Йончева: Не аз съм искала оставката на Делян Добрев!

Размяната на реплики между двамата продължава
31 яну 2018 13:00,
49
Йончева: Не аз съм искала оставката на Делян Добрев!
Снимка: архив Булфото

Размяната на остри реплики между соцдепутатката Елена Йончева и Делян Добрев от ГЕРБ продължава. Йончева се закани, че опитът му да прави внушения по неин адрес няма да мине и допълни, че е добре той да остане в парламента, за да се "види честното лице на ГЕРБ".

Още по темата

Вчера Конституционният съд обяви за противоконституционно решението на парламента да не освободи депутата Делян Добрев въпреки подадената от него оставка през октомври заради скандала "Кумгейт" в Хасково. Затова социалистите поискаха оставката му пак, но от ГЕРБ защитиха решението си, а самият Делян Добрев попита Елена Йончева дали ще подаде оставка.

"Опитът на Делян Добрев да отправя внушения по мой адрес няма да мине. Ако някой има съмнение, че съм нарушила закона и журналистическата етика и морал, е длъжен да внесе документи в съответните органи или в Прокуратурата", каза Елена Йончева.

Тя настоя, че това не е нейна лична битка с Делян Добрев и не тя е искала оставката му.

"Не аз съм искала оставката му, а премиерът Бойко Борисов, защото обществено достояние станаха силно смущаващи факти в Община Хасково. Внесе си оставката сам, защото смяташе, че по този начин ще се сниши, бурята ще отмине, обществото ще забрави", продължи соцдепутатката.

"Аз смятам, че е добре Добрев да остане в парламента, за да може българският гражданин да вижда всеки ден как изглежда честното лице на ГЕРБ", заключи Йончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво означава "от ГЕРБ защитиха решението си" - майната му на конституционния съд ние ще си правим каквото искаме.Е това нормално ли е и не претендираме ли за правова държава по време за прецедателството на ЕП.
5
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Йончева много ми падна в очите. Не съм гласоодавател на ГЕРБ и смятам за ***, които гласуват за тях или БСП, но Делян Добрев е най-читавият човек в ГЕРБ и неслучайно той им пречи. Понеже БСП и ГЕРБ са едно и също зло, разиграват циркове за пред хората преди избори, а съвестни хора не им трябват.
4
5
 
18
 
! Отговори
PD преди 6 години
Една от последните журналисти, работещи на мястото на горещи събития, преди журналистиката в БЪЛГАРИЯ, да се превърне в кабинетно занимание на платени агитатори.Мир на праха и.
3
27
 
21
 
! Отговори
13 преди 6 години
ТО ПЪК НЕЙНОТО ЛИЦЕ ЕДНО ТАКОВА - ЧЕСТНО, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ!!! НЕ Я Е СРАМ - ОТ НИЩО И ОТ НИКОЙ, КАКТО И ЦЯЛАТА ИМ ПАРТИЯ!!!
2
16
 
30
 
! Отговори
вг преди 6 години
Няма място в НС на такива като ДД.Да си ходи и да не се мярка по ТВ.
1
18
 
38
 
! Отговори
Още преди 6 години
Не може да се отрече. Аргументирано и лакочно. Без лакардиите на Добрев и господарите му. Факт е, че именно ГЕРБ не спазва Конституцията. За друго няма кво да говорим. Шайка пристъпници.