Патриотите за бутнатото вето – голям успех!

Така били защитени правата на хиляди граждани и дребни собственици
15 фев 2018 15:20,
86
Патриотите за бутнатото вето – голям успех!
Снимка: архив, Булфото

"Обединените патриоти" определиха отхвърленото вето на президента за промяната на предназначението на земеделските земи като голям успех и настояха, че така са защитени правата на хиляди граждани и дребни собственици.

Още по темата

Според мотивите на държавния глава, промените в Закона за опазване на земеделските земи позволяват собствениците да променят статута на земеделската земя и дълго време да не изпълняват функциите на новия статут като изчакват подходящ инвеститорски интерес. В резултат на това обаче земите с променено предназначение ще пустеят - няма да могат да се ползват за земеделски цели, а строителството още няма да е започнало, настояваше Радев.

Патриотите обаче са на мнение, че тези аргументи са необосновани и са една "обща облачна теза", пусната в Народното събрание.

"Днес е поредният патриотичен ден, защото защитихме обикновените българи и отхвърлихме ветото на президента. БСП се опитва да превърне България в поредното ТКЗС с председател президента и партийни секретари от групата на БСП", коментира Валентин Касабов от ОП.

Павел Шопов допълни, че този успех касае собственици и предприемачи, които могат да разполагат със своите имоти.

Председателят на Националната асоциация на "Българско Черноморие" Димитър Канариев също изрази благодарност за защитата на дребните собственици.

"В НС се оформя една консервативна общност, която отхвърля зелено-болшевишката мъгла, която води до регрес България. Това са правилните сигнали, които трябва да се дават към хората, които са решили да останат тук и да инвестират спестяванията си в тази страна", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Тя земята вече се държи от такива хора, който не им пука, дали ще остане и един жив българин, стига да има, кой да им работи "ефтику".
11
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези трима ***, ако поискат могат да бутнат и стола на президента, а той освен да блее друго не може да им направи.
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Волен каква физиономия на победител е направил. Уж победител. А всъщност Боко видя, че засега е по добре да се отложи приемането на закона. Пък и това са изкуствени "проблеми" с цел да баламосват материала. И тия се правят на победители. Хайде накарайте го да вдигне мин.пенсия на 300 лева и тогава ми се правете. Артисти. При това добре платени.
9
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този човек, по средата на снимката е най-голямото посмешище за родната политика. Самото му присъствие в нея е по-парадоксално, от идеята, че Азис може да е министър на културата ...
8
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тримата мускетари какво стана с мин 1500 заплата и 300 мин пенсия. ааа ша мълчите шото кардинала че ви дърпа за ошите.
7
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тримата *** горди с простотията си.
6
1
 
29
 
! Отговори
реалист преди 6 години
НеОбединените Патриоти се изложиха. Продавайте земя на Ердоган да си строй заводи, за която умираха истински патриоти, а не такива като вас измислени.
5
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво се хвалите , бе !!!Като че ли не разбираме , че отприщихте такава спекула и далаверщина , а Радев се опита да го предотврати това !!!
4
2
 
14
 
! Отговори
успех преди 6 години
Сега съм волна птичка без проблеми; с яка заплата, без корупция-Доган, Боко, "патриоти" и сие. Колко съм щастлив--мога да бия жената и децата.....а дали съм *** или не---какво от това ? Моето битие се подобри рязко---благодарение на Сидеров и Каракачанов а и Симеонов....
3
23
 
7
 
! Отговори
Леда преди 6 години
Така е, няма да чакам фърчилото да определя какво ще правя със земята си!
2
5
 
10
 
! Отговори
lili преди 6 години
koy e mis glupak ot trimata na snimkata
1
3
 
42
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Патриотите възхваляват как са гласували позволяването да се продава земеделска земя на чужденци, земя която дедите ни са проливали кръвта си! На всеки, му според делата!