Звездни приятели завели Ангелкова на червения килим

Тя пък предоволна: Най-хубавото събитие, на което съм присъствала!
Обновена: 5 мар 2018 11:09 | 5 мар 2018 11:00, Камелия Цветанова
37
Звездни приятели завели Ангелкова на червения килим
Снимка: Facebook

Министърът на туризма Николина Ангелкова също е на наградите "Оскар”. Пред Нова телевизия тя призна, че е на събитието заради лична покана от приятели.

Още по темата

"Това е най-хубавото събитие, на което съм присъствала. Киното има изключително общо с туризма и за мен е огромна привилегия да присъствам тук”, каза Ангелкова.

Още вчера тя се похвали в профила си в социалната мрежа Facebook, че присъства на церемонията по раздаването на наградите и публикува фотоси с много известни личности.

"Преди официалното събитие на червения килим имах възможността да разговарям с Ейдриън Броуди, Салма Хайек, Оливър Стоун, Леонардо ди Каприо, Дженифър Анистън и Матю Макконахи, които много харесват България", допълни министърката.

Ангелкова посочи, че на култовото за Холивуд събитие "Нощта преди Оскарите" се е видяла с невероятния Майкъл Дъглас и Гал Гадот - звездата от "Бързи и яростни" и " Жената чудо". "Срещнах се и с Чадуик Боузман, който прави невероятна роля в "Черната пантера”. Разговарях също с номинирания за "Оскар” Самюъл Л. Джаксън и с легендарния Стивън Спилбърг", пише още Ангелкова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Втора статия за таз ***, как се снима със застаряващи звезди! Иначе Цачева не искаше да отиде на среща с ония" стари баби" пред парламента!
3
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На нашите политици и шейх би завидял.
2
10
 
51
 
! Отговори
лицемери преди 6 години
Нагли и крадливи...даже миризливи.Вонята от далече.Ни нашепва НИКОГА ВЕЧЕ
1
7
 
59
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 6 години
Като братя са със Силвестър!!