ДПС за лекаря и Плъха: Властта остави улицата да властва!

"Искаме демонтаж на тези, които не са готови да управляват"
6 мар 2018 12:45,
31
ДПС за лекаря и Плъха: Властта остави улицата да властва!
Снимка: архив "Булфото"

ДПС нарече убийството в Пловдив кризисна ситуация и обвини властта, че не е могла да се справи с нея.

Вече трети ден стотици протестират в различни градове с искане да бъде освободен д-р Иван Димитров, който бе задържан след като уби крадец, влязъл в дома му.

"От политическа гледна точка можем да допуснем, че се прави опит да се отвлича вниманието от предишните скандали", Рамадан Аталай пред Нова тв. Той разкритикува управляващите, че са оставили "улицата", да управлява една кризисна ситуация.

Аталай направи сравнение с шесторното убийство от Нови Искър с убийството на крадеца от Пловдив, казвайки, че в единия случай полицията и прокуратурата са информирали непрекъснато обществото за последните факти.

Според депутата големите теми в момента са ЧЕЗ, Здравната каса и други.

Още по темата

"Движението за права и свободи няма да смени курса да поддържа стабилността и сигурността в държавата. Това, че управляващите не могат да предложат сигурност и стабилност, не означава, че Движението за права и свободи е тръгнало да създава напрежение", каза още Аталай.

Той отново обяви Патриотите за нестабилността в държавата.

"Искаме демонтаж" на тези, които "не са готови да управляват", посочи депесарят. Според него управляващите изпитват страх и паника от това, което "може да им се случи, което се е случило и през 2013-та година".

Аталай каза, че е нормално всяка опозиция да се стреми към властта. В същото време той обясни, че според ДПС стабилността на държавата за по-важна, отколкото каквито и да е избори.

"Дали ще има избори не е решение на Движението за права и свободи, а самата обстановка подсказва", каза още Аталай.

Във връзка с продажбата на ЧЕЗ от коалиционното правителство на НДСВ и ДПС преди години, Аталай заяви, че преди въпросната сделка, загубите на дружеството са били над 30%, докато сега са под 10.

"Една от основните причини за приватизацията беше, че държавата не може и няма как постоянно да определя цените на доставката на електроенергия. Ако върнем обратно, държавата да застане начело, тогава ще видите, че протестите, които ежемесечно могат да се проявят, ще са пред сградата на Министерския съвет. Нито едно управление няма да издържи на такъв натиск, защото когато си изнесъл контрола извън държавното управление, обществото е спокойно и знае, че то се контролира от един независим политически орган", каза Аталай.

Той заяви, че на последното събиране на ДПС, Ахмед Доган е изразил загриженост за сигурността на държавата, както и за това как партията да стигне до гражданите.

За тези, които напуснаха на ДПС, вливайки се в ДОСТ, Аталай заяви, че Централният съвет на движението е решил, че всеки, който желае да се върне в редиците на партията, е добре дошъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ага на Доган кой му плаща охраната толкова години,това са нашите пари,до кога ще плащаме грешни пари
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аби не си прави такива изводи,защото от вас/ДПС/по-големи престъпници няма,ВИЕ КОГА ЩЕ ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО А......
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахмед Доган да разпусне партията.Да върне откраднатото с ортаците си чрез обръчите от фирми,и да живее като всички останали граждани в апартамент или къща.Да си изкарва прехраната с честен труд.Така най-бързо ще стигне до гражданите.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дорютру мутрите откъде са от врастта
21
1
 
10
 
! Отговори
богомил преди 6 години
Та вие сте най-големите плъхове , бе , я се скрийте по дупките си и не давайте акъл , *** !
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Улицата", ***, е тази, която ти плаща за охрана и заплата.Леле, ЧАШАТА ПРЕЛЯ.Увяжаеми сънародници, наистина ли ще отидете за пореден път на избори и раболепно ще "избрете" следващите си ГОСПОДАРИ?т.е ВЛАСТ.
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Богопомазаните оставиха хората на улицата това е истината.Едните НСО ги пази, другите всеки да се оправя. За полицията е ясно - рейтинга и доверието в обществото го показва, стачки за заплати. 30 години " крадене и " мутризация" ни отдалечихя няколко за века от истинската демокрация.
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахмед Доган е изразил загриженост за сигурността на държавата, както и за това как партията да стигне до гражданите. А до гражданите най-лесно се стига чрез електромери...Е то, най-после пролича, Кой стои в сянката на сделката със ЧЕЗ.
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДЪПЪСЕ СЕ СЪБРАЛИ ДА СИ ГОВОРЯТ КАКВО ДА ГОВОРЯТ- СРАМУВАМ СЕ ОТ ВЕЛИКИТЕ ПОЛИТИКИ КОИТИ ТИА ГЛАВИ РАЖДАТ И ОТ ПЪТЯ КОЙТО ПОСОЧИХА НА БЪЛГАРИТЕ- СКОЧИХА ОТ НИЩОТО ВЪВ ДВОРЦИ, САРАИ ЯХТИ И СОБСТВЕНОСТ ЗА МИЛИОНИ, А ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ.
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Плъховете" са под крилото на дУпИсЕ,АНТИ бхк и ГАдост.
15
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Искаме демонтаж на тези, които не са готови да управляват" ПРАВИ СА И ПЪРВО ДА ЗАПОЧНАТ ОТ СЕБЕ СИ! Първо трябва да разчистим тези плъхове от ДПС, да ги заличим, след това трябва да се помисли и за останалите хрантутници в МС и парламента. Но първо тез плъхове от снимката!
14
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лешоядите се събират. А още не сме излезли по площадите като хората...
13
1
 
28
 
! Отговори
Улицата преди 6 години
Улицата сме ние - хората, които правим грешки от време на време като допускаме такива като Рамазан в парламентаХубавото е че хората имат свойството да осъзнават грешките си /понякога, понякога твърде късно - но по-добре. късно от колкото никога/ и като нищо могат да вземат властта в свои ръце - в което няма нищо лошо освен за такива нагледци и хрантутници като Рамазан и ко.Тъй че да си опича акъла и да си трае да няма 5/5
12
3
 
34
 
! Отговори
annybody преди 6 години
Най-голямата грешка на у-пъ-ръ-влявъщити (1990г. Луканков) е че допуснаха раждането на *** ДъПъСъ, заченат в отровната утроба на БъСъПъ.
11
4
 
27
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Аре, у лево бе, Рамаданчо ! Кой му пука за продажници, като тебе...Писукате от време на време, колко да се чуе, че още ви има...Смрад !
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изкажете се по делото Магнитски.Забравихте ли за него?
9
4
 
36
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 6 години
Уважаеми от ДПС, улицата е н.в. НАРОДА , а защо като дойдат избори търсите НАРОДА, а не улицата.
8
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЧЕРА АНТИ КОНСТИТУЦИОННАТА ЕТНИЧЕСКА И ТУРСКА ПАРТИЯ ДъПиСи ИЗЛЕЗ Е СЪС СТАНОВИЩЕТО,ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ ТРЯБВАЛА ДА СЕ МЕСИ В СДЕЛКАТА С ЧЕЗ И ДА НЕ ВЗЕМАЛА СПОМЕНАТОТО ЕРП С КОЕТО ДИРЕКТНО ДПС ПОКАЗА КОИ СТОЯТ ЗАД ГИНКА ВЪРБАКОВА,А ТОВА СА ИМЕННО *КОЙ) ДП И ТОЙ -ЕДНОКНИЖНИКА.СЕГА ПЪК ДНЕС СЪЩОТО ТОВА ТУРСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ДуПиСе ИЗЛИЗА С ТЕЗАТА,ЧЕ *** ПЛЪХОВЕ ТРЯБВА БЕЗНАКАЗАНО ДА ГРАБЯТ И УБИВАТ БЪЛГАРИ
7
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки има конституционно право да излезе и протестира на улицата.Какво е това движение за права и свободи отричащо правото на хората да протестират на улицата.
6
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яка руска атака за сваляне на правителството.Ще има гражданска война и обесени *** по улиците тоя път!