Сдружението Трифонов-Димитров - следваща патерица на ГЕРБ?

Янаки Стоилов в "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 11 фев 2018 10:29 | 11 фев 2018 10:18, Анисия Иванова
258

Сдружението между Слави Трифонов и Божидар Димитров ще послужи за следваща патерица на ГЕРБ, на мястото на Патриотите. Това заяви председателят на правния съвет на БСП Янаки Стоилов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

"В политиката трябва да има устоичиви позиции. България деградира - у нас всичко е ТВ формат", характеризира новата партийна заявка той.

Още по темата

Относно Инстанбулската конвенция неговото мнение е, че КС вероятно ще се произнесе, че няма нарушение на Конституцията.

"Този казус няма как да бъде разрешен в КС. Идеята за социалния пол ме притеснява в конвенцията. Нито ПЕС, нито БСП имат интерес конфликът между тях да се задълбочи", обясни той и допълни, че "имаше момент, в който Нинова и Станишев взаимно се рекламираха, защото им беше удобно".

Според него партиите и от двете страни не поставят важните въпроси за корупцията, защото в някакъв момент много хора от тях ще се окажат уязвими.

"Затова не се отваря завесата докрай. Никой не пита: "Защо се монополизира българската икономика?" Ролята на БСП се свежда само да участва в дебат, дали трябва да има една, или две кабинки в Пирин, но не и да поставя болезнените теми", смята Стоилов.

Мнението му, че "страх очевидно има у всички политически партии".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма разлика всички са едно само тези на власт краднат повече затова всички искат да управляват дори и в коалиция .На всички политици децата учат в най престижните училища по света всички имат Тецове Вецове Хотели ,Никога няма да се оправим ще става много по лошо докато те се правят че работят в парламента а истината е че мислят само за алчните си Гъ .......зове.
116
8
 
3
 
! Отговори
Циник до 135 преди 6 години
Пак ще повторя!Най-големия и ЕДИНСТВЕНО РЕАЛЕН ПРОТЕСТ срещу случвашото се червено беззаконие в България - го направи ПОЛОВИНАТА НАРОД напуснал тресавището!ПО ДОБРАТА И ОСЪЗНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА!
115
5
 
2
 
! Отговори
До 127 преди 6 години
Е колко пъти го каза вече? Поне 5 пъти. Разбрахме, но хората няма да гласуват за госпожа лъжа и партията и от милионери национални предатели и ***.
114
3
 
6
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
***! Не ми харесват по-голямата част от писанията ти, но с първата част на 123 - тият ти коментар съм абсолютно съгласен! Наистина най-големия протест го направиха тия 2 млн и повече българи, които принудително заминаха...
113
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Винаги съм бил против комунистите , а пък Янаки Стоилов ми е особено антипатичен , но тук е абсолютно прав !
112
6
 
6
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Нация от убитаци гласуващи за едни и същи червени *** - не заслужава по-добра съдба!Роби били на англичаните!*** свободни и горди в кланниците на др.Гергов!Нация от убитаци!
111
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
126 - като не гласуваш гласъг ти отива за ДПС, защото даваш възможност на тур-ци и *** да те управляват
110
1
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
до ТъпaнарТочно си описал положението.Обаче, дебелоглавото балканско *** *** само мучи и ...толкоз.Стабилен е само геноцида над Българите в Бг.
109
6
 
1
 
! Отговори
Циник до 124 преди 6 години
Като талигарска мaстия!Така ще ми квичиш!Ръб убит!:-)
108
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го кажа ясно - не съм привърженик на БСП,но в момента не виждам как да излезем от тази грозна ситуация на тотален геноцид върху населението,освен да гласуваме за БСП.Няма друг начин!
107
3
 
10
 
! Отговори
Боби преди 6 години
За никой не гласувайте, всички са патерици на статуквото, а именно БСП, ГЕРБ и ДПС. За каквото и да гласувате = ГЕРБ, БСП и ДПС. Затова не гласувам, защото за който и да гласувам, гласът ми отива за тези, освен това с моя глас храня търтеи и им давам партийна субсидия. Един глас по-малко ще натовари хазната с 1 лев по-малко. Тези пари ще отидат за народа, а не за партиите. Понеже мисля за народа, не давам глас и пари за партиите. Нека парите от данъците ми да отидат за народа.
106
1
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
До ТъпанарТочно си описал положението.Обаче, дебелоглавото балканско *** *** само мучи и ...толкоз.Стабилен е само геноцида над Българите в Бг.
105
12
 
5
 
! Отговори
Циник до 119 преди 6 години
Няма по-голям и по-страшен протест от този на милионите утъпкали пътека до терминал 2!Той е единствения РЕАЛЕН!ОСТАВАТЕ УТАЙКИТЕ - ДА РАБОТИТЕ ЗА ПЕЕВСКИ КУРСЛАНИНОВА И ГЕРГОВ!
104
6
 
0
 
! Отговори
Циник до 118 преди 6 години
Ръбчо...ще гледам отстрани как ти го набиват 3 ката...БСП..ГЕРБ...ДПС...и ще си умирам от смях как квичиш като талигарска мaст ия:-)
103
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За кого да гласуваме като всички са маскари и за какво по дяволите са тия избори като ни пробутват всеки път един и същи скапан продукт!!!
102
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе забелязах Станишев да кисне през ден в Турция,че дори и Доган,но виж някои наши други политици са редовно там.
101
2
 
6
 
! Отговори
Bg izmet преди 6 години
До 102. Ти регулировчик ли си.ако всички си тръгнем от там кои ще ги линчува.сега умуват да си внасят работници бг властите
100
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, стой си на село в Русе,с елинджър, да не те издоят, козичке, аххаха
99
0
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
И БСП ГЕРБ ДПС АТАКАПАТРИОТИВОЛЯСДС бе всички в парламента мислят за децата ни !- 1700 лв. за да се роди дете !- 260лв. еднократна помощ за дете !-37лв. детски на месец !-80лв. памперси на детето за месец !- ето това са направили политиците през 2018 година политиците от ранга на Бойко и неговите придворни !
98
5
 
23
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Браво на ГЕРБ! Стабилизират нещата. С тия темпове след 20 години минималната заплата в БГ ще е 2000 лв., а сметката за тока само 1800 лв. За останалите сметки и храна, българинът ще тегли дългосрочни кредити на преференциални лихви от 68%. За срочните влогове на по-имотните, нямащи нищо общо с властта, лихвата ще е - (минус) 120%, демек вкарваш 10 000 лв. и дължиш 12 000. Ще има 1000 коли в цяла София и *** ще живеят в жилищата, които сме разпродали за да си платим сметките...