Слави започва подбора, следващият му ход – след месец

Трифонов хвали хората, поискали да са част от проекта му
6 фев 2018 15:52,
232
Слави започва подбора, следващият му ход – след месец
Снимка: архив "Булфото"

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който проведе.

"В следващия месец на моята Facebook страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка", написа Трифонов в профила си във Facebook.

Още по темата

В петък, събота и неделя миналата седмица той проведе препитване на кандидатите да сменят сегашните управници. Още в края на миналата година шоуменът обеща да подбере "политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава".

При изслушването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета "Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

"Имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и - буквално - от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа", написа днес Слави в профила си във Facebook.

Трифонов допълва, че с екипа му са абсолютно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една нищожна част от изумителните българи.

"Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
13
 
28
 
! Отговори
Влади преди 6 години
Дойде реда и на учиндолския хитрец. ДС кукловодите го позакъсаха откъм известни физиономии и го активираха сега. Той, не че не беше на заплата при тях, атакувайки неудобните за тях десни или даже леви, сбъркали поръчките. Обаче сега ще е поредния месия-спасител на БГ. Като Ж.Ганчев, Царя, Барека, Марешки и хиляди знайни и незнайни ДС агенти. Но простаци избиратели много!
139
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Българин Гласувай си за ,,научиме тате, жица да крада ,..,хоп ,са,са ,са в ,цвят червен ,,
138
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ку/ку/невицата няма ли да покани ? Нали бяха дружки .
137
15
 
22
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 6 години
Сега като се съберат великия и неповторим Бойко Борисов , със също великите Слави Трифонов и проф. Божо Димитров , о такъв отбор ще се получи !Голяма работа Ви казвам !Единия ще развява гордо маркуча , другия ще забива колове на вампири - опозиционери , а Слави ще им пее , о как пее тоя славей от Учиндол - неповторима чалга!Бравос народееее , извади късмета тоя път!
136
27
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде Слави,да изметеш *** от парламента...
135
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е че само Бойко Борисов ,в тая държава не е Корумпиран и менистрете му !
134
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ние си искаме асфалтения с филийте с мас , Лилето да ни санира мазетата и Горанов да ни вдига данъците дай Боко ДАЙ
133
4
 
8
 
! Отговори
слай преди 6 години
КАТО БОЙКО НЕМА - И СЛАЙ НЕ МОЙ ГО СТИГНА ПО- ЕНТЕЛЕКТ КОНГРУЧУЛЕШЪН , МАЛКО ДАЙ ,А КОЛКО ПАПИ ГО ГАЛИХА ЕЙ БАЙ БОЙ ТОЙ НЕНАДМИНАТ ЕЙ
132
8
 
6
 
! Отговори
Никк преди 6 години
Ето, вижте например този под мен - "майстор"Той няма какво да каже - затова използва външния вид на Слави, все пак измисля нещо негативно. Но той не казва че на него не му харесва външния му вид, а на другите. И втълпява че на всички като го видим, ни се насъбира слюнка и да му сме се изплюли... Пич, говори от свое име само. Ние можем да си преценяваме сами.
131
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави поне си е изкарал парите с труд и креативност,нещо което не важи за днешните политици.Всеки от тях се е набутал във властта по един или друг начин и е забогатял от това.Така че прави чест на Слави ,че подбира хората за своя проект,а не ги събира по кръстовищата/знаете за кого говоря/.
130
20
 
24
 
! Отговори
Майстор преди 6 години
Казват : От всяко дърво *** не става. От тоя чалгар дори чвор не става.Само като погледнеш физиономията му и другите около него, напълва ти се устата със слюнка и искаш да плюеш отгоре им.
129
11
 
12
 
! Отговори
Никк преди 6 години
Става ми жал за хората, на които им се плаща за да пишат глупости по форумите. Тези, които се опитват да дискредитират някой, който е конкуренция на плащащия им. Жалко и тъжно е че се продават за жълти стотинки, а не гледат голямата картина. Такива хора стоят по цял ден във форумите и гледат да разклатят авторитета на някой който е "поръчан". И ако няма за какво да се хванат - почват да си измислят какви ли не неща. Жал ми е за тях. Иначе такива хора се познават в форумите - негативни, пишат глу
128
10
 
12
 
! Отговори
да преди 6 години
тия успелите вече ги видяхме - крадците Милен Велчев, Николай Василев, Симеон Дянков и т.н.поредната порция кандидат-лапачи, дошли да грабят България !!!
127
15
 
26
 
! Отговори
Никк преди 6 години
Някои не харесват Слави, други го харесват. Обаче някои хора от събеседването бяха уникални и ми напълниха сърцето! Немога да повярвам колко интелигентни могат да бъдат 20-30 годишните. В мен се породи чувство че има надежда за милата ни държава.. гледайте клипчетата в фейса на Слави. Тези хора са 1млн пъти по добри от сегашните политици, които нямат идея какво трябва да правят! Харесвам в Слави че дава път на младите. Това се видя и на последния концерт. Определено има моя глас!
126
15
 
17
 
! Отговори
да преди 6 години
Славчо с офшорките, тия учени-светила с колко парички ги купи за да се правят на маймуни жалък си, прозрачен си и никого не можеш да излъжеш - беше кукла на конци, кукла на конци си и кукла на конци ще си останеш !!!
125
16
 
14
 
! Отговори
е? преди 6 години
Абе Слафчо , я кажи ти масон ли си? Ти християнин ли си или сатанист ? Ши гласувам затебе найш куга ..?аахахахахха
124
11
 
15
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Видяхме Барека,видяхме Магарешки.Сега ни предстои да видим нещо средно между тях-Слави.Ама що не-може и да пораздвижи блатото,все е нещо.Нека опита-все ще се намерят едни 200 000 любители на чалгата.Дето се вика-малко разнообразие да има,щото иначе си оставаме с очакване на поредната про*стотия на Банкянеца.
123
9
 
26
 
! Отговори
До Байфидан преди 6 години
Слави само за няколко часа Слави и компания събра 70000 предимно млади хора в дъжда на "В.Левски".Смяташ ли , че всички са чалгата? Много елементарни клишета ползваш.Винету, Цвоко, Плевньо и компания добре ли управляват? Доволен ли си от мизерните доходи на населението и от разяждащата се корупция в държавата? Със здраве.
122
5
 
21
 
! Отговори
тъп сляп Българин преди 6 години
Важното е че Бойко ще обръща кофите за смет и ще брои празните кутий от цигари !Коя е с бандерол ,коя не е !Така мутрите откриват контрабандата !
121
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на тая смешна нация и Бойко и е много ей !