ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи

Ако желае политическа криза – да го каже ясно, зове Тома Биков
299
ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи
Снимка: Булфото

Румен Радев явно не е президент на всички българи и по-скоро заема страната на опозиционната БСП, която го издигна за надпревара за "Дондуков" 2, смятат от ГЕРБ.

Още по темата
"За нас е притеснително, че възгледите му съвпадат с тези на БСП, защото той трябва да е президент на всички българи, след като е избран за държавен глава", отсече Тома Биков, след като Румен Радев отчете първата си година на власт.

Според него президентът трябва да е равно отдалечен от всички политически сили, защото в противен случай прави груба политическа грешка, ако се позиционира на страната на опозицията. "Практически той подкрепи мотивите на БСП за вота на недоверие и ако той желае политическа криза, да го каже ясно и да каже с какво ще се подобрят нещата", призова Биков.

Според него Радев по-скоро бил направил отчет на свършеното от управляващите в страната, отколкото на собствената си дейност през изминалата година. "Редно е един отчет да е за дейността на този, който го дава, а Радев каза какво всички останали са направили или не са направили, докато той е президент", обвини Биков.

Гневната реакция на ГЕРБ Радев провокира с това, че направи критичен поглед върху българската действителност. "България е в критичен момент от своето развитие", каза той на специална пресконференция. Радев нарече Българското председателство на Съвета на ЕС амбициозно, но обясни, че то не трябва да суспендира демокрацията и да е алиби за бездействие по болни за страната теми.

Президентът похвали макроикономическите показатели на държавата, но и предупреди, че те не могат да скрият липсата на чужди инвестиции и обезлюдените райони в страната.

Според държавния глава на този фон стабилността на държавата е тържествен марш на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този ренегат ли дава оценки?!Дето клеймеше герб и Борисов и ги наричаше как ли не?! Е, тогава други са му плащали и явно по-малко. Но само като си помисля, че на всички предатели им плащат предателството пак с народна пара ми се драйфа.
175
2
 
20
 
! Отговори
манджата преди 6 години
До СТРАНДЖАТАТова не е концерт по желание.И аз не желая необразован тлъст и нагъл премиер,но това е положението.
174
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички ти завидяха Кибик. Btw не е разумно да се размножаваш, че ако се падне на тебе само ше страда горкото дете.
173
4
 
26
 
! Отговори
Тангра преди 6 години
До всичките дебелогъзи ***, които освен да седят пред мазните си клавиатури окапани с баници и кафе и седещи на топло в някоя службица в администрацията или в някоя банка и държащи лика на вожда Борисов в нощното си шкафче. Първо станете пилоти - никога няма. Ще умрете от запушване на артериите от толкова баници и цигари. После станете генерали - никога няма. Вие сте мижитурки в служтите си такива сте и в живота. После говорете за Радев. И да не беше Президент го уважавайте.
172
21
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Не желая моят президент да носи зелени чорапи...
171
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе смел си е .Гледах какво прави на авиошоу през 2014 г.Ако вземе бай ви до него на столчето,обезателно трябва да е с памперс.
170
4
 
20
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Коментарите на бандитска партия Гроб не са от значение-тя е основана и управлявана на мафиотски принцип , а историята ни учи , че обществото се чисти от тези ракови образувания!!
169
2
 
22
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Преподобна Стойна: България ще опустее откъм народ. Младите ще забегнат, старите ще измрат България ще удари дъното!==========================Това искат ГЕРБ !
168
4
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Не, че генерал Маринкин/Радев е голям смелчага, но в сравнение с гербаджиите е цвете за мирисане. Факт !
167
2
 
22
 
! Отговори
вуз преди 6 години
Първа специалност на Биков-актьорство и драматичен театър.Явно затова преиграва.
166
19
 
6
 
! Отговори
киниЦ преди 6 години
Радев защо не каза кой му е оказвал натиск при служебното правителство? Може би кака Корни му е показала как се чупят орехи?
165
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шъ кажъ чи фейк фасадата ти на банкерче нещо са сгромулясъ. Що тъй бря, стругарююю?
164
17
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Ама обичайте си го, радвайте му се... - това ще ви остане - той си стои като кукувица в президентството и никой не го бръсне за сл...а...
163
2
 
25
 
! Отговори
ползата преди 6 години
Поне ще попречи на третополовите гербери да не приемат истанбулската.За импийчмънт не достигат гласове.Така,че герберите не могат да се подчинят на брюкселското извращение.
162
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвен е Сме.ш.ниК!
161
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Гньо !
160
10
 
4
 
! Отговори
Циник до 159 преди 6 години
Хахаха.... бегай мачкай ушите на ***!Гольо!По таА тема квО шъ Каеш
159
2
 
1
 
! Отговори
читател преди 6 години
До търпим ...Най-голямото отмъщение е пренебрежението ...
158
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не моя президент !
157
13
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Неговата некомпетентност е крещяща, а неосведомеността му е пословична... - можеш ли да пледираш за сваляне на санкциите и то не къде да е, а точно пред поляците... - голем срам...