Правителствен призив: Без "Луковмарш", петно върху репутацията ни е!

Георг Георгиев: Не бихме се поддали на подобна провокация!
Обновена: 14 фев 2018 17:56 | 14 фев 2018 16:15, Веселина Йорданова
380
Правителствен призив: Без "Луковмарш", петно върху репутацията ни е!
Снимка: архив Булфото

"Луковмарш" може да хвърли срамно петно върху репутацията на България в историческия момент, в който председателства Съвета на ЕС. Това заяви Георг Георгиев, национален координатор за борба с антисемитизма и зам.-външен министър, който призова "маршът на омразата“ да не се проведе.

Още по темата

Тази година факелното шествие в памет на ген. Христо Луков е предвидено за събота. То се провежда ежегодно от 2003 г. насам през февруари и е спорно събитие - според привържениците му е знак на почит към заслужил български военен, убит от комунисти, а според противниците му е неонацистка проява.

Георгиев апелира още партиите да не спекулират с темата и да не опитват да използват повода "за съмнителна временна изгода".

По думите му българският народ в годините е показал, че по никакъв начин не би толерирал изместване на етническия модел, граден с векове.

"През 1943 г. България устоява на нацисткия натиск и не предава в концентрационните лагери на смъртта своите братя и сестри евреи. 50 гoдини българският народ успешно устоява и на репресиите, натиска и терора на комунистите", заяви Георгиев.

"Не вярвам, че и днес българският народ би се поддал на подобна провокация, която се опитва да ни върне в едни мрачни времена и да ни накара да почитаме хора, които по една или друга причина са били съпричастни с един от най-мракобесните режими в човешката история", посочи зам.-министърът.

Той заяви, че в този момент поставя знак на равенство между всички диктатури, които са подлагали на репресия и гонения свободния човешки дух.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-долен и мрсен народ от българският.Всичко ни е гадно и пртивно - историята ни е проституттска и помярска.Фолклорът - ......и вулгарен.Традициите - варврски.Манталитетът ни - ориенталски.Морал и ценности - никакви.Срам ме е, че съм българин.
146
2
 
7
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
145
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народен съд за всички комунисти и пенсионери участвали в партията .
144
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mислим се за много смели и силни, бием се в гърдите като бай *** в банята "булгaар, булгааааааар",повтаряме разни патриотарски мастурбации като "по пет на нож", "на три морета"... особено след втората ракия и салата.Но истината е, че сме едни страхливци, и от там - фашисти.Българите СМЕ ФАШИСТИ. Казвам го с пълна отговорност и увереност.
143
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да даря на Националният Исторически Музейедин зелен прцал с извезан надпис "...или смърт", със златно лъвче,изцапан със семето на пра пра дядо ми,дето си го е бърсал с него след като е насилил две гавуррки.
142
5
 
10
 
! Отговори
комунизъм=фашизъмt преди 6 години
Комунизмът и фашизмът са двете страни на една и съща монета
141
2
 
4
 
! Отговори
Ун преди 6 години
Другарката Якова ако можеш да види сегашните дж-ри...
140
3
 
6
 
! Отговори
Истината преди 6 години
ЕС = Комунизъм 2.0И двете световни войни са предизвикани от комунистите със цел да пречупят народите и да ги накарат да приемат новия световен ред!Те комунистите имат много имена. В последно време се наричат евро-атлантически интернационалисти, социал-демократи, либерали, социалисти, демократи..... Не се заблуждавайте от имената. Ще ги познаете по делата!Те и до сега продължават да натискат за световен комунизъм чрез своите организации. ООН, СБ, СЗО, ЕС, НАТО, МВФ.....и хиляте НПО-та.
139
3
 
11
 
! Отговори
Комунизмът-тежка бол преди 6 години
Вие комунистите сте - като екзема Псориазис - никой не знае(и вие самите) защо се появявате - същите сте на цвят, и у нас - почти неизличими!Червени пааразити впити в снагата на България - нямате изтръгване!Все пак на запад са открили сравнително успешен лек срещу червената чуума.За да се спасим ще го използваме и тук. Нарича се пълна лустрация.
138
3
 
14
 
! Отговори
Истината преди 6 години
По делата им ще ги познаете!Основни цели на комунизма:Централизиран контрол и управление от политици и комисии които не се избират от народа.Ликвидиране частната собственост, всички да са равни (еднакво бедни).Ликвидиране на семейството.Институционално отнемане на децата от родителите във ранна възраст.Ликвидиране на религията.Ликвидиране на народните обичаи и празници.Изопачаване на историята, манипулиране на информацията и постоянна пропаганда!Шпиониране и подслушване!......
137
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този етнос е тотално гнил и отдаден на анархия, грабеж и беззаконие.И това не е от вчера, това е от жалките, полуробски и помиярски 1300 години.Не са ни криви нито турци, нито цгани, нито великите сили, нито марсиянците, нито...просто сме си такива.Срам ме е, че съм българин.
136
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Генерал Луков не е ли спрял Сърбите да окупират Кюстендил сам с няколко оръдия?
135
1
 
17
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Каквото и да твърди комуниста, каквото и да дава като исторически данни никога не му вярвай.То според тях Ленин е измислил кирилицата, а Сталин я е разпространил. Те и за клането в Катинската гора изкараха национал социалистите виновни и не си признаваха до преди няколко години.Какво остава за всичко останало казано от тях.Никога за нищо не вярвай на комунист. Те са добри само в лъжите!Колко пъти фалира България след 44г.?Колко пъти продаваха от златния резерв трупан преди 44г.?
134
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РИветИ за прокажените си гени, но и това е типичният за вас български фалш.И да изчезне, какво?Светът ще загуби един "велик" народ?
133
0
 
9
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 155През 1921 в България е имало 1544 промишлени предприятия.През 1941 индустриалната продукция възлиза на 18,16 млрд. лева.През 1938 се пада по 280кг пшеница на глава на населението.Средната надница на професионален работник е 66,60 лева на ден.Средната месечна заплата на чиновниците - 2500 леваСредна пенсия 1400 лева.Ужас направо ужасна държава за живеене.Повече от 20% от работната сила работи в заводи с повече от 200 работника.Стига с тия писания от дневника на Ленин!
132
0
 
17
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Комунистите са виновни за абсолютнов всички беди и катастрофи и то не само във България ами и във целия свят! Те са избили стотици милиони!А кой измисля комунизма? Кой продължава и до днес да проповядва и да подкрепя тази сатанистка идеология? Мисля че всички знаем отговора. Унищожаването на семейството и националните държави, а сега и джендърското движение също са комунистически идеи още от преди 100 и повече години! Запомнете, добрия комунист е само този който лежи на 2 метра под земята!
131
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
152 аха значи логиката за онова време щом нас са ни трепали ние ще ги трепем е грешна, но логиката ние да трепем за да няма някой в бъдеще да ни трепе е добра. :D браво браво.D:
130
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледаме как бивша нацистка германия е подчинена от еврейте с дълг сравненен с бвп над 100% или с други думи тяхното годишно производство не може да покрие дългът. :D Холандия например е 533% съотношението дълг-бвп. Държави подчинени на банки. :D А защо руснаците убиваха изнасилваха и крадоха? Защото същото правиха и с тях, защо имат 20 милиона цивилно население мъртво след нацистите? :D Аааа ама за нацистите тишина, за комунистите всичко се помни. :D ах шушани :D
129
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изчезващите и прокажени етноси винаги са фашизирани.
128
7
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Всички лукови глави - на Луков марш. На 13 декември 1941 г. България обявява бойна на САЩ и Великобритания. Предлагам да се провежда марш и на тази дата. Да треперят нашите заклети в'рагове.