Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!

Десислава Радева направи лаконичен коментар във Facebook
10 фев 2018 07:30,
441
Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!
Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева реагира след "екшъна", в който бе забъркано името й.

Тя  публикува в профила си във Facebook линк към rechnik.info с тълкувание на думата комплот. Лаконичният коментар на Радева към линка е "Та така", пише "24 часа".

Връзката води към думата "комплот" и синонимите на думата, които са "заговор", "съзаклятие", "конспирация", "покушение", "атентат", "интрига", "скрит план".

Още по темата

В сряда името на съпругата на президента бе забъркано в екшън с НСО и жандармерията. Според първоначално появилата се информация автомобил, шофиран от Радева, не е спрял на полицейска проверка и на служителите на МВР се наложило да преследват колата, докато разберат, че президентшата е вътре.

Няколко часа по-късно информацията бе отречена от вече бившия директор на Националната служба по охрана.

По-късно бе съобщено, че автомобилът бил преследван от полицейски патрулки, защото не разпознали мерцедеса на Националната служба на охрана.

На светофар те го обградили и гардовете трябвало да покажат картите си, за да им повярват, че са държавна охрана. Колата е била шофирана от човек от НСО, в нея е имало и охранител.

След проверка снощи СДВР съобщи, че полицаите не са нарушили закона за МВР като са спрели колата, защото тя не е била обозначена.

Междувременно вчера президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на Ангел Антонов като шеф на НСО и назначаването на него място на заместника му Росен Тодоров. Антонов бе освободен от правителството в края на януари по негово желание. Според неофициални източници ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
женерале, генералът ти отне поста, за какви атентати, покушение, коспирации и т.н. става дума. Топли ти леглото тази вечер, нито си ходил по болници, нито някой я гръмнал, освен ако не броиш, че гърмежа с истина за опит атентат. Защото основното мото на въртоглавите комунисти, че са прави дори, когато са съгрешили. Баце, защо ти трябваше да издгаш Цедка за президент, те в родното и село не я подкрепят, какво остава страната.
5
9
 
26
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.ВСИЧКО Е ИНСЦЕНИРОВКА ЗА ДА ИМА МОТИВИ РАДЕВ ДА ПРАТИ АНТОНОВ В САНК ПЕТЕРБУРГ ! АКО НЕ БЕШЕ ИНСЦЕНИРАН ТОЗИ СЛУЧАЙ И ВЪПРЕКИ ТОВА АНТОНОВ БЕШЕ ИЗПРАТЕН В САНКТ ПЕТЕРБУРГ ,ТОГАВА РАДЕВ ТРЯБВАШЕ ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО ИМЕННО АНТОНОВ ОТИВА В САНКТ ПЕТЕРБУРГ И ТАКА ЩЕШЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ,ЧЕ РАДЕВ ПРАЩА СВОЯ ЧОВЕК ПРИ БРАТУШКИТЕ ! А ПРИ ТОЗИ ИНСЦЕНИРАН СЛУЧАЙ НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ! АНТОНОВ Е ОТСТРАНЕН ПОРАДИ ЛОШАТА МУ РАБОТА И Е ПРАТЕН В РОССИЯ
4
24
 
23
 
! Отговори
BRASIL преди 6 години
Да ве тоя темерут още го е яд на хубавата бразилка и на прекрасната първа съпруга .Добре а защо не си е подновила книжката , ами ако беше блъснала пешеходец, някое шофьорче на 2 месеца стаж ли щяха да обвинят , сега Плевнелиев и жена му изглеждат като писани яйца , нямаше показност ,нямаше резиденция , а тоя темерут е толкова неприятен ....
3
18
 
2
 
! Отговори
Македонски преди 6 години
Аз не умрях при Гренетидин, защото винаги спирах на палка стоп, а после си товорих каквото ми е удобно. Не признавах нито комунизма, нито Христо Ботев.
2
33
 
48
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Нека обясни, защо сама ползва колите на НСО... - в качеството си на каква... - в България президентските съпруги нямат статут на първи дами, а освен това тя не е и дама...
1
38
 
38
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Прави опити да се измъкне... - първо да обясни, защо автомобилът не е спрял на палка "стоп"... - след това може да се говори каквото и е удобно... - и тя е усвоила вече комунистическите номера...