Сдружението Трифонов-Димитров - следваща патерица на ГЕРБ?

Янаки Стоилов в "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 11 фев 2018 10:29 | 11 фев 2018 10:18, Анисия Иванова
258

Сдружението между Слави Трифонов и Божидар Димитров ще послужи за следваща патерица на ГЕРБ, на мястото на Патриотите. Това заяви председателят на правния съвет на БСП Янаки Стоилов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

"В политиката трябва да има устоичиви позиции. България деградира - у нас всичко е ТВ формат", характеризира новата партийна заявка той.

Още по темата

Относно Инстанбулската конвенция неговото мнение е, че КС вероятно ще се произнесе, че няма нарушение на Конституцията.

"Този казус няма как да бъде разрешен в КС. Идеята за социалния пол ме притеснява в конвенцията. Нито ПЕС, нито БСП имат интерес конфликът между тях да се задълбочи", обясни той и допълни, че "имаше момент, в който Нинова и Станишев взаимно се рекламираха, защото им беше удобно".

Според него партиите и от двете страни не поставят важните въпроси за корупцията, защото в някакъв момент много хора от тях ще се окажат уязвими.

"Затова не се отваря завесата докрай. Никой не пита: "Защо се монополизира българската икономика?" Ролята на БСП се свежда само да участва в дебат, дали трябва да има една, или две кабинки в Пирин, но не и да поставя болезнените теми", смята Стоилов.

Мнението му, че "страх очевидно има у всички политически партии".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
14
 
! Отговори
Янаки, преди 6 години
Отдавна си в политиката, а аз съм "много отдавна" на света и се интересувам от нея: Слави знаеш КОЙ е: оня, който безобразно се подиграваше :институционално поддържан", на демокрацията 1990, правеше си "официални КУДОШИ' по улиците на градовете, привидно "ЮНАК-ДЕМОКРАТ' ,а от редовете им се появи еврочленът на БКП/БСП Курумбашев.Така че при Слави НЕ Е ОНОВА, КОЕТО МИСЛИЩ, че Е!( а ПРИВИДНОСТ).За Б.Димитров всичко е ясно- плавен преход РФ(Евразия): той започна теоретично и с понятия да ГИ вкарва.
156
2
 
16
 
! Отговори
дедоВиЯ преди 6 години
Послушайте:ДедоВиЯ!Не вярвайте на никоя парламентарна партия,коалиция,нова партия включваща дори и един бивш приближен до партия,която е била в парламентавсички са ,,маскари!".Трябва да гласуваме за срочно, програмно правителство,което да премахне всички закони и наредби противоречащи на конституцията ни!Слави и сие са продукт на досегашните управляващи.С този форум фактически се прави реклама на статуквото.
155
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко умее да си пазарува поддръжници и коалиционни партньори,така че едва ли ще бъде голяма изненада,ако и Слави му клекне.Зависи колко ще е мизата.Когато нещо не става с пари,става с много пари.
154
2
 
9
 
! Отговори
Тимуровче от Гори преди 6 години
селянин с BMW: Ти какво искаш?До тоя харсъзин дето пита какво съм искал... Искам всички като тебе да ги обеся по дърветата и да седите там докато месата ви окапят и обувките ви паднат сами!Е те тогава наистина има шанс да се оправим!Не казвам, че ше се случи, но има шанс.
153
1
 
32
 
! Отговори
До 167 преди 6 години
Слави няма да е нито първия нито последния,който ще си плюе на сурата,воден от келепира.Няма да изреждам само за последната година колко души го направиха.От най-яростни критикари,до верни приятели.У нас всичко е "интереса клати феса".
152
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напоследък се забелязва доста смекчена позиция на Слави към ББ.Някак много приятелски го критикува,колкото да не е без хич.Така че не са без основание съмненията,че двамата са заровили томахавките и това сдружение с Божо ще бъде поредната патерица на ГЕРБ.Още повече след яростните нападки на Слави към БСП.Така че уважаеми съграждани внимавайте да не ви подхлъзнат за пореден път.
151
2
 
4
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Извинете.Не си бях взел хапчетата.Сега съм добре.Утре се връщам в Карлуково.
150
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешно расъждение от дете на Комунист! Слави никога няма да бъде патерица на гърбавите. Той да не е оня магарешки дето плюе по гърбавите и после им дава гласовете си? Ако им стане патерица това ще означава да си плюе в су.рата. Едва ли ще си плюе заради гърбавите. Грешка ще е ако се сдружи с божко тогава не само няма да спечели а тотално ще загуби. Божко е фурнажииска лопата и неможе да му се вярва. Едно мисли друго говори а трето върши. Такива са всички у парламата. Всички гледат келепира!
149
8
 
26
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
След Царя и кухата тиква който и да излезе на политическата сцена ще е благодат!
148
19
 
4
 
! Отговори
селянин с BMW преди 6 години
До *** до 161От какво да се спасяваме?И защо да се спасяваме!?Аз си живея съвсем нормален живот,картинката ми е ясна,и не разбирам недоволството на хора като теб!?Това е живота,вие какво искате,партиини секретари ли,или детска градина за ***!?Ама имало корупция,така ли!?Ми чудесно е,че има!Една нива да и смениш статута иска 1 година!Даваш точните пари на точния човек и след 2 седмици всичко е ОК!Изтървеш пътен знак,случва се,спре те КАТ,и гърмиш!Даваш пари и си оправен!Ти какво искаш?
147
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ще е така , то по-добре тази патерица да е БСП , защото освен всичко друго тя ще е златна патерица . Освен това всички знаят , че всички знаем , че това е не само запасният , не само резервният , но и дяволският вариант на управлението .
146
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сдружение Трифон-Зарезан. Гласувайте за новия шоуалкохолен проект! Сега се събират на кастинг келнерите.
145
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АКО СЛАВИ ЛЕГНЕ С БУДА ФИНАНСОВИЯ УБИЕЦ НА БЪЛГАРИЯ ТО ЩЕ Е МНОГО ГРОЗНО НЕЩО!!!СЛАВИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКЪЛНЕ , ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ СНОШАВА С БУДА!
144
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОЖИДАР ДА! НО СЛАВИ ВЕРОЯТНО НЕ!СЛАВИ Е С МНОГО ЧЕПАТ ХАРАКТЕР! НО НИКОГА НЕ СЕ ЗНАЕ!!
143
1
 
10
 
! Отговори
Циник до 161 преди 6 години
И тази "тема" ще потъне в забвение, като стотици подобни преди нея!И всичко ще си остане "по старому"Спасявайте се!
142
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изместихте темата и станаха караници с обиди.
141
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се вайкай Руснако , ами се връщай . Ако дребните душуци са искали свобода , тебе кой те принуждава да им даваш абсолютна свобода .
140
6
 
16
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 6 години
Няма да говорите лошо за рускоговорящите !!От тях правя прилична печалба !Любимите ви Западняци са бедни и стиснати.
139
1
 
9
 
! Отговори
филофоб преди 6 години
До *** до 157Да мечтаеш на картинки е умряла работа!Бил съм и в двете,и двете не струват по съвсем различни причини!Айде ,със здраве!
138
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Янаки е ***, дори и не заслужава да бъде коментиран