Правителството пада? Марешки видя патерици на ГЕРБ – БСП и ДПС

"Решението дали да се разпадне коалицията, ще бъде взето в централата на ДПС"
12 фев 2018 09:00,
81

Изказванията на Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, че управляващата коалиция може да се разпадне, ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, са пореден опит двамата "да си надуаят рейтинга, който постоянно пада".

Това посочи пред Bulgaria ON AIR лидерът на "Воля" Веселин Марешки, след като споровете около ИК показаха, че достигането до консенсус е почти невъзможно.

Още по темата

"Решението дали да се разпадне коалицията и да се мине към предсрочни избори, ще бъде взето в централата на ДПС, защото ВМРО и "Атака" са под прякото подчинение на ДПС. Преди тези избори Каракачанов беше в коалиция "България без цензура", след това го имплантираха в т. нар. патриотична коалиция. Той е троянският кон в тази коалиция", заяви Марешки.

По думите му Патриотите могат да преглътнат ДПС, за да имат двама вицепремиери и няколко министерски кресла.

"Нищо не може да разклати правителството. Много е силно, защото има много кандидати да го подкрепят", отбеляза депутатът и добави, че ДПС и БСП са готови да заместят Патриотите, ако те напуснат управляващата коалиция.

"Аз съм изцяло против насилието срещу жени и деца, не прочетох въвеждането на трети и четвърти пол, срещу което съм категорично против. Лично ще подкрепя Истанбулската конвенция. Ако конвенцията получи подкрепа на Конституционния съд, това с чиста съвест ще ми даде възможност да гласувам със "За", обясни Марешки.

"Корупцията в България е на много високи нива. Управляващите имат желание да направят нещо, свързано с антикорупционния закон. След половин-една година ще видим дали той работи", каза още председателят на партия "Воля"в "България сутрин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички политици се подкрепят едни други и се ръководят от принципа " Аз на тебе и ти на мен " , явно и задкулисно играят тази игра вече 28 години...
38
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна е ясно, че на робския народ тази конвенция ще му бъде наложена и той си я заслужава. И то да беше само конвенцията, ами още колко неща ще му наложат без да ги интересува мнението на робите. Решенията идват от Брюксел, 1989 ние изгубихме независимостта си.
37
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не тая снимка му сложиш мустачки, мяза на чичкото Али Раза, от фейсбук страницата, дето все му е лошо.
36
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ МУ ПЪЛНЕТЕ ДЖОБА НА МАГАРЕШКИ,БОЙКОТИРАЙТЕ МУ АПТЕКИТЕ И БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА ТОВА ПРОДАЖНО ЖИВОТНО
35
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 38Ами я "умнико" ми кажи ОТКЪДЕ се пръкнаха тия..... "Станишев, царо, Костов, все кофти политици ни идват"....и ОТКЪДЕ ИДВАТ! Да не са извънземни??? НАЛИ НИЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ? Значи все пак не сме толкова "стабилен народ"!!! Или е друга причината???
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички в парламента са един дол дренки, няма опозиция, всеки гледа кокала и Герб им го дава- на Марешки на Пееески на Доган на Сидеров и Валери на Нинова на Г.Гергов на К. Добрев всички кльопат от държавната хранила. Да ви са честити вие си ги избрахте!А правителство ще падне когато свърши кльопачката а тя ще свърши когато в ЕС спрат да си затеарят очите за шийката и спрат еврофондовете а това ще стане но дано да е по скоро.
33
3
 
17
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
РЕ - ВА-ЛЮ-ЦИЯ!Партизан за бой се стяга, мята *** през рамо, сбогом зълво, сбогом свате, аз отивам на банкет.Ревалюция ще правим ние, ревалюция със свински бут. Ядоха и пиха, три дни се веселиха, като изтрезняха,истината те разбраха,че на Борисовият пак паднАха!
32
3
 
14
 
! Отговори
митьо гестапое преди 6 години
Спешно се търсят дарители на кръв във Велико Търново. Юнкер, Сталинишко, ВиЛенин, тов. Кутев, др. Йончева и Боко дариха ли вече кръв, за да дадат личен пример и за да докажат, че ги е грижа за живота и здравето на обикновените хора? Или те още ще занимават обществото с третия им пол? Да дарят кръв те, за да дарим и ние!
31
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пичове, ние българите сме най стабилния народ, най яките пичове, но все ни идват кофти политици, сега ни дойде ГЕРБ, преди ни бяха дошли Станишев, царо, Костов, все кофти политици ни идват, а на нас българите сега трябва да ни дойде някой да ни избере едни стабилни политици яки пичове да ни дават яки заплати по 4 хил евро като на Запад и да живееме като пичове, като бели хора.
30
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помня как агитираше хората да гласуват за Цецка Цачева... И тръгнал да говори за патерици този господин...Освен в бизнеса иска да се задържи и във властта.
29
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
обеснява човека с незаконна къща на плажа
28
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този, онзи ,КОЙ премиер е най големия резил на България !
27
4
 
12
 
! Отговори
Партизан комунис преди 6 години
Язе грабвам манлихерата и хуквам у Балкана.Сам шъ събора правителствоту.
26
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Собственикът на ГЕРБ никога не спечели избори , затова са му нужни Янето, Боленчо , Кунка , Винкелчо , Каракачанската *** ...... А народа страда !
25
4
 
44
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Няколко пъти вече писах че ГЕРБ ще опита да прокара конвенцията чрез гласовете на ДПС и групата на Марешки. Практиката на това НС показва, че винаги, когато патриотите проявят характер и не гласуват с ГЕРБ, ДПС подкрепя гербаджиите. Ето го най-сетне и Марешки да си поиска суджука. Не виждал той "въвеждането на трети и четвърти пол". Остава Бойко ще обещае суджук на Ахмед Доган (и на Марешки) и те ще гласуват "ЗА". Това обаче ще им струва скъпо, на тях, и на ГЕРБ.
24
42
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази игра тука има тука нема правителство винаги е във вреда на народа. Сега в момента имаме най опитния и свестен Премиер в цялата нова история на България. Какво ни се предлага БСП и ДПС , но нали точно тези фалираха Държавата. Нинова искала да е Премиер , боже опази България от тази смешна амбициозна женица .
23
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корумпиран,зависим,има дела срещу него ,ще играе според това каквото му кажат
22
25
 
19
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 20,"Крайно време е робския народ да вземе коловете и да ви направи едни дървени и кървави избори!Всички там сте пиявици!"Вие като пишете мислите ли! Вземете се обосновете, защо мислите така, а не да пишите заучени клишета за повече плюсове. Кой ще вземе коловете? Кои сте вие? Колко сте? И имате ли доказателства за това което казвате (всички са пиявици)? И кой ще предложите да ни представи в парламента... Славуцата или някоя нова дзвезда?
21
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПП "Платени патриоти" няма да напуснат коалицията, защото ГЕРБ ще се коалират с ДПС
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бастони!!!