Сидеров vs. Цветанов: Той иска конвенцията, ще бутне ли кабинета?

Лидерът на "Атака" заплаши, че ще изтегли депутатите си от групата на ОП
12 фев 2018 15:45,
274
Сидеров vs. Цветанов: Той иска конвенцията, ще бутне ли кабинета?
Снимка: архив "Булфото"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров взе на мушка зам.-шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той го обвини, че е основният в ГЕРБ, който настоява за приемането на Истанбулската конвенция.

"Ако някой събори правителството, това ще бъде Цветан Цветанов, заради този подход и начин, по който се опитва да прокарва неща, които не се харесват и не се приемат от българския народ", написа Сидеров в профила си във Facebook.

Още по темата

Лидерът на "Атака" още вчера предупреди, че ако Истанбулската конвенция мине в парламента, кабинетът може да падне. Малко по-късно това мнение бе споделено и от друг от  лидерите на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов.

От изявленията им стана ясно, че третият съпредседател на патриотичната коалиция, Валери Симеонов, не подкрепя позицията им.

Днес Сидеров обвини и за това Цветан Цветанов.

"Той се опитва да влияе и на коалиционния ми партньор Валери Симеонов, с когото се чуват по няколко пъти на ден", написа лидерът на "Атака". Той обяви, че ако Симеонов или някой от депутатите му гласуват за конвенцията, ще напусне председателския пост на парламентарната група. Сидеров обяви и че при такава ситуация ще изтегли депутатите си от групата на Патриотите.

"Ние от АТАКА сме категорични - ратифицирането на Истанбулската конвенция ще заличи ценностите и традициите на православния ни народ", пише още националистът.

Той е категоричен, че Цветан Цветанов е основният двигател, който движи и налага приемането на скандалната Истанбуслка конвенция.

"Не премиерът Борисов, защото той е наясно с настроенията на хората. Цветанов е човекът, който в парламента и извън него настоява и въздейства да се придвижи Истанбулската конвенция в България, а медиите са инструментът му. Трябва да е ясно на всички българи, че той тика и налага ратифицирането и приемането й в Народното събрание", обяви още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
16
 
! Отговори
сдд преди 6 години
До 89: И аз съм за Европа, но Европа на равенството и гледаща интересите си и тези на ЕВРОПЕЙЦИТЕ, а не Европа на корпорацийте и корпоративното робство. Тази Европа НЕ Я ЖЕЛАЕМ !!
85
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбрахте ли защо навремето Тодор Живков е искал да станем република на Русия?Човекът е разбрал преди нас лицемерието на западните демократи(от Англия, Франция и САЩ) и хищническата същност на капитализма и империализма.Искал е да предпази България, но дойдоха предатели като Горбачов и Луканов и предадоха системата отвътре.
84
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може как да не може да взима колкото си иска рубли но да ги декларира за да стане и официално путинско *** а не да се крие.Онзи ден омразната ви Америка за България публично отчете 450 млн долара от както работи в България и посочиха всеки един долар къде е даден а за рублите нищо не се чува защо така бе другари?А този които вика руски танкове да си събира багажа и марш в Сибир, защото 73% от българите са за ЕС и няма да допуснат ново руско робство.
83
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КРАЯТ НА СЕРГЕЙ И НИНОВА Е БЛИЗО.
82
19
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Бойко Борисов като си поговори с Волен на патро оки и "нашият" православен демократ ще запее друга песен. Ми той както и повечето леви джендърчита подвизаващи се тук едва ли са чели и една страница от конвенцията, ама много знаят. Апропо конвенцията е подписана от БСП в Брюксел и немските социалисти, недоумяват как в България социалистите преекспонират въпросът!?
81
5
 
19
 
! Отговори
sd преди 6 години
накрая на шега на майта ще гласуваме всички за ''лудиот'' (Волен), че от "нормални" и "европейци" ми секна на оназ работа.
80
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коалицията се клати отвсякъде..............идват нови избори.
79
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напускане на масонския ЕС.............референдум за излизане от НАТО и измитане на герберската антибългарска мафия............ако трябва референдум като Крим за присъединяване към Русия...........руският език-задължителен.БСП и патриотите да управляват заедно.ДПС и ДОСТ-да се забранят.Няма друго спасение за България.
78
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Румен Радев да се обърне за помощ към президента Путин с молба да изпрати стотина танка и 5-6000 вежливи зелени човечета. Да извлекат от дупките цялата герберастка сгaн и да ги откарат към Сирия голи.
77
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ахааааааааааааа добро утро господин Сидеров сети се но ще е късно, Магарешки е готов да те замести и така и ще стане той вече заяви, че ще подкрепи ратификацията
76
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господин Сидеров, само така.Удръжте си на думата .Не се поддавайте на герберите.не ставайте предател на народа.вярваме Ви.
75
2
 
13
 
! Отговори
Ох, писна ми преди 6 години
..., нямащи нищо общо с мизерните ни заплати и скапани условия за живот, високи цени и абсолютна безнаказаност за истинските престъпници (олигарси, политици и всички свързани с тях), а не за "обикновените" кокошкари. Но това е - днес е конвенцията утре друга глупост... и така... кучетата си лаят, керванът си върви.
74
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров живее в някаква паралелна реалност. За какви морални ценности говори, като в момента сме на дъното по морал в Европа. Всеки ден бият лекари и деца в детски градини.
73
25
 
8
 
! Отговори
Ох, писна ми преди 6 години
Леле, за каква дреболия може да стане раздор в коалицията. Другарката Нинова ако е предполагала, че може да се стигне до такъв конфликт между ГЕРБ и ОП за това... Но, браво - постигна си целта, те (***) все пак са най-добри в това да сеят конфликти, и несигурност, от които (евентуално) да се възползват. Иначе не съм запознат с прословутата конвенция, а и едва ли тя е сред проблемите на народа ни, но май всички имат интерес от нея - да насочват вниманието ни към разни глупости...
72
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно, и в Израел ходи Цецо Крадецо на инструкции, не само в Америка.Като стана атентата в Бургас, веднага го извикаха да му кажат кой го е направил, без никакво разследване, помним и това!
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ме занимават по телевизиро с BiT, не ме интересува, аз немам цифрова телевизия, а и на Сашо Диков му е време да се пенсионира
70
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи може да има над 10 американски фондации , да се финансират някои партии с мръсните долари на Сорос, а не може Русия да дава пари на Волен и "Атака"!Така ли, лицемери???
69
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само в САЩ. Цецо крадецо ходи много често на опрашване в Израел. Там резанитe карабини му се изреждат и така си научава новите задачи.
68
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветан Цветанов е умен колкото Сергей Станишев, но по-принципен.
67
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо Крадецо с 6-те апартамента постоянно ходи на инструкции в САЩ, там са му казали да се приеме тая антибългарска конвенция.