Данчо Дяков поема Националната служба за охрана

Президентът го удостои и със званието генерал-майор
Обновена: 6 мар 2018 18:52 | 6 мар 2018 18:51, Анисия Иванова
9
Данчо Дяков поема Националната служба за охрана
Снимка: БТА

Със свой указ президентът Румен Радев назначи Данчо Дяков на длъжността началник на Националната служба за охрана и го удостои с висше офицерско звание генерал-майор, считано от 7 март 2018 г., съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Още по темата

Предишният шеф на НСО Ангел Антонов бе освободен от поста в края на януари, след като депозира писмо пред президента, че желае да напусне. Тогава източници от правителството съобщиха, че ще му бъде предложено консулско място в Санкт Петербург.

В средата на януари стана ясно, че военната прокуратура е започнала проверка на цялостната дейност на Националната служба за охрана. Причината са сигнали, че някои служители са нарушавали служебните задължения.

Освобождаването на Антонов стана на фона и на скандал, разследван от военната прокуратура за злоупотреби с базата на НСО в "Кричим" и автопарка на службата за охрана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-важното за този пост е да пази честта на другарката Деси Радева и другаря Румен Радев за да не изгори като предишния генерал на това място.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Данчо
6
3
 
2
 
! Отговори
Zabobol преди 6 години
Eiii, Klepouhiq...-Tak tochno ,g-n Generalll...
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев урежда антуража си. Дали новия началник ще свали охраната на националното богатство Деси, та да спестим малко народна пара
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво поемане ,бе !? Тая служба немедленно трябва да се закрие. Ген. Деси моа си кара мерцедеса и сама. без ръце....
3
2
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
Ох на Дебелянчо марионетката,мамин сладък клепоух!Клас стани,клас мирнооо!
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе какво стана с мишока Гребенаров бил подал рапорт за напускане а след това изтегля рапорт чудо! Той като един редник на ДПС и библиотекарския ще чака сигурно неговите хора фа дойдат на власт за да стане шеф на НОС.А офицерската чест за такива хора няма никаква стойност!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещу пари може да поеме и Големия шлем истинки генерал браво участвал в две войни и 3 сражения 3 пъти урааа. Какво стана с оня хеликоптер дето падна във реката извадиха ли го вече.