Вотът на недоверие сбъркан в тема, време и организация

Може да влезе в политически учебници, заяви Евгений Бакърджиев
26 яну 2018 10:00, Петя Славова
6

Дали може да бъде алтернатива на едно управление, зависи от самата опозиция. Това заяви в студиото на "България сутрин" председателят на БДС "Радикали" Евгений Бакърджиев. Той подчерта, че неуспешният вот може да влезе в политически учебници за това как не трябва да прави вот на недоверие, защото е сбъркан в трите си основни елемента: темата, времето и организацията.
Още по темата

"Темата не беше правилно избрана. Времето - не може да гласуваш вот на недоверие, когато премиерът няма да е в България и между всичките събития. ДПС чрез Ахмед Доган заяви, че няма смисъл да се сваля правителството", заяви Бакърджиев пред Bulgaria ON AIR. Според него това е един пропилян вот от гледна точка на опозицията.

Според бившият депутат от БСП Красимир Премянов пък има инструменти за борба с корупцията, които остават неизползвани.

"Трябва да се създаде непримиримост в обществото", обясни той в ефира на "България сутрин".

Двамата гости коментираха и развитието на въпроса с ратифицирането на спорната Истанбулска конвенция.

"Позицията на БСП в този случай е абсолютно правилна", заяви председателят на БДС "Радикали" Евгени Бакърджиев. Красимир Премянов пък смята, че можем да вкараме във вътрешното законодателство на България всички тези норми, които тази конвенция предлага за прекратяване или ограничаване на насилието върху жените.

"Другото е личен въпрос. Всеки сам си определя сексуалната ориентация", сподели още премянов пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Безцветен преди 6 години
Генчо Бакърджиев, ти сега кой си? В политиката и обществото де, не в имането? Някой такова ли те за слива, както казва трудовият български народ? Няма други мавзолеи за взривяване, какво да се прави.
5
0
 
3
 
! Отговори
И в Бг. преди 6 години
Третия пол е на лице искат среща в тоалетната/мавзолея да се разбират като мъже.
4
5
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
работа на всяка опозиция е да внася вотове когато прецени и не е твоя работада даваш оценки кои какво и кога твоето време мина сьбори мавзолея и сегачакаи господ да те вьзнагради за това деяние
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вотът го гледах по телевизията те си говореха само кой колко милиарда откраднал а ние си ви гледаме и си трайкаме и вие си продължавате да си крадете да си крадете да си казвате истината кой колко откраднал, имате късмет че българина е *** като ***, не са като гърци и румънци как не им хареса нещо излизат веднага а тук останаха само тъпанарите дето няма кво да губят вече.
2
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То червенугата може само да плюе и да краде, те ако можеха да правят смислени неща, хората щяха да ги изберат да управляват вместо да лаят от страни, ама те за друго не стават
1
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"сбъркан в тема, време и организация - точно като Корни и другите камуняци