Петкова прекрати отпуската и е готова за дебата в НС

Таско Ерменков негодува: Нали го отложихме!
2 мар 2018 12:35,
34
Петкова прекрати отпуската и е готова за дебата в НС
Снимка: БТА

Въпреки че още сутринта бе обявено, че енергийният министър Теменужка Петкова е в отпуск и няма да участва в парламентарния контрол, изненадващо се оказа, че тя има готовност да се проведе разискването за ядрената енергетика у нас.

Председателят на Народното събрание съобщи, че министър Петкова е прекъснала отпуската си и има възможност да влезе в пленарната зала в 12 часа.

Още по темата

Това обаче разгневи БСП, които обвиниха, че това се превръща в "игра на тенис на маса". Те възразиха да се провежда разискването сега, след като преди часове им е било обяснено, че това не е възможно заради отпуската на енергийния министър.

"Днеска сутринта го отложихме и сега изведнъж след като в залата няма достатъчно депутати, които да гласуват и да участват смислено в дебата, ни се казва, че министърката има готовност", възмути се червеният Таско Ерменков.

"Не може български министър да казва "влезте-излезте". Това ли е авторитетът на парламента?", запита и Георги Свиленски.

Министър Теменужка Петкова излезе в отпуска в разгара на скандала за продажбата на ЧЕЗ. Все още не е ясно и дали тя ще остане на поста си, след като миналата седмица тя подаде оставката си заради познанството си с Гинка Върбакова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква отпуска е прекратила, тя не беше ли подала оставка ?
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПО-ДОБРЕ ЧЕЗ ДА Е НА ДРУГА ДЪРЖАВА /АКО НЕ Е 100%ДЪРЖАВЕН/, ЗАЩОТО АКО Е В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА ГЕРБ, ТЕ ДЪРЖАТ РЕГУЛАТОРНИТЕ ОРГАНИ. ТОВА ОЗНАЧАВА ДА СВАЛЯТ КОЖИТЕ НИ ОТ СКЪП ТОК. ОСТАВКА НА МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никъде не могат да се открият данни за родното място на Тетка Нушка.Пише че е родена на 18.1.1967 г, но никъде не пише къде.Предполагам, че са изтрити съвсем наскоро, защото е от родното село на Гинка - село Съединение, Пазарджишко.Дори са втори братовчедки.
30
0
 
3
 
! Отговори
Заско преди 6 години
Единят не може, другият не иска..........
29
2
 
9
 
! Отговори
камен преди 6 години
Ами къде са ви депутатите бре ,Таско , днес е редовен работен ден и всички хора са на работа , вие КЪДЕ СТЕ , три дни ли искате уведомление да дойдете НА РАБОТА ?????
28
3
 
1
 
! Отговори
Депюте-бсп преди 6 години
..или в Парламента,или връща мангизите от Белянските казани!Дааа.
27
3
 
9
 
! Отговори
васето преди 6 години
Бойко е събрал всички *** да ни управляват! С огромно самочувствие и недоказани доходи!
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До JokoТя е стар герберски енерго кадър, СЛУШКА в НЕК и понеже я оправи, сега е там... СЛУШКААА ИЗПЪЛНЯВА И НЕ ПИТА, това е най ценното и качество!! СетиУи се баце..;)
25
3
 
8
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Така и не стана ясно Петка Нушева от кое село изпълзя, та чак до МИНИстер в София
24
4
 
6
 
! Отговори
Пешо Пешев преди 6 години
Развалиха рахатлъка на Нушето и екипа от охранени лелки дето е навъртял около себе си.. хаха Нушее, намалете манджата и марковото уиски, че ще се пръснете по шевовете от *** шкембета и цици..:))) Или бацето ви ще охраненки, затуи ви храни на корито, ама да ви не приседне само ей..;)
23
3
 
10
 
! Отговори
До Авторката преди 6 години
Голяма ода сте дръпнали тая 'работлива" министърка! Тя самопожертвователно си прекратила отпуската значи ?! Въпреки че отдавна и е било известно че днес трябва да е в НС и да отговаря на въпроси, тя се скатава и накрая реши да се изкара работна. А вчера защо отиде на срещата в Народното събрание с приятелката си Гинка, като е в отпуска? Чак и задаваше удобни въпроси, да помага на горката женица...
22
4
 
9
 
! Отговори
аман от БС(к)П преди 6 години
Е как да ги няма? Къде са депутатите? Днес не е ли нормален работен ден!
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз каква го играе сега уволнена отпускарка или отпускарски уволнен :)
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ видоха, че депутатите на БЕСЙПЕТО се взеха чантите и ги нема на работното им места и хоп идва министър Петкова която уж е в оставка, уж в отпуска била уж тва уж онова. Пълен цирк и за БСП и за ГЕРБ.Тез пък патриотари под всекаква критика.
19
2
 
1
 
! Отговори
Alo, Varna преди 6 години
Alo, cheshkata sofiiska oblast li e?! Kak e patia ot Vrajdebna do Vrashka chuka?! Chehite pochistiha li si patia krai trafopostovete i elstalbovete?!
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е напълно подчинена на провинциални нещастници които за да могат да откраднат някой и друг милион са готови да слугуват на Тиквата до гроб.
17
2
 
6
 
! Отговори
НушЪ ПИтковЪ преди 6 години
ГинкЪ-оШфорката миЙ приятИлкЪ.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са депутатите?
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taja temenuka e pod natiski to se snae na kogo tja bila li e komsomolja rodata i e komunjagi mnogo osloben pogled no da gleda gerb po ne dr deputati nama li dostoenstvo da si hodi kakto dobrev nahalno sedat sa 6000 lv saplaa i dr privilegii priatel.ginka nivoto li e na tenenujka tja pone e vischiska ne e s nesav. Gimnasia kato ginka ujas a i grosna koi i dade garajite ot kate 50 mil rodata i bkp
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така нареченият Цар има много грехове към българския народ, но най-големият му грях е, че натресе на България пазвантинът си за Премиер.