Каракачанов: Не налагам сексуални предпочитания!

Проблемите с домашното насилие – с промени в законите
2 фев 2018 15:00,
17
Каракачанов: Не налагам сексуални предпочитания!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че с предложения от него референдум обществото ще се успокои и ще се затвори веднъж завинаги въпроса за еднополовите бракове и третия пол. Той настоя, че не налага сексуални предпочитания на никого, но и не иска който и да било да налага в обществото идеи за трети и повече полове.

Вчера Каракачанов предложи да се направи допитване до народа не само за Истанбулската конвенция, както иска БСП, а и за моралната, правната и религиозната и националната идентичност на България. Според него правилните въпроси са за това дали българското общество е съгласно с въвеждането на трети пол, джендър обучение в българската образователна система и еднополовите бракове в България.

Още по темата

"Аз предлагам да хванем бика за рогата. Да направим референдум по тези въпроси и да приключим въпроса, защото днес е Истанбулската конвенция, утре ще е друга. Това е политика, която се налага от определени европейски кръгове в страните членки. В Хърватска и Унгария са заковали въпроса с един референдум и когато народите са им казали "Не", те не коментират подобни теми и конвенции", настоя вицепремиерът.

Той обясни и че допитването не е срещу хомосексуализма, а срещу еднополовите бракове и третия пол.

"Аз не налагам на никого сексуални предпочитания и какво ще прави под юргана. Но да спрат на мен да ми налагат, че има трети пол, 14-ти пол и че полът е социална, а не биологична категория. Че трябва на децата от детската градина да им обясняваме, че било тенденция да си сменяш пола. На това ли ще ги учим, когато нацията е в демографска криза, вместо на нормални морални български ценности?", запита риторично министърът на отбраната.

"Трябва да приключим с цялата тази безсмислица и така бихме затворили въпроса един път завинаги. Ако гражданите кажат "Да" - чудесно, ако кажат "Не" - още по-добре", заключи Каракачанов.

Той допълни и че проблемите с домашното насилие могат да се решат с промени във вътрешното законодателство, а не с Истанбулската конвенция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
1 коринтяни преди 6 години
6:9 Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците (хомосексуалистите) , 10. нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство.18. Бягайте от блудодеянието. Всеки друг грях, който би сторил човек, е вън от тялото; но който блудствува, съгрешава против своето си тяло.
8
0
 
0
 
! Отговори
пп преди 6 години
аз мисля че третият пол е нещо много добро и веднага ако се приеме ще се регистрирам.след това жената ми бие шамар както всеки ден но вече е домашно насилие, и децата при развода ще видим къде отиват.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има един страхотен клип в YouTube - "ЗАЩО НЯМА ТРЕТИ ПОЛ Класически сблъсък между Десният Консерватизъм и Левия Либерализъм"Дава ясни отговори на всички зададени от джендърите въпроси. Струва си да бъде гледан.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е па повече от 3 пола математически няма как да има от 2 величини. - Или те таковат- или ти таковаш - или хем таковаш хем те таковат.
5
0
 
3
 
! Отговори
Честит 2-ри февруари преди 6 години
На Боко Тиквата Бай ***-шеф на ВМРО и на всички "патриоти" по всички земни кълбета.Боко Тиквата-вожд, учител, повелител и покровител на всички пИдали по света и у нас!
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно казано г- н министър.подкрепяме Ви за референдума.защитете децата ни.
3
2
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Давайте гласове, много сме, силни сме и накрая пак Бойко и ГЕРБ управляват. Иначе във форума сте сила голяма
2
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тримата култови герои на Доньо Донев са се пусрали от страх.Корнелия Нинова им показа как всъщност трябва да се държи един истински патриот.На следващите предсрочни избори поне 90% от гласувалите за опитомените патриоти ще дадем гласа си за Корнелия.
1
13
 
18
 
! Отговори
Мене преди 6 години
Аз пък не искам да се харчат милиони левове държавни пари заради глупостите ти, Каракачанов! Много активен стана нещо, ама само когато ти оттърва. Иначе гласа ти не мога да чуя за нещо наистина значимо. Хрантутник - целия си живот изкара от джоба на данъкоплатеца.