Слави започва подбора, следващият му ход – след месец

Трифонов хвали хората, поискали да са част от проекта му
6 фев 2018 15:52,
232
Слави започва подбора, следващият му ход – след месец
Снимка: архив "Булфото"

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който проведе.

"В следващия месец на моята Facebook страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка", написа Трифонов в профила си във Facebook.

Още по темата

В петък, събота и неделя миналата седмица той проведе препитване на кандидатите да сменят сегашните управници. Още в края на миналата година шоуменът обеща да подбере "политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава".

При изслушването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета "Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

"Имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и - буквално - от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа", написа днес Слави в профила си във Facebook.

Трифонов допълва, че с екипа му са абсолютно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една нищожна част от изумителните българи.

"Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
13
 
15
 
! Отговори
Щракача преди 6 години
A така Слафчо, ама ги изпитвай тез нови политици и за познания по чалгица щото който щрака с пръсти и метка гьобеци тоз познава Балгария най добре Оп Оп Оп А после ни зарадвай и ти с един чисто нов албумец с чалгица така пък после нека ни стигат! Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са Ииииибре Животееееее
119
6
 
18
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Ама гласувайте си за тиквун бре - кой ви кара да избирате Славун - той дори не се е кандидатирал ,за разлика от онези в парламента ,които ви ограбват за един мандат ,или пък цели три !
118
13
 
10
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
До Варан. И колко сте с него - 20-30 хиляди, дето ходите на смешните му чалга концерти. От тази *** дърво не става.
117
10
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Хе-хе, срещнал изумителни хора, ама според кого - според него, учиндолския чалгар. Но това изобщо, ама изобщо не означава, че на избирателите ще им харесат разни "супер успели" на Запад българи, които си зарязват бляскавата работа и дома и идват тук да ни оправят. А и това, че си успял професор или учен в някаква област съвсем не означава добър управленец. Иначе президенти и премиери трябваше да са ни само членове на БАН-академици.
116
13
 
12
 
! Отговори
Варан преди 6 години
По-добре признати и успели българи, отколкото корумпирани наглеци.Давай Слави с теб сме!
115
11
 
12
 
! Отговори
Хермес преди 6 години
На фона на Данчо Ментата, госпожа Лъжа, Сергейчо и Вигенин, Първанов и Румен Петков - хора с "благородни, аристократични" физиономии, физкултурници, пияни чичковци по барбекюта, които разпределят порциите,... спирам за да не стане пародията пълна, та на този политически фарс, отдавна допуснат от задкулисниЕ играчи, всяка подобна инициатива ми изглежда добра. Прогнозите ми за успех на Слави са лоши /ще го въртят, както за референдума на всяко ниво и от всеки ъгъл/, но при все това съм зад него.
114
8
 
11
 
! Отговори
Ujo преди 6 години
...по лошо едва ли ще стане,... Пък и нека някой прецака комфорта на сегашните крадци!! Ако и тези не стават... пътя за Канада вече се прокарва... Самолета и сбогом БАЛЪЦИ!!!
113
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишете си, пишете, не ми пречите. Дано да заработите добър хонорар.
112
9
 
16
 
! Отговори
Един преди 6 години
Хайде тук коментиращите като не го харесвате дайте предложение за някой друг. НЯМАААА.И аз не го харесвам, но ще му дам шанс.Няма да коментирам повече.
111
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той този шоумен,още не е станал държавник,и го е страх да ходи без охрана до тоалетната.Представям си ако стане политик.Трябва НАТО да го пази.Понеже е много важен за бъдещето на светът.
110
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не беше трагично щеше да е наистина смешно .
109
9
 
23
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
Ами време е да сменим сегашния цирк-месия с чалга-месия.По музикално е ,някак...
108
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде на чалгията батеее, Гъмзата министър, ванката шеф на Данс а учиндолскио ПРЕЗИДЕНТ
107
10
 
26
 
! Отговори
Искрено преди 6 години
Начинът по който се води събеседването ми прилича на предаването "Искрено и лично".
106
15
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Очаквайте първото *** правителство . То ще ни оправи.
105
14
 
32
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
И появи се на небето нова звезда,и според чалга пророчеството тя доведе със себе си нов чалга месия...И овцете заблеяха дружно, ивкупом побързаха да му се поклонят,викайки осанна.Сетне започнаха да издигат кундалини,и оп-са,оп-сааааа.......................
104
5
 
26
 
! Отговори
1 преди 6 години
Тези дни финансовото министерство,ще обяви обществена поръчка,за назначаване на броячи на цигарени кутии,и обръщане на контейнери ,за смет.
103
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Браво наАйде,бе.Бойковата щерка да не е в Мачу Пикчу.Живее си в Лос Анджелис,а тука има само за снимки.И не работи,не защото няма работа,а защото тате е щедър,за наша сметка.Наскоро и е купил "Бугати"Разбра се ,покрай глобата за превишена скорост на 04.02. И Ниновия е там,но все още не е толкова заможен.Работи си и се надява за повече на мама.
102
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 101Трол партиен!
101
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подборът на Слави е от чалгари и халтурници. Слави е първият чалгар в България, много преди всички негови последователи чалгари.