Йончева: Не аз съм искала оставката на Делян Добрев!

Размяната на реплики между двамата продължава
31 яну 2018 13:00,
49
Йончева: Не аз съм искала оставката на Делян Добрев!
Снимка: архив Булфото

Размяната на остри реплики между соцдепутатката Елена Йончева и Делян Добрев от ГЕРБ продължава. Йончева се закани, че опитът му да прави внушения по неин адрес няма да мине и допълни, че е добре той да остане в парламента, за да се "види честното лице на ГЕРБ".

Още по темата

Вчера Конституционният съд обяви за противоконституционно решението на парламента да не освободи депутата Делян Добрев въпреки подадената от него оставка през октомври заради скандала "Кумгейт" в Хасково. Затова социалистите поискаха оставката му пак, но от ГЕРБ защитиха решението си, а самият Делян Добрев попита Елена Йончева дали ще подаде оставка.

"Опитът на Делян Добрев да отправя внушения по мой адрес няма да мине. Ако някой има съмнение, че съм нарушила закона и журналистическата етика и морал, е длъжен да внесе документи в съответните органи или в Прокуратурата", каза Елена Йончева.

Тя настоя, че това не е нейна лична битка с Делян Добрев и не тя е искала оставката му.

"Не аз съм искала оставката му, а премиерът Бойко Борисов, защото обществено достояние станаха силно смущаващи факти в Община Хасково. Внесе си оставката сам, защото смяташе, че по този начин ще се сниши, бурята ще отмине, обществото ще забрави", продължи соцдепутатката.

"Аз смятам, че е добре Добрев да остане в парламента, за да може българският гражданин да вижда всеки ден как изглежда честното лице на ГЕРБ", заключи Йончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Колежке преди 6 години
Кога стана журналистка а вече е знатна депутатка. Стахановка. В политиката влезе със скандал. така и ще си отиде. Как няма срама след лъжите, че не вземала стотици хиляди от хонорари, да казва аз не съм му искала оставката.Ами устата пяна хвана да повтяря колко е корумпиран и как не бил никакъв депутат. Сега даава отбой. Е тогава какво е целила поредния 6цифрен хонорар ли?
45
0
 
0
 
! Отговори
Нахалство преди 6 години
Само вижте на снимката лукавата физиономия и ще разберете искала или не е искала оставката. А тогава какво е искала. Да подлуди Делян ли? Е това БСП няма да се откажат да плюят по всички и по всичко, което не са направили те. Най-важните неща в живота са откритие на БСП. Всички гении от средновековието насам са от техните редици. Всичко извън БСП е достойно за оплюване и смазване. Само комунистите са хора другите са роби. А като вземат властта и ни докарват до нацинални катастрофи 2-3 пъти.
44
0
 
1
 
! Отговори
пенко преди 6 години
ЕЛЕНА , в България има много хора по -умни от теб ! Всички ние се смяхме на твоите " изпълнения " и на Майдан -и в Истамбул !!! Парите ,които похарчи за "велики изпълнения" не са произведени нито от твои роднини ,нито от твоите спонсори "***-***" или Сер- гей !!! Делян просто завърши в САЩ и ЦРУ го наложи на нашия "ВЕЛИК -БОЙКО-БОЕЦ " !
43
0
 
2
 
! Отговори
светло бъдеще преди 6 години
има факти и документи които изобличават таварищката Йончева как върти парички чрез офшорна фирма нищо че не е тя собственичката далаверата е голяма
42
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало др.Йончева ти що не кажеш,ко стана с тези парички дето ти ги изпрати ужким за откуп др.СЕРгей а,те не са ли от нас,найстина не вервах че ще паднеш толкова ниско.......
41
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунист да критикува за "честно лице"... затаковай...
40
10
 
9
 
! Отговори
Браво на Елена преди 6 години
Браво Елена!има закопани кучета около лифтените истории, санирането и лекарстватаот там една тригадска група ще изкочи директно за затворадавай още
39
1
 
1
 
! Отговори
СТАТИСТИКА преди 6 години
да направим така, който е гербер да сложи негатив на 35, за да пребром и да знаем:)))Който иска да сложи и на 38 единХАХАХА
38
3
 
2
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
Е, КАК ДА СЕ ОБЛИЧА? НАЛИ ИДВАОТ ЕДНА ОПРЕДЕЛЕНА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА.АКО ПЪК СТАВА ВЪПРОС ЗА УВАЖЕНИЕ КЪМ ПАРЛАМЕНТА,ТО СИ ПРАВ ЧЕ ТОВА ГОВОРИ КОЛКО СТРУВА, ЩОМ ДОРИ НЕ МУ ПУКА КАК ТРЯБВА ДА СЕ ОБЛЕЧЕШ В ТАКАВА ИНСТИТУЦИЯ!
37
8
 
20
 
! Отговори
Смяяяяххх преди 6 години
Смях, ама голям смях!!! Конституционният съд се произнася, обаче парламента отказва!Ама вие сериозно ли? Както каза наскоро един анализатор: "парламента по-скоро е нотариат на правителсвени решения", то конституционния съд тогава къде отива...Обаче, иначе има разделение на властите!!!А, този, Добрев е такова нелепо недоразумение, само като видиш физиономията и начина, по който се облича, като депутат - блуза/спортна /, не риза и сако, но не спортно, а от костюм и разбира се дънки!! Смяяяхх
36
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хасковлийчето ми пролича на Учителницата от Белчин баня. Едни такива милички, тихички, с вид на невинни, като говорят, аха да се разплачат от обида, че ги наричат крадци. А всъщност да си крадльовци - Милионерчета, защитавани от *** ефенди от село Б, щото му се отчитат и стават недосегаеми. Нема такава държава с такъв премиер.
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако наистина Йончева има толкова големи топки, би трябвало наред да е Каварна. После и други.
34
4
 
19
 
! Отговори
Т преди 6 години
Докато боко е жив не ни трябва, парламент, президент, министри и т.н. да не изброявам. Той се слънце, въздух, оправяч, смукач и т.н. да не изброявам .....
33
5
 
12
 
! Отговори
До Пристанищния преди 6 години
Значи моряко, ние тук не сме да си мерим положенията. Няма проблем дали е водиш в майбах или голф, важното е да си си изкарал парите честно, не на гърба на някой друг. Относно офшорките - това е тема без край. Ако Делян Добрев е казал А да каже и Я дали нямат половината народни представители такива сметки. Да не говорим за Слънцето и обкръжение. Така, че да съдиш жена която има по големи топки от много мъже не е мъжко поведение.
32
2
 
3
 
! Отговори
Редактор преди 6 години
Hafen die Wahrheit, бягаш от изначалния въпрос. На коментар ли ти плащат или на брой знаци? Иначе обувките се лъскат, не се четкат. За протокола. А дали са "испански" или "италиански" няма никакво значение, нали си ги купил от "дайхмана" в "кауфланта". :)))
31
2
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До Реактор,Не можеш, дори да ми четкаш испанските обувки!
30
0
 
15
 
! Отговори
аз преди 6 години
Най-добре да го закрием това Народно събрание и просто да правим Референдуми за всяко решение. Там и без това е някакъв пълен панаир. БСП са *** и опозицията - нищо съзидателно досега - само реват: - тоя бил такъв, *** имало корупция, *** онова така. Къде е алтернативата. ГЕРБ пък няма нужда изобщо от парламентарно представителстов - там Бойко е достатъчен, каквото реши това, за какво да им плащаме куп заплати.
29
3
 
6
 
! Отговори
Редактор преди 6 години
:))) НЕ е нужно. "Твойто положение" ми е пределно ясно - "плющиш" глупости на килограм за паница демократичен боб. А и изказа ти не предполага добро образУване (надявам се правиш разлика в нарочните грешки с подчертано главна буква), най-много да си стигнал до купен кетап от дЕтския колеж или нбу.
28
9
 
0
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 29 (Реактор),Когато стигнеш мойто положение, ще разбереш кой на кого плаща!
27
2
 
9
 
! Отговори
Редактор преди 6 години
Hafen die Wahrheit, на коментар ли ти плащат или на брой знаци?