Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!

Павлова търси съда заради публикации за скъпи тоалети
28 яну 2018 11:14,
282
Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!
Снимка: архив "Булфото"

Добре, че е Бойко Борисов! Така държави от Западните Балкани оценили българския премиер Бойко Борисов по време на форума в Давос, обясни министърът по българското европредседателство Лиляна Павлова.

"Тази година в Давос основната тема беше Европа, имаше и специален панел за Западните Балкани. Държави като Македония, държавите от Западните Балкани казаха: Добре, че е Бойко Борисов.  Това, което се случва, е исторически момент за Балканите. Това  беше тяхната оценка, споделена на този международен форум с всички лидери. Това дава тласък", каза Павлова пред bTV.

Тя припомни, че 13 г. страната ни не е била представена на форума.

"След Симеон Сакскобургготски България не е канена и не е имала този достъп. Това е уникална възможност. Това е и оценка за държавата", каза министърът.

Тя разказа, че тротоарите в Давос не били изчистени.

"Снегът беше изключително много, тротоарите не бяха изчистени.  Раздаваха ни "котки" за обувки и казаха това е: Внимавайте, хлъзгаво е, не е изчистено. Най-често можеше да се види делегат с костюм и апрески, а който нямаше апрески и не беше подготвен, беше с обувки с "котки", разказа тя.

Павлова коментира протеста на Северозапада, където хората настояват за магистрален път от Видин до София. Тя беше категорична, че пътят не е забравен.

"Той е много скъп като инвестиция, която трябва да се направи поетапно. На този етап Мездра – Ботевград е част от проектите, които ще стартират. Няма да стане бързо, не може с магическа пръчица, когато говорим за проект за над 1 милиард", обясни министърът.

Павлова се зарече да си търси правата си по съдебен ред след публикации, че носи изключително скъпи тоалети. "Виждам масово увеличение на фалшивите новини, които стават все по-грозни и по-арогантни", коментира тя.

"Опитите за внушения и дискредитиране на една личност с долнопробни лъжи, с внушения, че едва ли не политиците разполагат с някакви космически доходи, неизвестно какви, и си купуват скъпи дрехи, са категорично неверни по отношение на мен, но създават нагнетяване, една омраза към политицит", допълни министърът.

"Живея с доходите от моята заплата и заплатата на моя съпруг, като едно нормално семейство. Заплатата ми е като на всеки министър", каза Павлова. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
0
 
0
 
! Отговори
байдмитър преди 6 години
По големи фантазии поднесени на *** избиратели скоро не бях чел. Тя тая по- хубаво да я върнем на въпроса за винетките и незаконното им повишаване.
230
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО И ПАК БРАВО НА Г-Н БОРИСОВ!ТОЙ Е ОТВОРЕН КЪМ СВЕТА, А НИЕ БЕДНЯЦИТЕ НА ЕС КАКВО ШЪ ПРАВИМ?ПО- ДОБРЕ ГРЪК В КРИЗА, ОТКОЛКОТО " ПРЕУСПЯЛ " БЪЛГАРСКИ РАБОТНИК!
229
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великан ли? Великан като димитър Общи - гарибалдеец ,но обирджия на турската хазна!!1
228
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен244И кво от това!?А на слънцето боко греенето подчертано отслабна!В момента е като крушка 25 вата!
227
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анонимни вие сте измислени.Анонимни
226
8
 
2
 
! Отговори
С.Стоилов преди 6 години
Чужди реномирани!И чужденци признаватБоико за лидер.!Абе вие *** ли сте или сте *** от газка!?Само викате Боико да си ходи.Ами даите личност.Нямате и в лидъл няма и кауфланд и в склад няма.*** тя порождение не става-театара ок!Но политика е пълна неграмотна само чете!-Русия я учи да говори.Когато ваш поверен човек искара 2 мандата ще давате оценка
225
6
 
6
 
! Отговори
опааа преди 6 години
Честит Първи Април и на теб дебела жено Лили,макар и малко подранил :D
224
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките тролещи,само безсилна злоба можете да показвате с постовете си.
223
6
 
13
 
! Отговори
1 преди 6 години
Това,''добре че е борисов''е измислица на другарката свинеткова,Западните балкани съществуват от хиляди години,и ще съществуват,още толкова,така ,че стига сте измисляли глупости.
222
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКак няма да "говорят" така постовете тука, след като биват непрекъснато и старателно "пресявани"? За да се създаде нужното впечатление...
221
5
 
11
 
! Отговори
СС преди 6 години
Смях в залата....в Давос. :)
220
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отрицателните коментари тук покават, че народа български е на друго мнение за лидерството. За кой е добре и за кой не е добре говорят постовете тук.
219
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм червен, трети пол гербер.Като видя внучката на комуниста обаче ми се драйфа.Мазно неприятно лице, абсолютно некадърна.Без един ден трудов стаж, обиколи министерствата.На такива като вас рано или късно наглостта и простотията ще ви се върне.По уличните стълбовете..
218
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСМЕШЕН СИ
217
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съпруууууг?!?! Кой взема таз глиганица да я дави?!?! За пари ли, за мнооого ли някой го играе щастливо влюбен?
216
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Cвинcka история...
215
8
 
0
 
! Отговори
до 227 преди 6 години
за езиците съм съгласен но си сбъркал третата буква:)
214
8
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Снимката е супер два глигана заедно:)
213
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се да се смея или да плача! Смях в залата!
212
14
 
24
 
! Отговори
Ами, преди 6 години
Въпросният национален предател Бойко Методиев Борисов е предложил на Меркел,България да се слее с Турция,за да може Турция по- лесно да влезе в ЕС.Материалът е излъчен по една от испанските телевизии...