Кутев прогнозира: Сидеров ще събори кабинета

Държавата трябва да се върне в ключови сектори, смята той
24 фев 2018 10:29, Александър Попов
80
Кутев прогнозира: Сидеров ще събори кабинета
Снимка: Булфото, архив

В правителство върви процес по самосваляне на кабинета, като това ще се случи отвътре. Това прогнозира зам.-председателят на БСП Антон Кутев в ефира на bTV. Според него управляващите вървят от един гаф към друг, а Волен Сидеров е човекът, който ще събори правителството.

Още по темата
Кутев смята, че борба за власт между вътрешни сили в ГЕРБ и управлението са довели до оставката на Теменужка Петкова, а не продажбата на ЧЕЗ.

"Дали е кума не ме интересува, проблем е кой управлява електропреносната мрежа. Това не бива да е частна фирма, която очевидно няма капацитета и финансите да го прави. Верният ход беше ЧЕЗ да стане държавно", коментира червеният депутат.

Според него от приватизация не се печели, а държавата трябва да се върне в управлението на ключови сектори.

"Не разбрах какво спечелихме при хиляди предприятия, които се приватизираха и се продадоха на скрап. Държавата трябва да се върне не само в енергетиката, в много сектори - инфраструктура, ВиК", уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
10
 
13
 
! Отговори
трол на Кутев преди 6 години
Кутев знае. Има връзка с тровоете на Москва. Щом Москва преведе парите и "патриота" ще свали ***.
47
2
 
42
 
! Отговори
Дочо преди 6 години
Оставката е прах в очите на хоратаСлед взето решение кой да купи ЧЕЗ, теменужка си подава оставкатаКак е договорено си знаят в правителството. Една фирма регистрирана септември 2017г , няма никакъв опит ще ни доставя ток и ще поддържа мрежатаА, Теменужка ще и стане шеф за още по-голяма заплата. ЧЕЗ трябва да е държавна фирма, а не частна.
46
11
 
28
 
! Отговори
Валерий Жаблянков преди 6 години
Ако направим някой преврат и вземем властта,аз искам да стана министър на правосъдието,ако ме разбирате правилно другари.Ташко Ерменков ще го направим министър на транспорта,а Кирето Добрев на финансите.Може да отворим за малко така наречените лагери и да пратиме там да си почиват враговете на народа.там ще сложим за отговорник Томата Томов баща му сигурно го е научил как стават нещата.
45
5
 
39
 
! Отговори
Панталеев преди 6 години
На Волен това му е шанса да остане в политиката ,ако си трае още малко и това ще е последният ПАРЛАМЕНТ който вижда
44
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стар интригант се опитва да всее още разкол в коалицията.
43
18
 
20
 
! Отговори
111 преди 6 години
Мамин Кутю, мисли си че ако падне ГЕРБ, на негова място ще дойде той. Сучи мустак за министър, ама няма да му се отвори парашута. Такива като него нямат място във властта.Ех, тая власт, колко много я желаят комунистите, ама няма да стане.
42
17
 
12
 
! Отговори
гневен преди 6 години
Ало, спинозния, от коя дупка изпълзя, Моля, да не давате нито мнение нито съвети, защото ви видяхме че за нищо не ставате. По-добре се скрийте, хората ви ненавиждат. Отвратително същество.
41
8
 
4
 
! Отговори
жиу жиц преди 6 години
Ъпсурт!
40
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е червения, макар и казано с популистка цел.
39
18
 
5
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Червени глуппости.
38
6
 
17
 
! Отговори
НАДЕЖДА преди 6 години
Дано е добър ясновидец!!!
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Белата златка нали ви е златен пръст. Сигурно сега ви иска пари, много пари, които вие на този етап нямате. Като се разберете за сумата, бялата златка ще ви пристане, както винаги!
36
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако случйно Сидероф събере смелост и тръгне да се изказва на Шипка след седмица - Грабвайте телата! На Копринка не посмя да се покаже, трябва да се накаже!
35
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров крепи кабинета, стола и масата на властта.
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най големи критики БСП търпи от ... самото БСП! Буруджиева и тя срещу Нинова гълчи! Изобо, всички, които в миналото са гравитирали около първан и Станишчев днес са много зли! И медиите с тях! Корни не че е кой знае каква класа, но щом е срещу статуквото е симпатична! Най ме радва, че зад нея стои САЩ и не смеят да я пипнат нашите мишунгели!Иначе ще станат като Вагнер, любимия конпозитор на Хитлер.
33
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидероглу е последният, който ще загаси лампите в парламента! Оня ден бе искрен за Цветанов и сетне цял ден се извинява и прави на мъймуна само и само Герб да не подада пак оставка и да оставят малкия Воленчо без мляко и Хумана!
32
21
 
24
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Хахахахахахаха,абе Кутьо и,ако падне кабинета кво мислиш,че ше стане бе?Да не би да си мислиш,че е възможно вие другарите и фесовете пак да се намърдате в управлението бе?Ще има избори и бат ти Бойко пак ше ви извие вратовете както винаги досега и от Русия пак ше ви издърпат ушите.(:(:(:(:
31
16
 
36
 
! Отговори
ВИНАГИ ИСТИНАТА 18 преди 6 години
ИСКАМ СИ СОЦИАЛИЗМА , ИСКАМ СИ ЗАВОДА И РАБОТАТА , ИСКАМ СИ БЕЗПЛАТНОТО ЛЕЧЕНИЕ ПРИ ЛЕКАР И ЗЪБОЛЕКАР , ИСКАМ СИ СПОКОЙСТВИЕТО
30
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
зад всяка просперищата валута стои или злато или петрол някъде пък силна икономика.зад лева има един гол валутен борд.паричната маса в България се увеличава и тайно се печатат пари. балона вече е надут и въпроса е кога ще се спука.
29
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И с какво този екземпляр е по неприятен от Боядисан Биков и Десен Харизанов? С това, че неговия хонорар е по малък и не е бил в Партията, а сетне да храчи срещу нея!Както мекерека преди 5 години е срещу Бойко, а днес му държи душа в банята!