Социален пол? Нямало такова нещо, полът е биологична категория

Трябвало да се мислим как да се стимулира нормалността в семействата
Обновена: 4 фев 2018 14:52 | 4 фев 2018 12:25, Камелия Цветанова
380
Социален пол? Нямало такова нещо, полът е биологична категория
Снимка: БТА, архив

"Полът е биологична категория, а не социална". Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов пред Нова телевизия.

Още по темата
Преди дни той предложи  нова тема на лансираната от БСП идея за референдум. Според него обществото трябва да отговори подкрепя ли еднополови бракове и въвеждане на трети пол.

"За съжаление, една добра идея - да се реши проблемът със семейното насилие и насилието срещу жени, е опорочена с опита да се пробута и така наречената "джендър идеология".

В някои от членовете и разпоредбите на Истанбулската конвенция се налагат понятия като "социален пол”, "нетрадиционни роли на пола", изтъкна Каракачанов.

Министърът на отбраната подчерта, че Европа и България имат сериозен демографски проблем: "Трябва да мислим как да стимулираме нормалността в семействата".

В същото време той беше категоричен, че не е хомофоб.

"Тези, които сега говорят, че сме срещу европейските ценности, всъщност разбиват ЕС. Вземете логиката на създаването на Съюза. Европейските нации са нации с история, свързана с християнската религия. И сега някой опитва да унищожи точно този фундамент на обществото", изтъкна вицепремиерът.

Той коментира и думите на коалиционния си партньор Валери Симеонов, който нарече идеята му за референдума "глупотевина".

"Ако Симеонов беше пожелал да коментираме темата, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. Аз не мога да разбера дали той е против референдума или за нещата, за които искам да се проведе той", заяви Каракачанов.


380
Още от Общество
Тръгна ли назад БСП към БКП...
Напиши коментар Коментари
293
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен

До 287

От написаното от теб разбирам, че ти нямаш намерение да продължаваш рода си, следователно си безполезен.
292
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
СПАСЕТЕ ДЕЦАТА ОТ РАЗВРАТА!
291
0
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 2 седмици
В ЕП и ЕК, живеейки в презадоволения си социум, затъвайки в поредната утопия, са загубили връзка с реалността - животът е всекидневно оцеляване! В това оцеляване мъжът и жената се обединяват в семейство, за да се допълват, всеки с предимствата, които му е дала милионите години евролюция на видовете!
Както не може да се изгради стабилна конструкция само с болтове, нито само с гайки, така и не може да се изгради стабилно семейство и общество от безполови хора, когато видът ни се размножава само разнополово!
290
0
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 2 седмици
До Анонимен 285.
Самата Истанбулска конвенция, освен че е опит да приравни социални пол на биологичния, като изцяло игнорира биологичния компонент на пола, под претекст полово равенство прокарва социален инженеринг за обезличаване на биологичния пол, чрез манипулиране на подсъзнателно ниво от най-ранна детска възраст, когато липсва критично мислене. Резултатът от този "експеримент" ще е импотентно общество, страдащо от джендър дисфория, психични проблеми, самоубийства и липса на желание за репродуциране!
289
1
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 2 седмици
До Анонимен 285
Самите ЛГБТ хора изобщо не ми пречат, защото изобщо не ме интересува кой с кого си ляга и какво прави, ако не е от близките ми. Но определено ми пречи, когато се правят опити за натрапването на хомосексуалността като нещо нормално. Това, че нещо се среща, не означава, че е нормално! Нормата се определя от нуждите на обществото, а основна нужда е да се репродуцира и тъй като за хиляди години опити, никой човек не се е размножил с еднополов сексуален акт, то хомосексуалността не е нормална, а е отклонение!
288
0
 
0
 
! Отговори
до Анонимен 284 преди 2 седмици
Така е, но имам само една забележка. Мафията не е англосаксонска.
287
1
 
3
 
! Отговори
--- преди 2 седмици
Пречи ни това, че хомосексуализмът е психично отклонение. Такова нещо като друга ориентация не съществува. Невъзможно е здрав прав мъж да харесва друго освен жени.
286
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 295

Че кой ти пречи да си продължаваш рода?
Истамбулската конвенция забранява ли го?
285
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен

Хора с нетрадиционна сексуална ориентация винаги е имало и никой не се е отнасял лошо с тях, докато с това не се започна да се парадира и да се натрапва на всички останали.
Най важната задача на хората е продължението на рода. Това, в което искате да превърнете всички не може да изпълнява тази задача и, следователно, е коренно неправилно.
284
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И какво ви пречи че има хора с нетрадиционна сексуална ориентация на вас?! Вие нали сте ,"нормални"?! Защо да не се учи в училище че човек трябва да уважава останалите в изборите им и да не им се бърка в живота?! Ако ви обяснят на вас, че има хора които харесват хора от собстевния си пол и това е ок вие ще си смените ли пола?! Аман от глупост,*** зум,тесногръфите и *** в нашата иначе хубава страна
283
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не съм фен на Каракачанов , но в случая е прав.
Полът е биологична категория.
Всичко друго е измислено от глобалистката англосаксонска мафия, която иска да налага псевдоценности и липса на морал.
Целта е християнските православни ценности да се заличат.
282
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Майката на Джендърите - от Професор Михаил Константинов

https://dehominisdignitate2018.wordpress/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%BC%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B8%D0%BB-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2/
281
6
 
4
 
! Отговори
тъпа работа преди 2 седмици
Туй за третия пол е като руска новина. Няма такова нещо, но всички го обсъждат. Важното е да са в новините.
280
3
 
5
 
! Отговори
. преди 2 седмици
Русофоб = комплексар. Факт.
279
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Предлагам да подадем жалба срещу Господ Бог в Еврпопейски съд за унищожаването на третополовите в Содом И Гомор. И за езика на у разлата срещу тех в Библията. Самата библия трябва да се забрани както и християнството защото противоречат на новата религия Джендъризма и Либерализма.
278
2
 
6
 
! Отговори
Брат Вурст преди 2 седмици
В Перник, ако първият пол не бие втория пол, значи е от третия пол.
277
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не са наред пропяли са с азис и китаеца оттам иде петлиов ден не им се отразява добре
276
1
 
9
 
! Отговори
Ninanaidenova1 преди 2 седмици
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ КАРАКАЧАНОВ ВЪВ ВРЪЗКА С ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, ЧЕ Е ЕДНА ИЗМАМА ПОД ПРЕДЛОГ ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ, УЖ, ЕВРОПА НИ ГЛЕДА СЕИРА И ИСКА НЕЩО БЕЗУМНО, ЗА КОЕТО БОГ ЩЕ НАКАЗВА ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО ДРЪЗНАТ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА НАРОДИТЕ СИ И БОГ ОТЕЦ, ВСЕДЪРЖИТЕЛ, КОЙТО Е СЪТВОРИЛ МЪЖА И ЖЕНАТА ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ!
КОЙТО ПОЛИТИК ПОДПИШЕ ТОВА БЕЗУМИЕ, ДА БЪДЕ АНÁТЕМА!
И СЛЕД СМЪРТТА МУ, БОГ ДА НЕ ГО ПРИЕМА НИТО В АДА, НИТО В РАЯ!
НАЙ-ТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ!
275
0
 
16
 
! Отговори
Напълно прав е! преди 2 седмици
Не съм фен на Каракачанов, но в този случай е прав. Има хора със всякакви сексуални наклонности, но нека да не парадират с тях на паради и други мероприятия. Нормалните хора правят деца, а тези - НЕ! И нека да спре да дава пари на някакви си организация от пенсионирани царски офицери /некадърници, загубили всички войни/ и джуровските неграмотници!
274
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Каракачански, от кога руските паравоенни организации у нас минават на държавна издръжка като доброволци към БА?