Депутати чакат Гинка в НС-то, тя обаче отиде в МС-то

Тя трябва да разсее съмненията около купуването на ЧЕЗ
Обновена: 1 мар 2018 09:16 | 1 мар 2018 09:15,
63
Депутати чакат Гинка в НС-то, тя обаче отиде в МС-то
Снимка: Инерком

Депутати поканиха собственика на компанията "Инерком", която е кандидат да закупи ЧЕЗ, на съвместно заседание на Комисията за енергетика и Комисията за контрол над службите за сигурност.

Още по темата

Днес Гинка Върбакова трябва да отговори на неизяснените въпроси около сделката, съобщи Bulgaria ON AIR.

Председателят на комисията по енергетика Делян Добрев коментира, че се надява Върбакова да се отзове на срещата, за да могат всички заинтересовани да ѝ зададат въпросите си.

Според "24 часа" обаче Върбакова в момента е на среща при премиера Борисов, който снощи отново се чу с колегата си от Чехия Андрей Бабиш.

Той за пореден път увери министър-председателя ни, че ЧЕЗ груп няма съмнения за българския купувач на енерго дружеството.

Борисов обаче е помолил Бабиш за съдействие за осъществяване на разговори с ръководството на ЧЕЗ Груп в случай, че българската държава реши да предприеме действия за закупуване на дейността на електроразпределителното дружество в страната ни.

Чешкият премиер пък му отвърнал, че договори вече са били подписани. Какви, от кого, и за какво? Не става ясно!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такова нещо в нормална държава няма как да се случи? Което за пореден път ме убеждава, колко абсурдно е всичко в България. В същото време интелигентни възпитани хора, избягаха по света за да работят ниско квалифициран труд, но да са на цивилизовано място.
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чехите ще вземат парите от незнайни източници и не се интересуват ни от Боко, ни от българската национална сигурност, нито от театъра, който се игра около сделката. КЗК трябва да спре сделката и чехите да не продават на незнайни мафиоти.
52
1
 
4
 
! Отговори
1 + 1 = 1 преди 6 години
В София договорът е подписан от Борисов.В Прага Подписът е поставен от Борисовкой е по-Борисов от двета Борисетчета защото Гербалната тиквематиката гласи 1 + 1 = 1
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо на инструкжа и ... после в народното събрание. Прделно ясно макар и " малко" по полицейски.
50
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То хубаво ще ги изкупите, ама кой ще ги управлява? Гинка от Пазарджик ли? Видя се че не ви бива за капиталисти, иначе нямаше да продавате всичко що е държавно след 1989, ами щяхте да ги развивате. Продавате, щото на свободния пазар не можете да издържите на конкуренцията. Свикнали сте на планова икономика и уредени пазари.
49
1
 
8
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Всички лаят срещу БСП но те единствени искат да върнат нещо толкова важно в държавата... Че тя тая държава нищо не държи вече бе.. Всичко частно! Ако трябва да избирам по малкото зло то 100% е БСП, пак вие си гласувайте за мутрата Боко, дето пак е врътнал далаверка за милиони на наш гръб.
48
4
 
16
 
! Отговори
мира преди 6 години
Абе вижте им физиономиите разболяха се горките Цецо Съвсем почерня по черен е и от Иванчо Костов Валери червен като малина пред инфаркт Боко побеля а Дпс ходят с изциклени очи Следете ги и ще сте наясно кой стой зад Гинка Какво има да му мислите всички са в Кюпа ама ние сме за бой след като не напълнихме улиците за това . А каква национална сигурност какви 5 лева всеки си прави с Б-я каквото си иска Каккачанов ли ще ни пази Боже опази ни
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другари , защо се нервите и виете като гладни чакали. Всички от БКП-БСП казаха , че искат ЧЕЗ да бъде държавна фирма. Борисов сега изпълнява вашето желание и пак недоволни. Много сте зле.
46
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гина оШфорката с осмокласна диплома-лицето на гейб/еругите..
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По публикацията работи един неграмотен Златко Желев.
44
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само радев и народа ще спасят България!!! иначе само кметовете със близките ще останат.
43
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сделката е сключена. въпроса е откъде Гинка има парите???
42
1
 
8
 
! Отговори
фен на тиквата преди 6 години
Хайдееее, БОГА Тиква отново спаси положението ... то си трябва, все пак избори идват ...
41
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Депутати чакат Гинка в НС-то, тя обаче отиде в МС-то"На това му викат инструктаж.
40
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aхааа ... ключа за бараката. Бат Бойко го играе спасител на нацията и взима контролния пакет. Вееерно ли бе ?! Ми айде взимайте си официално всички големи бизнеси в страната и да закриваме тая държава. То това не е държава, а една фирма принадлежаща на кръг от 20-30 фамилии, които само някъв театър играят за пред хората. Те барем да бяха някакви умни и далновидни работодатели с визия и планове за развитие някак си да се прежали човек и да им работи, ама те са прости крадци ...
39
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40. Аре стига с тези седерестки мантри! Значи може за чешката държава да е добре, а за нашата - не. Ако си забравил ерепетата си бяха много печеливши преди продажбата им.
38
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов на 25.02.2018г.: "Чувам от БСП да настояват да изкупим ЧЕЗ. По тази логика, ако тръгнем да изкупуваме, тогава да изкупим и другите две ЕРП-та, частните банки, американските тецове, "Нефтохим"! Нали и Нова ТВ я купиха. Ами да я вземем да я одържавим и нея, та да си имаме една телевизия!"Борисов на 01.03.2018г.: "Искам държавата да има контролен дял в бизнеса на ЧЕЗ"Той значи не се е шегувал. :)))
37
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На такава намеса в частния бизнес се казва РЕКЕТ!ЧЕЗ отдавна са обявили, че продават и държавата имаше възможност да се включи в наддаването.Това извиване на ръце постфактум, след като Сделката е сключена в цивилозования икономически свят се нарича, РЕКЕТ, ИЗНУДВАНЕ и ИЗВИВАНЕ НА РЪЦЕ.
36
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата не тряббва да има какъвто и да било дял в ЧЕЗ, защото ще се върнат времената с непрекъснато и безпричинно спиране на тока! Държавата е отвратително лош стопанин, а политически назначените фигури или източват компанията или я довеждат до разпад поради своята некадърност!
35
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов е отвратително *** и постоянно ставащ за смях човечец!!!Всеки път реве, вика, заплашва, обвинява и накрая се хваща за ръка с врага, като си мисли, че никой не го е чул.И тук са му натиснали парцалите на шкембето и всичко ще утихне и дори ще кажат, че никога не е имало съмнения за сделката.