ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи

Ако желае политическа криза – да го каже ясно, зове Тома Биков
299
ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи
Снимка: Булфото

Румен Радев явно не е президент на всички българи и по-скоро заема страната на опозиционната БСП, която го издигна за надпревара за "Дондуков" 2, смятат от ГЕРБ.

Още по темата
"За нас е притеснително, че възгледите му съвпадат с тези на БСП, защото той трябва да е президент на всички българи, след като е избран за държавен глава", отсече Тома Биков, след като Румен Радев отчете първата си година на власт.

Според него президентът трябва да е равно отдалечен от всички политически сили, защото в противен случай прави груба политическа грешка, ако се позиционира на страната на опозицията. "Практически той подкрепи мотивите на БСП за вота на недоверие и ако той желае политическа криза, да го каже ясно и да каже с какво ще се подобрят нещата", призова Биков.

Според него Радев по-скоро бил направил отчет на свършеното от управляващите в страната, отколкото на собствената си дейност през изминалата година. "Редно е един отчет да е за дейността на този, който го дава, а Радев каза какво всички останали са направили или не са направили, докато той е президент", обвини Биков.

Гневната реакция на ГЕРБ Радев провокира с това, че направи критичен поглед върху българската действителност. "България е в критичен момент от своето развитие", каза той на специална пресконференция. Радев нарече Българското председателство на Съвета на ЕС амбициозно, но обясни, че то не трябва да суспендира демокрацията и да е алиби за бездействие по болни за страната теми.

Президентът похвали макроикономическите показатели на държавата, но и предупреди, че те не могат да скрият липсата на чужди инвестиции и обезлюдените райони в страната.

Според държавния глава на този фон стабилността на държавата е тържествен марш на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циника е банкер - стругар. През деня е в офиса и ръководи фахсайтето, през нощта облича специалния костюм и пали струга.
155
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не можете да му направите на Радев.Не че ми е много симпатичен,а защото от гербери ми се повръща.Наглост,простотия и нахалство.
154
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
такъв бай *** няма да ударжи много ако продалжава да седи под чехъл
153
0
 
15
 
! Отговори
интересна визия,а преди 6 години
До СТРАНДЖАТАПо визията те посрещат,по делата те изпращат!Справка-Плевнелиев!
152
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците си сложиха един женчо за президент и уж-Българите умират от кеф , че имаме руски президент на чело ...не се беше случвало много време , ама нема да е за дълго ...жана му що го предаде !
151
18
 
4
 
! Отговори
От ЦК на ГЕРБ преди 6 години
До Ninanaidenova1Ха-ха-ха президента на българите е безгласна буква. По важното е че ни дадохте реалната власт след това и пак ще ни я дадете. Нека Радев като е толкова отворен и велик влезе в БСП или пък да си направи партия и пак да мерим сили за реалната власт.
150
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, кажи нещо по темата MIFID и PAD, банкерче? CONCAT нещо говори ли ти? В банки ли работиш или по ***.те?
149
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДа си караш самолетите не е като да се возиш в пожарната.Иска се смелост,особено при сложните изпълнения,лупинги и прочие.Бай ви не посмя да дойдедори в НС.Имал важна среща с Макаров.Ха ха.
148
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този президент ще остане в историята като един от най - смешните президенти , бие Росенчо по - всички критерий ! Мъж който взема решение само когато и единствено жена му каже ...какъв президент може да е ! ***
147
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Завиждам ти много, стругар. Аз наистина работя в немска банка като консултант, нали се сещаш какъв ми е тагесзатца? Да ти подскажа - цифрите са 4.
146
15
 
6
 
! Отговори
търпим преди 6 години
Не политика президент бг първо отиде в Европа да агитира за свалянето на санкциите срещу русия и после заяви на всички БЪЛГАРИ, че който иска ще "ПОЛУЧИ ВОЙНА", обаче тъпо мълчи преда мераците на Ердоган.
145
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мандраджиите все комунисти им се привиждат. Аха някой да се изкаже, че България има нужда от втора атомна централа - комунист. Ама да построим тръба за пренасяне на гас - комунист. Ама да не взимаме 16 милиарда заем (който го източиха тихомълком, уж беше за рефинансиране?) - ама комунисссс. Мислиш, че санкциите срещу Русия вредят на ЕС? КОМУНИССсс. АА на дядо мандрата като я обраха партизаните, а? Гадни комунисти сте сичките!
144
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да върви да си кара самолетите тоя поставен шпионин !
143
9
 
1
 
! Отговори
Циник до 136 преди 6 години
Хахаха...голтак...знам...завист те гризе!Изкарай стадото на паша...и за мен не се коси!
142
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ninanaidenova1За герп са гласували малко над 1 млн- приятелския кръг и назначените "служители" по всички нива.А като прибавим и мъртвите души в бюлетините- не повече от 20 %.Максимум!
141
22
 
7
 
! Отговори
Как Сийка преди 6 години
Точно така - Радев е президент на БСП!!!Не управляващите ,а самияят той тъпче на едно място! Нинова успя да прецени кой човек да спусне с парашут на президентския стол :)))И затова сега си го хвали,хвали,хвали ...аман от такива хвалби!!!
140
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ninanaidenova1смешник Радев никога неможе да е презедент на всички Българи докъто аз съм жив ! Хайде сега обратно на червения площад за нови инструкции !
139
6
 
32
 
! Отговори
Ninanaidenova1 преди 6 години
КОИ СТЕ ВИЕ, ОТ "ГЕРБ", КОЙ ВИ Е УПЪЛНОМОЩИЛ ДА МИ ОТНЕМАТЕ ПРЕЗИДЕНТА, ЗА КОГОТО СЪМ ГЛАСУВАЛА, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ НЕ СЪМ СИМПАТИЗАНТ НА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ!Г-Н РАДЕВ Е ИЗБРАН С ТОЛКОВА МНОГО ГЛАСОВЕ, ЧЕ " ГЕРБ" САМО МОЖЕ ДА МЕЧТАЕ ЗА ТАКЪВ ВИСОК ПРОЦЕНТ ГЛАСУВАЩИ БЪЛГАРИ СПРЯМО ОБЩИЯ БРОЙ НА ГЛАСУВАЛИТЕ НА ВТОРИЯ ТУР!ГЕНЕРАЛ РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИТЕ!
138
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Платен лакей на СИК-аджията, ама е много евтин горкия, за няколко хилядарки си плю на фасона. Как се гледа в огледалото сутрин, направо не знам.
137
3
 
12
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 6 години
То и името ти такова ...тома неверни... ставаш банален все тебе б.б. да слага за амбразура !