на премиера Бойко Борисов започнаха дебатите по внесения от БСП вот на недоверие.

"Оглушителното отсъствие на министър-председателя е самопризнание за вина за корупция", обвини червената шефка Корнелия Нинова.

Още по темата

"Вотът приключи преди да е започнал", отсече тя.

Веднага след откриването на заседанието, след като се оказа, че премиерът не в залата, а само част от министрите му заеха местата си, соцдепутатът Драгомир Стойнев настоя депутатите да изчакат и Борисов да дойде, преди да започнат работата си.

Шефката на НС Цвета Караянчева обясни, че ще бъде предадено на Борисов искането на левицата да дойде в парламента.

След това пък Антон Кутев от БСП настоя тя да даде почивка, докато Борисов дойде, защото все пак става въпрос за вот на недоверие спрямо неговия кабинет.

Нинова пък използва това, че дебатът се предава пряко по националната телевизия и БНР, и се обърна директно към хората.

"Уважаеми български граждани, правим този вот на недоверие за вас. Всеки от вас е свободен човек да подкрепя БСП, ГЕРБ, ОП, "Воля", ДПС. Това е свободен избор, но всеки от вас е срещал в живота си корупцията", заяви Нинова.

Тя посочи, че вотът на недоверие е за хората, за да имат смелост, сили, да ги освободи от страха и да им даде самочувствие, че никое правителство не е по-голямо от тях.

"Този вот не е само за БСП и на БСП. Той е на майките на децата в София, които не са си платили и не са в онзи списък за детските градини с предимство. Той е за работниците, които не са си получили заплатите, но работодателите ще се измъкнат от отговорност, защото са си платили, на когото трябва или са близки до властта. Той е на собствениците на малки и семейни фирми, които няма да получат обществена поръчка", каза лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
10
 
16
 
! Отговори
ЖАЛКИ! преди 6 години
Не мога да си представя, че Тереза Мей няма да отиде в парламента при подобен случай.Само че тя е Тереза Мей. Докато тя е учила в Кеймбридж, Боко е ритал топка и е чел Винету (до средата). Той никога няма да стигне това ниво.Но и българският парламент никога няма да стигне нивото на английския. Щото там не ги събират по кръстопътищата.
83
10
 
13
 
! Отговори
Жалко и за нас! преди 6 години
Край, България никога няма да се оправи. Никога! С такава герберска *** в Нар. събр. ще потънем в мръсотия на нравите, гнусотия и простотия. Жалко!!! И се смеят тарикатите, веселят се, че са потънали до шия в суджуци и простотия.
82
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите са като гъбичките--------------------------МИ ДА! КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ Е ЯРЪК ПРИМЕР.
81
1
 
6
 
! Отговори
Недоволен преди 6 години
Мисля, че тази хубава сграда ако се даде под наем ще има по-голяма добавена стойност за държавата.
80
13
 
7
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
Ама разбира се, че Бойко няма да е там. Какво да им слуша на бесепарите глу.постите и вестникарските изрезки.
79
15
 
5
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Ха-ха-ха, жалки червени анонимници по-долу - този Бойков край го слушаме от 10 години, а той все е начело. Свиквайте, защото още дълго ще ви управлява, да ва *** в маймунските зад.ници.
78
2
 
6
 
! Отговори
до 74 преди 6 години
Имунитета на държавата е съдебната система. Ако тя е слаба както при нас постоянно ще избиват червени циреи, кутевски спинове, червени херпеси и др. подобни гадости. Но съдебната ни система не беше прочистена от партийците - другарите от БКП-БСП даже най-верните от тях бяха сложени на високи ръководни позиции и резултата се видя: няма нито един осъден ефективно знаков престъпник, даже нарочно ги пускат за да има висока престъпност, хората да живеят в страх, за да могат другарите да крадат на во
77
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** той другаря е тръгнал да оправя Света - вие ще го занимавате с някаква България - тази "държава" ги интересува само ,за да си тъпчат многомилиардните сметки,
76
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е краят на ГЕРБ, затова троловете им така истерично пищят по форумите.
75
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберугите си заминават, с техните кражби и далавери. Идва Кака ***, и като ги подкара, Бачо Буби, крадец, бивш бандюга и агент на ДС, ниско профилен Сикаджия, Цецо Шестоапартаментов, поне има какво да му се конфискува, Цецка Мамата, бивша партийна секретарка,Лили Свинетката, внучка на член на Политбюро, крадлива дебелана, Краси Велчев, бивш парт.с-р на БГА Балкан, Вежди Турчето, мултаче и половина,Лъчо Мозъка, интелект и 3/4. Ще ги подкара Кори, ще има арести и конфискации, ще вращат гепеното
74
6
 
8
 
! Отговори
Баи Колю преди 6 години
До МИРО:САМО МИ НАПИШИ ,АКО РЕШИШ КАК ЗАБОГАТЯХА ЛИДЕРИТЕ В БИКАПИТУ СЕГАШНО БИСИПИ ,ОТ КЪДЕ ЗАБОГАТЯХА ТОЛКОВА БЪРЗО
73
15
 
8
 
! Отговори
соц. игрушки преди 6 години
Крадливата червена свракапак в парламента вряка.Иска тя вот но наабаротще получи шут в гъзот!Само Бат Бойко да е добараще й пръсне дебелата дупара!
72
9
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Искам да попитам дрОгарЕте от БСП на колко апартамента се равнява сумата от 11 милиона /220/присвоени от дрОгарката Масларова само от една държавна поръчка - Дом За социални грижи гр. Стара Загора и какво предприехте срещу нея, освен, че я пуснахте в девета глуха... - то с толкова кинти и аз искам да ме пуснат девети глух коловоз... - и престанете да рИветИ, че Цветанов имал няколко апартамента...
71
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите са като гъбичките, херпесите и циреите.... ... когато спадне имунитета на организма избиват! Навремето можеше да се излекуваме, но имаше един Командир, с когото тия се случиха от един и същи щам!
70
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корнелия Нинова е бъдещият премиер на България.Свикнаха ли крадливите гербери?Скоро крадците от всички партии - в затворите!
69
8
 
8
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
До СТРАНДЖАТАГаспажа Ложь...А может быть товарищ Ложь...
68
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ - гадове за единно разграбване на България.
67
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберите да се махат, унищожиха България!!
66
15
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
С какво прозвище беше известна дрОгарката Нинова, че забравих...
65
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корнелийо Гергова, върни Панаиря! Корнелийо ИванКостова, върни "Техноимпекс" и БТК! Корнелийо Р. Овчева, върни милиардите от "Топлофикация" (Вальо Топлото ги излежава вместо тебе)! Корнелийо Станишева, върни "Булгартабак"! Корнелийо Решетникова - Радева, върни предварително взетите комисионни за "Белене"! Корнелийо ИНКО-ва ЕООД-*** върни контрабандните пари от Югоембаргото.....