Рокада: Росен Тодоров сменя Ангел Антонов начело на НСО

Президентът подписа указ за смяната в службата по охрана
Обновена: 9 фев 2018 13:42 | 9 фев 2018 13:40,
11
Рокада: Росен Тодоров сменя Ангел Антонов начело на НСО
Росен Тодоров, снимка НСО

Президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на ген. лейт. Ангел Антонов като началник на Националната служба охрана.

С друг указ държавният глава назначи заместник-началника на Националната служба за охрана полковник Росен Тодоров да изпълнява правомощията на началник на НСО, съобщиха от президентския пресцентър.

Още по темата

Ангел Антонов бе освободен от правителството в края на януари. Тогава източници от правителството съобщиха, че ще му бъде предложено консулско място в Санкт Петербург.

Освобождаването на Антонов стана на фона на скандал, разследван и от военна прокуратура, свързан със злоупотреби с базата на НСО в "Кричим" и автопарка на службата за охрана.

Назначеният за шеф на НСО Росен Тодоров е на кадрова военна служба в НСО от 1992 година. Последователно заема длъжностите разузнавач, инспектор, старши инспектор, главен инспектор, началник на група, началник на сектор.

Роден е през 1968 година, семеен с две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Антонов го пращат далеко, да си мълчи. Нищо, че сигурно ще оплеска и там нещата, до 2 години предвиждам да има скандал с визите и прибраните пари там.
9
1
 
0
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Тук совите не са това което са.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсурд е човекът да промени нещо , самият той е изцяло плод на системата! Ще я съхрани с най доброто/лошото! Явно Гумен Крадев това търси!
7
2
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Стар стар, колко да е стар на 50.въпросът е да не е на каишка пак на еди кой си
6
1
 
18
 
! Отговори
Бай-Кольо преди 6 години
Хубавото в случая е че не е "парашутист:- а целият му трудов стаж е преминал в НСО,през различни длъжности.
5
15
 
2
 
! Отговори
Ysar преди 6 години
Mnoo star, ve...pak pensioner izvadiha s 26 g.staj na chetnik v nso...
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излиза, че за да станеш консул, трябва да вършиш престъпления и за "наказание" те командироват на дипломатиски пост! С добра заплата, пенсия и накрая медал. Сега ми стана ясно защо Е.П. е била посланик в САЩ, а после независимите полски полицаи успяха да открият и един вид да докажат горното твърдение, като я задържаха за кражба. Докога ще продължава това?
3
6
 
19
 
! Отговори
Справедливо преди 6 години
Преди да е приключила прокурорската проверка срещу него, Антонов ще бъде награден от президента с дипломатически пост в Санкт Петербург
2
7
 
12
 
! Отговори
Смешно преди 6 години
Радев подписва това което му спуснат отгоре. Човека отиде да си подсигури бъдещето, 5 години по 10 бона заплата и след това 5 бона пенсия. Ако искаше да направи нещо трябваше да се кандидатира на парламентарните избори.
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният руски шпионин.