Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!

Десислава Радева направи лаконичен коментар във Facebook
10 фев 2018 07:30,
441
Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!
Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева реагира след "екшъна", в който бе забъркано името й.

Тя  публикува в профила си във Facebook линк към rechnik.info с тълкувание на думата комплот. Лаконичният коментар на Радева към линка е "Та така", пише "24 часа".

Връзката води към думата "комплот" и синонимите на думата, които са "заговор", "съзаклятие", "конспирация", "покушение", "атентат", "интрига", "скрит план".

Още по темата

В сряда името на съпругата на президента бе забъркано в екшън с НСО и жандармерията. Според първоначално появилата се информация автомобил, шофиран от Радева, не е спрял на полицейска проверка и на служителите на МВР се наложило да преследват колата, докато разберат, че президентшата е вътре.

Няколко часа по-късно информацията бе отречена от вече бившия директор на Националната служба по охрана.

По-късно бе съобщено, че автомобилът бил преследван от полицейски патрулки, защото не разпознали мерцедеса на Националната служба на охрана.

На светофар те го обградили и гардовете трябвало да покажат картите си, за да им повярват, че са държавна охрана. Колата е била шофирана от човек от НСО, в нея е имало и охранител.

След проверка снощи СДВР съобщи, че полицаите не са нарушили закона за МВР като са спрели колата, защото тя не е била обозначена.

Междувременно вчера президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на Ангел Антонов като шеф на НСО и назначаването на него място на заместника му Росен Тодоров. Антонов бе освободен от правителството в края на януари по негово желание. Според неофициални източници ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
0
 
3
 
! Отговори
haha преди 5 години
Какъв заговор пък срещо тази особа?! До вчера деловодителка и секретчик в казармата (всеки знае за какво сужат - "за отдушник на началството") , а днес вече дава оценки за другите ... хахаха ...
265
2
 
4
 
! Отговори
мая преди 6 години
До Тинев теб това ли ти е проблема кой е зализан кой на кого бил шута! еееййй мизерен лицемерен долен народ сме еи това е! не ме интересуват тия меркантилници ни синоптички ни президентши особенно па Радева! мнооого я въздигнахте тая се,,,лянка а спрете се вече, да се видим ние къде сме в класацията ......на майната си някъде и търпим ли тъприм това е по важното1
264
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факта, че герберунгелската из::мет се нахвърля върху жената на президента показва едно, шута който би народа на Цецка Данговска и избра пилота, здраво е отекнал в душите им, пълни с мерзости и гадории, с кражби, измами и предателства, поради които България е най-бедна и ограбена в ЕС, най-болна и умираща. Безсилие е това, а от тази жена нищо не зависи. Просто съпруга на президента. Тя не трябва да обръща внимание изобщо. Има една приказка, убий простака с презрение!
263
14
 
10
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Да ти е драго да гледаш такава жена. И президента сигурно ЗНАЕ как се прави това!Виж, съжалявам за метеороложката, набутаха и в леглото зализанния и сега стои на сухо жената.Как мислите, защо жена му МУ БИ шута?
262
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как е тръгнало, скоро фърчило нещо ще им пусне на въпросните дето не били видяли... най вероятно очилца с по-силни диоптри
261
6
 
18
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Някои (известни) среди наистина скочиха като мухи на (звездички) веднага след ситуацията. Но Деса да твърди, че има заговор срещу ...НЕЯ е проява на чист нарцисизъм!
260
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутренската мафия си има държава и рекетира всеки, който и пречи да ограбва България и народа!
259
18
 
18
 
! Отговори
Да преди 6 години
Браво Деси
258
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Назначената за съпруга на *** само когато не се показва, тогава не се излага.
257
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно руските тайни служби са опитали да я отвлекат,а нашите са осуетили нечистите им намерения.
256
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека за шеф на НСО да назначи не Росен Тодоров,а Росен Плевнелиев: той ще се справи най-добре!
255
7
 
17
 
! Отговори
izh преди 6 години
Aло, неделя е. Не създавайте дискомфорт на българите със случки и образи , на цървулите. Цивилизоваме се все пак, макар и по бавно
254
8
 
9
 
! Отговори
Вангу преди 6 години
Ей нищо не сте разбрали еййй....Добре,че не станало като даяна.....
253
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо за делото за суджука,или за Хасково за Делянчо спряхте да пишете ,пуснаха ви нова лъжлива дъвкака за президентшата...
252
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези постоянни скандали не допинасят за имиджа на президента.
251
16
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Айде стига сте ни занимавали с тази кобила! Просто иска да е в новините, за разлика от предишните президентши! Мисли се едва ли не, за Мелания! А, България е толкова далече от САЩ, не само географски!
250
14
 
23
 
! Отговори
Мерцедес а шейната преди 6 години
изфабрикуваният журналистически мехур е създаден да се потуши интересът на обществото към причините при които при странни обстоятелств, неадекватно поведение на бащата, абсолютна тишина в реакциите на майката на загиналото момченце в Боровец, возено на шейна подарена/даден/открадната от собственник на 1500 ТИР камиона, комуто таткото-убиец е спомагал с карнетния бизнес за ТИР превозвачите...та кой е карал специялната кола, защо изритаха гейнерало от службата? ще се радвам ако Деси го е поръчала
249
9
 
50
 
! Отговори
сони преди 6 години
Първо-служба УБО/ пардон-НСО ,е напълно излишна.Най-бедната и корумпирана държава в Европа не може да поддържа мерцедеси и беемвета последни модели, които да блокират движението и да се движат на кортежи като мутри из страната, защото управниците ни не са свършили нищо полезно за народа си.Пеша и с обществения транспорт за тия охранени търтеи.*** деса пък изобщо няма право да се вози в държавни мерцедеси ,защото никои не я е избирал, тя е обикновена гражданка/пЪрдон-***.
248
18
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Расла жената на ръст и си..си, ама забравила ,че и мозък трябва. Като динозаврите е. Жалко: пази боже сляпо да прогледа.Дръж си мъжа за свирката и не се занимавай с нищо друго, щото се вижда колко си куха!
247
20
 
60
 
! Отговори
Къде преди 6 години
Тая къде я намериха. Предишната президенша си траеше , а тая само излага ***