Левицата бясна: Чиновник уволнен, защото е член на БСП

Цацаров да назначи проверка по случая, настоя Нинова
8 фев 2018 14:30,
44
Левицата бясна: Чиновник уволнен, защото е член на БСП
Архив: Булфото

БСП хвърлиха ново обвинение към властта и настояха, че държавен служител в Шумен е бил уволнен, защото е член на БСП. Заради това от левицата се обръщат към главния прокурор с искане да назначи вътрешна проверка в Районната прокуратура в Шумен и да се провери дали случаят е политическа поръчка.

"Член на БСП, който е бил държавен служител, е уволнен от служба заради това, че е член на партията. Образуват му проверка и го обвиняват, че е нарушил закона, който казва, че държавният служител не може да бъде член на ръководен орган на партията", каза соцлидерката Корнелия Нинова.

Според нея обаче няма нарушение, тъй като в устава на партията пише, че ръководният орган на БСП е Националният съвет, а този човек не е бил негов член.

Нинова уточни, че въпросният служител, чието име не назова, е бил служител в комисията по конфликт на интереси и е член на БСП в Шумен.

От левицата питат на какво основание районната прокуратура е разпоредила на икономическа полиция да води разследване и да изисква информация кои лица са присъствали на делегатски събрания на БСП, кои лица са участвали в общински съвети и кои членуват в БСП.

"Откога икономическа полиция не се занимава с корупция, а с това кой е член на БСП и кой е участвал в партийни форуми? Ако кажеш нещо срещу властта, върху теб се изсипва цялата държавна машина", отсече Нинова.

Тя настоя, че очаква от Цацаров вътрешна проверка по случая и отговори защо прокуратурата е превишила правомощията си да иска такава информация от партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
10
 
25
 
! Отговори
отг преди 6 години
Тая я мислех за побъркана , а тя се оказа бясна . Застреляйте хайвана да не се мъчи .
17
10
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Само така. Мачкайте каскетите. Никакъв гювеч за БСП
16
12
 
24
 
! Отговори
бай Тошо преди 6 години
Всички червени на *** - там им е мястото. Те как се държаха преди 1989 с нечленовете на БКП?
15
8
 
18
 
! Отговори
кабакафалията преди 6 години
курнелче нимой рива.довечера ша та правим да умиргаш от аркадан компрес
14
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е крадла като Нинова да защитава крадци. Това си е линия на партията от едно време, когато директор на някой завод или предприятие го хванат в далавери го премесват директор на друго място, ама пак да е директор, щото е партиен кадър. Гака беше, но младите не го знаят зрелия социализъм каква помия беше. Трябваше да си член на партията за да растеш в кариерата, безпартийни началници, да не говорим за директори нямаше!
13
8
 
11
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Всеизвестно е че всички трудово-заети в държавната сфера с ТУРСКИ имена са членове на ДПС. Да не говорим за общини като Дулово и Кърджали. Само че! Само чеееее....хаха...там хората на Боко не смеят да водят разследвания за нарушаване на закона за държ. служитееел...що така?
12
3
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
майй с тия очила кат те добарам на тоз тезгях дет си се опрялаааа
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1948:То подвизите на левицата започват доста по-рано в нашата страна, та се налага да се приеме дори и крайния Закон за защита на държавата. Да си припомним червения "шедьовър" в св. Неделя, който официално е признат за най-кървавия атентат на ХХ век в света. Освен това е особено перверзен, поради това, че е извършен в църква и по време на опело. Та червените са ясни, но защо нямаше лустрация? Защото явно никога не са си тръгвали от властта.
10
7
 
22
 
! Отговори
само Герб! преди 6 години
Кой знае тоя колко е откраднал, ама нали е социалист трябва да го пазим! А при Герб само да има съмнение, дори без доказателства и ББ го гони, а КрадниНинова ги защитава дори доказани крадци, ама щото и тя е откраднала милиони, а краставите тоест крадливите социалисти се пазят взаимно!
9
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че кой изобщо ги взема на работа тия некадърници?!
8
10
 
29
 
! Отговори
1948 преди 6 години
Левицата е бясна още от 9 09 1944 година когато не уволняваше а разстрелваше.По късно всеки който не следваше ,,линията на ПАРТИЯТА" беше вкарван в Затвора или в лагери.Сега седнали да се правят на света вода ненапита.В СССР забраниха компартията ,тия тука вилнеят и истерясват като развързани.Комунист срам не знае,знае само саботажи ,революции ,пушки и пожари и нахалство и кражби.
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами много правилно!ЛУСТРАЦИЯ!
6
10
 
29
 
! Отговори
Курнелчо преди 6 години
Двулични комунисти ,алчни за власт и облаги....антихристи.....
5
4
 
14
 
! Отговори
kh преди 6 години
В предвид , че има два или три лагера на бизнес в България е нормално едните да пропискат срещу другите. Десетилетия са градили и разрушавали бизнеси и животи, нищо не им пречи да продължат. Докато стоим и не правим нищо като народ, приказката им ще продължи. Тяхната, не нашата.
4
14
 
25
 
! Отговори
Западноевропеец преди 6 години
Тоя кpoкозъбел гpoзен, или тpaвестит ли е там... какво ли, не знам, ама ми писна да и слушам човката лицемерна да ръси лъжи и да се прави на по-умна от обикновена кокошка. Как пък веднъж не млъкна ами все има какво да каже? Да се сдушват там с Мая Манолова, че по акъл са на едно ниво и да вдига от клек еди си колко кила, а на нея да и pипа през това време. Писна ми от тъпoтия в бг политиката. Бива ли толкова *** политици да си избирате, без Бойко Борисов, който е най-интелигентният. ***!
3
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ami tia ot gerb i pravitelstvo nali baha 4lenove na bkp jivkovisti pisle se prebojadisaha v gerb po dps ida badat i te uvolneni ot nc zirka v bg v nc e palen a i ne se sramuvat komunjagite ot gerb milionerite imoti sa milioni sem semi firmi bogataschi stanahte 28 g vse edno i saschto
2
6
 
13
 
! Отговори
Hei преди 6 години
Besnite v izolatora na terapia...
1
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левицата е бясна още през 90-те год. на миналия век като уволниха и оставиха без работа половин народ.