Слави започва подбора, следващият му ход – след месец

Трифонов хвали хората, поискали да са част от проекта му
6 фев 2018 15:52,
232
Слави започва подбора, следващият му ход – след месец
Снимка: архив "Булфото"

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който проведе.

"В следващия месец на моята Facebook страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка", написа Трифонов в профила си във Facebook.

Още по темата

В петък, събота и неделя миналата седмица той проведе препитване на кандидатите да сменят сегашните управници. Още в края на миналата година шоуменът обеща да подбере "политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава".

При изслушването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета "Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

"Имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и - буквално - от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа", написа днес Слави в профила си във Facebook.

Трифонов допълва, че с екипа му са абсолютно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една нищожна част от изумителните българи.

"Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
22
 
22
 
! Отговори
Баба Васа преди 6 години
Още един ненаситен лапач! Тоз пък продаваше мартиници в подлеза на ЦУМ - ама много усърдно и с постоянство и с амбиция и вижте го сега - милиардер!Наш познат в мутренските времена го видял в София, в спрян джип, да брои марки. Най-спокойно и нагло. Цяла пачка марки.
159
3
 
26
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
То всеки е честен, докато не му се даде възможност да открадне!
158
19
 
20
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Тоя ли ще изпитва бъдещи политици !!!Тоя,който се дипломира 17 години след семестриалното завършване ?! Отврат...
157
5
 
25
 
! Отговори
киро преди 6 години
Народе докато не разбереш, че трябва да шамариш политиците си, няма да има управия. Мине не мине и ни спускат някой като Слави, преди беше Бойко, по- преди царя, помни и разсъждавай, стига вече са ни спускали измислени герои, който и да дойде ако не изискваме и не си търсим правата няма да видим управия. Вижте гърците за како протестират, за някакво име, а нас ни убиват бавно и ние търпим...
156
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов--------------------Той и един друг ни караше да му "поверваме", ама к`во стана?А за народа... Дори и Левски се е съмнявал в този народ. Нали помните онова, с четири въпросителни в тефтерчето му:"Народе????"
155
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАСТИНГИТЕ ГИ ПРАВИ НАРОДА, НЕ НЯКАКЪВ СИ ТАМ СЛАВИ.
154
17
 
45
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
До Гоце:Не понасям Слави. Дразни ме. Но ако изиграе ролята на ракета-носител, която да вкара наистина качествени хора в политиката, ще го зачета.
153
21
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще се нароят партии за разпиляване на гласовете,а Слави ще е патерица на някой.
152
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само 1 не ме е ясно. Защо кастинги? Ако може някой по-умен от мен да ми обясни, моля! Кастингите не са ли за артистите? Може би тъкмо това се случва. Сформира се поредната трупа, дето иска да ни управлява...???!!! Аз, ако искам да правя някакво начинание, морално издържано, внимателно ще си подбера хората. Защо Слави не направи допитване до хората, дето все още са тук и оцеляват, те да номинират бъдещите политици - аз например бих заложил на Тео от Казанлък. А Вие,?Бай.
151
16
 
18
 
! Отговори
няма как да стане преди 6 години
Голямата теза на бай Станислав е че тука трябва да сме като янките .Само че като е чел книжките за великата страна не е обърнал внимание че англичаните ,датчаните ирландците ,германците и шеврейте за да създадат тая тяхна страна са избили много индиянци ,друга част са ги натирвали в резервати,а африканците как са ги крали и пренасяли в нечовешки условия през океана за работна сила и густо в леглото та Славчо е забравил в това най важното че НИЕ НЕ СМЕ БИЛИ ЕКСПЛОАТАТОРИ А ТОЧНО РОБИТЕ !
150
3
 
54
 
! Отговори
Тъп и прост преди 6 години
Гладстон го е казал:Трябва да ви управляват цялостни хора, демек и учени, и богати. Щото ако са само учени, ще се лакомят за пари, а ако са само богати, ще се мислят за учени и ще правят само поразии.
149
7
 
37
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Пак е пълно с наивници-ако им обещаел еди какво си , щели да го подкрепят.То и Бойко ви обеща , че ще вкара Доган в затвора , но вместо това му подари Булгартабак.
148
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инвестиции за 7 милиарда а изнасят печалба за 17 милиарда. Голяма далавера
147
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гнуст!
146
17
 
26
 
! Отговори
Юлиана Богданова преди 6 години
Слави и политика ?Какво си мисли този милионер, ИМА милиардери !
145
14
 
37
 
! Отговори
обикновен Бг преди 6 години
Айдеее следващия Ни месия който ще ни оправи, И ДА ИЗБЕРЕ ПРААААВИЛНИТЕ ПОДМАЗВАЧИ И ХЛЕБАРСКИ ЛОПАТИ,да си вземем вазелин СЛЕД ТОВА. Бързайте да потвърдите мнението на професора за 80%.Абе хубаво е да си милионер, ама е по-хубаво да си милиардер..НАРОДЕ ????.ЛЕВСКИ Е МИСЛЕЛ ,ЧЕ ТУКА ИМА НАРОД.ТУКА НЯМА НАРОД, ИМА РАЯ, САМО РАЯ.
144
20
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Годжи (нали така се казваше онзи с китарата) - президент! :-D
143
27
 
28
 
! Отговори
Безпартиен преди 6 години
Нищо лично-както си водеше предаването, така ще прави и политика-комплексиран сноб, с болестното самоусещане за богоизбран.. тоя ще е от най-лошите..
142
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
приятеля на мутритеперача на парите импевеца на ушенцата имславууцадами и господаплатения хуморист нагаждач
141
43
 
9
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
коалиция Бойко+ Славимачлета + чалгамерсизалагам на Нинова