Машината на Патриотите заскърца, борба за електорат ли е?

Проблемите в коалицията не са от вчера, смята Татяна Буруджиева
23 фев 2018 10:45, Александър Попов
28

Острите думи на Волен Сидеров вчера към представители на ГЕРБ и към колегите си от Патриотичната коалиция затвърдиха мнението, че нещата между Симеонов, Каракачанов и Сидеров скърцат.  

Потъва ли формацията и равносилни на политическо самоубийство ли са действията на тримата лидери?

"Проблемите в коалицията не са от вчера. Защо точно вчера се изказа Сидеров? Къде беше "Атака", когато беше приет бюджета? Това е странно говорене за един опитен политик. Това е борба за електорално позициониране. Всичко това е, за да компенсира електоралното недоверие", подчерта политологът Татяна Буруджиева в ефира на Bulgaria ON AIR.

В студиото на "България сутрин" тя изтъкна, че реакцията на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов към думите на Сидеров е била съвсем на място, а именно, че няма да се разправят през медиите.

"Електоралните нагласи и спадането на рейтинга на доверие. Този политически цирк ми е до болка познат. Надутите очаквания на електората за Европредседателството трябва да бъдат притъпени, затова се случва всичко. Целта е отвличане на общественото внимание. В момента нищо не се говори за това председателство", посочи политикът и анализатор Димитър Байрактаров.

По линия на поредицата от конфликти между президент и премиер Буруджиева отбеляза, че това е битка за имидж. Радев смята, че президентството трябва да бъде един от центровете на властта. Според мен няма сблъсък на институциите, тъй като те действат в различни сфери, поясни още тя пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обединени патриоти поне едно свястно нещо ще свършат, ако вземат че бутнат правителството.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То няма кво да делят...повече от 3% заради простодушно слабоумие нямат,а "багажа" на избирателите им е същия като на престарелите лелки,чалгарите и държавната администрация на ГЕРБ...но сиромасите са мнооого отмъстител ни.
24
6
 
5
 
! Отговори
един жив предател преди 6 години
Е ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ, НЯМА ПРАВО НИ НАЙ- малко да говори и изказва мнение! За мен той е един неблагодарник,който яде от суфрата на Валери и го оплю,поля го с помия и го предаде без да му мигне окото! това е едно нечистоплътно същество,което не става за нищо!!!
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая червена *** откога стана политолог?
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв политик пък е Байрактаров? Един кратък мандат престой в парламента не прави никого политик.
21
1
 
14
 
! Отговори
от 5 преди 6 години
До 9899Благодаря, това вчера го видях по доста сайтове, но исках да попитам тук ЗАЩО никой не си позволи да цитира думите на Сидеров.Обективна, безпристрастна и независима журналистика ... ама друг път.
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласуваш за патреоти получаваш охранител.
19
1
 
20
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Жалък живот в жалка държава, обграден от жалки хора...
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 17.Нема проблем с изборите - кебапчийниците работят, а и костинбродската печатница е наша.
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те имат споразумение да Му го крепят цял мандат, подписано по тяхно настояване.Поради това, Бойко може да ги тъпче както си пожелае! Но избори все пак идват - европейски и местни! Какво ще правят там, миличките! Ще докопат 2-3 заблудени гласа, няма да имат евродепутат, освен ако Цветанов тактически не им го осигури като партньори.И Бойко ще им каже - Имате 5 гласа, хич не се обаждайте и пречете.Командвам Аз!
16
3
 
21
 
! Отговори
реалист преди 6 години
В КОАЛИЦИЯ С ГРОБ СА ОБРЕЧЕНИ. ВЪРВЯТ ПО ПЪТЯ НА ДЕФОРМАТОРИТЕ. ВСЕКИ ДЕН В КОАЛИЦИЯ СИ ЗАБИВАТ ПО ЕДИН ПИРОН В КОВЧЕГА. МОГА САМО ДА КАЖА СБОГОМ НА ОП.
15
2
 
16
 
! Отговори
9899 преди 6 години
До Анонимен 5" Сидеров за Цветанов: Обичам бивши комунисти от МВР да разсъждават за комунизъм "
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този пуделл е политически пътник, как вчера каза , че Цветанов е бивш партиен член, а днес с цялата си наглост излиза с него и казва че се объркал искал да каже комсомолец и той бил такъв . Не тий е зле и от ппроостиитутткаа
13
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
другарката Буруджиева е един от многото лакеи на Тиквата, какви обективни мнение очаквате да чуете от нея
12
7
 
10
 
! Отговори
Вътрешен човек преди 6 години
Боленчо е закъсал за поредната си доза,руснаците му бавят парите- оставете го на мира човека,не го тормозете точно сега
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Става въпрос за думите на Сидеров към Цветанов.
10
3
 
31
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е преди 6 години
ЗА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ--БОРИСОВ И ПАРТИЯТА МУ СЕ ПРОВАЛИХА....СЪЖАЛЯВАМ МНОГО НО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НЕ МЕ ТОПЛИ-МИЛИОНИ ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА ПО КРЪЧМИ И ***---НЕЩАСТНА РАБОТА СА ТЕЗИ ЕВРОЧИНОВНИЦИ...
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 5"И какви бяха острите думите на Сидеров вчера, че тук не намерих никъде инфо за това?"Резюмирано: "С ГЕРБ се разбрахме, много сме си близки и се обичаме" - по-остро от това какво искаш.
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изкуствена формация, колкото да си осигурят постовете и заплатите. Никакви патриоти не са!
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големите лъж.ци в българската политика ще се окажат тези патриоти. Къде са големите им предизборни обещания. Нали ГЕРБ бяха мутри и престъпници и с тях никога нямаше да управляват - на другия ден след изборите вече целуваха краката на Борисов. Нали Волен щеше да спира мариците, да гони чуждите вериги, да кара американците да си плащат за базите, нали щеше да ни освобождава от новите колонизатори, с ЕРП-тата щеше да се разправи. Май всичко предизборна вече е забравено.