Патриот отсече: Не са ни необходими много болници!

Според Калин Поповски злоупотребите ощетяват държавата с хиляди
Обновена: 26 яну 2018 06:37 | 25 яну 2018 21:35, Красимир Ангелов
53
Патриот отсече: Не са ни необходими много болници!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Толкова много болници не са необходими на България. Предстои ограничаване на болничните заведения у нас - някои ще бъдат превърнати в спешни центрове, а други ще бъдат премахнати, обяви народният представител от "Обединени патриоти" д-р Калин Поповски в "Денят ON AIR".

По думите му спешно на някои болници трябва да бъдат дадени пари, иначе ще фалират.

"Проблемът с липсата на пари в лечебните заведения ще бъде решен след 31 март - тогава ще излезе т.нар. национална здравна карта. Все още обаче около 1 млн. българи не си плащат здравните осигуровки и се лекуват за сметка на другите", отбеляза депутатът. Според Поповски в по-малките населени места все още има злоупотреби в болниците, което ощетява държавата с хиляди левове.

Гостът коментира и гласувания по-рано днес вот на недоверие към правителството, внесен от БСП.

"Корупцията в България се появява много преди идването на ГЕРБ в политиката. "Обединените патриоти" пък по никакъв начин не могат да бъдат обвинявани, защото сме в управлението от 9 месеца. Корупционни практики в България има и трябва да се вземат спешни мерки още този мандат за тяхното ограничаване", уточни той пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител е категоричен, че "Обединените патриоти" няма да гласуват "за" Истанбулската конвенция.

"Все още обаче не сме решили дали да подкрепим предложението на БСП - да се направи референдум "за" или "против" приемането на конвенцията", подчерта Поповски.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On AIr

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са ни нужди много политици. Има достатъчно крадци. Още по малко са ни нужни" обединени патриоти "
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно- затворете 80% от частните болници,те са собственост на ДПС т.е. на червеното ДС и са създадени специално за да източват бюджета на здравната каса!
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНяма пари,защото парите от касата се крадат и не отиват по предназначение!
45
0
 
11
 
! Отговори
Безпартийна дама преди 6 години
Не са ни необходими политици!!!!!
44
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига злоба! Този е прав. Няма управия, ако не се закрият болници, училища и не се съкратят чиновници. Живея в малък град - болницата само регистрира болни, но хората се лекуват или в областната болница или в София. Паралелките в училищата са маломерни, но не се закриват или обединяват училищата. Администрацията набъбва. За това няма пари в тая държава - трябва коренни промени.
43
6
 
9
 
! Отговори
Тиквата преди 6 години
Ами ще закрием всички болници в Българи, освен тези в София.Който не може да пътува, да мре.
42
4
 
19
 
! Отговори
кара колю преди 6 години
Вие мършите ,,патриоти", винаги последни вземате решения, когато видите къде е лапачката!
41
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриот отсече: Не са ни необходими много болници!...........правилно ! също така не са ни необходими училища,читалища......... добре е да се наблегне на хотелите по морето, по банско.............
40
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са ни необходими такива "патриоти"!
39
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е патриот, а НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ и РОДООТСТЪПНИК!
38
1
 
27
 
! Отговори
Предатели преди 6 години
Как не ви е срам? Закрийте 450 частни болници. Може ли да закривате общински, които обслужват малки населени места от 20 до 80 километра и там се поемат най-тежките случаи? Що за цинизъм?Легализирайте евтаназията!Ще ви освободим от мъките да финасирате държавни болници.Не подвеждайте хората, че няма пари.Пари в БГ има от там папкате и за един мандат правите около 4 милиона.Давате около 2 мил. на частници.Лекарски съсловия станаха милионери.Закривате училища, болници -каква д-ва е това?
37
2
 
27
 
! Отговори
А депутати? преди 6 години
Не са ли ни много и депутатите и партиите? Защо не намаляме и тях? Ако злоупотребите в болниците са хиляди, то тези на депутатите са за милиони... Както върви, скоро няма да има лекари, а ще минем на шамани.. То може би и ще бъде по-добре
36
9
 
9
 
! Отговори
до: 28 преди 6 години
През 862 863 г. Борис I сключва военен съюз с крал Лудвиг II Немски и преговаря с него за приемане на християнството в България от Римокатолическата църква.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до: 28Може би там учи тюркските руни
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до: 28Ако не те е срам кажи защо дъщеря ти се разхожда ежедневно между Герман и Лозен в студ и пек
33
16
 
6
 
! Отговори
Стоян Динков преди 6 години
Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски. По това време хората не са могли да пишат.
32
1
 
12
 
! Отговори
до 32,33 преди 6 години
да не са ти арестували доставчика бре
31
9
 
8
 
! Отговори
до: 28 преди 6 години
Калдарашите са едни от най-запазените ромски общности в България. При тях все още съществуват запазени потестарни форми, като ц*иганския съд - мешере, те говорят основно романес, пазят ревностно своите обичаи и традиции. Пищният начин, по който отбелязват Великден (Патраги) и Гергьовден, както и калдарашките сватби често са сочени като едни от най-интересните ц*игански обичаи в Европа. Източно-православното християнство играе много важна роля в живота на калдарашите и те са ревностни християни.
30
8
 
5
 
! Отговори
до: 28 преди 6 години
Дасикане-рома също се разделят на множество подгрупи. Това са например бургуджиите, джамбазите, тужарите и т.н. Сред тях са налице слаби тенденции към българеене, но някои групи съхраняват с гордост ромското си самосъзнание и традиции (Напр. част от бургуджиите в Шуменско се наричат "парпул-рома" - "истински роми").
29
1
 
7
 
! Отговори
Стоян Динков преди 6 години
До до: 28А хорхането черни сте само едни-*** черни