Сдружението Трифонов-Димитров - следваща патерица на ГЕРБ?

Янаки Стоилов в "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 11 фев 2018 10:29 | 11 фев 2018 10:18, Анисия Иванова
258

Сдружението между Слави Трифонов и Божидар Димитров ще послужи за следваща патерица на ГЕРБ, на мястото на Патриотите. Това заяви председателят на правния съвет на БСП Янаки Стоилов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

"В политиката трябва да има устоичиви позиции. България деградира - у нас всичко е ТВ формат", характеризира новата партийна заявка той.

Още по темата

Относно Инстанбулската конвенция неговото мнение е, че КС вероятно ще се произнесе, че няма нарушение на Конституцията.

"Този казус няма как да бъде разрешен в КС. Идеята за социалния пол ме притеснява в конвенцията. Нито ПЕС, нито БСП имат интерес конфликът между тях да се задълбочи", обясни той и допълни, че "имаше момент, в който Нинова и Станишев взаимно се рекламираха, защото им беше удобно".

Според него партиите и от двете страни не поставят важните въпроси за корупцията, защото в някакъв момент много хора от тях ще се окажат уязвими.

"Затова не се отваря завесата докрай. Никой не пита: "Защо се монополизира българската икономика?" Ролята на БСП се свежда само да участва в дебат, дали трябва да има една, или две кабинки в Пирин, но не и да поставя болезнените теми", смята Стоилов.

Мнението му, че "страх очевидно има у всички политически партии".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари