Марешки от Брюксел: Тази Европа не ни харесва, искаме нова!

"Воля" бе приета в семейството на Европа на нациите
1 мар 2018 20:15,
13
Марешки от Брюксел: Тази Европа не ни харесва, искаме нова!
Снимка: "Воля"

"Европа в този й вид не удовлетворява нито една от страните –членки. Имаме нужда от нова, променена Европа". Това обяви зам.-шефът на парламента и лидер на Воля Веселин Марешки в Брюксел.

Там стана ясно, че формацията се присъединява към семейството на "Движение за Европа на нациите и свободите".

Още по темата

След разговор с лидерите на Движението Марешки обясни, че поканата от европейското семейство за присъединяване на "Воля" към него била доказателство за това кой в България е носител на истинските патриотични идеи.

"В днешното време на тотална глобализация някои ни внушават, че патриотизмът е остаряла идеология.  Ние смятаме точно обратното- че това е бъдещето. Европа ще бъде много по-силна и успешна, ако всяка нация запази идентичността си. Няма как да направим силна Европа от множество обезличени нации", каза Марешки.

Той коментира свободата в политиката на фона на това, че догодина България ще отбележи 30 години от демократичните промени.

"През този преход ние се нагледахме на много зависими политици и задкулисие. Това изключително много обезвери хората. Затова им е нужен друг пример,  който да им вдъхне надежда, че можем да се разделим с първото място на най-корумпирана и най-бедна държава в ЕС", каза Марешки и обяви партията си за такъв пример.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Млъкни и не се излагай повече варненска мутро!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази Европа наистина не е за харесване . Освен , че е организатор на двете световни войни , тя стимулира крадците чрез огромното желание беднякът да стане милионер , а милионерът - милирдер . Или ако си спомним нашият поетичен гений Христо Ботев - Грабете го , кой ви бърка ?
6
3
 
5
 
! Отговори
Ризван преди 6 години
Марешки и Европа! Нека го опознаят и нарадват на този неопетнен български интелектуалец! Човекът от народа и обора! :)))))))))
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ме интересува тоя *** човек в Брюксел
4
3
 
25
 
! Отговори
В4 преди 6 години
Европа на СУВЕРЕННИТЕ НАРОДИ ! Това желаят страните от Вишеградската Четворка.България да се присъедини към тези близки до нас държави ! NOW !!!
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марешки, да си заредиш аптеките! За пореден път нямаше едно лекарство Сеталофт!
2
7
 
14
 
! Отговори
Нова преди 6 години
Прав е. ...
1
4
 
33
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Като му видя роднините депутати и се отчайвам още повече.