Обиден патриарх, ЧЕЗ, убийство... Тресат ни скандали

Свърши спокойствието на властта, отбеляза Михаил Константинов
7 мар 2018 10:15, Петя Славова
42

Истанбулска конвенция, ЧЕЗ, убийство при обир в Пловдив, редица оставки, лъвчета от Разград, НЗОК, обиден патриарх и консул в Турция, който не отпразнува 3 март… тези и още скандали тресат държавата и народа ни през първите два месеца на годината. Днес са насрочени протести против правителството в цялата страна.

Още по темата

"Хубавото от тези скандали е, че видяхме, че има народ. Сега се протестира за всичко. Властта трябва да знае, че ѝ свърши спокойствието. Не може група от откъснати бюрократи да взимат решения за съдбата на народа. Ако не си вземат поука от тези скандали – нищо добро не ги чака", подчерта политическият анализатор Михаил Константинов.

В студиото на "България сутрин" той добави, че ГЕРБ и БСП не са единствените политически сили.

"Както са озверели хората, така с удоволствие биха гласували за нещо ново", категоричен бе Константинов.

"Когато сравнително малки поводи водят от огромен обществен отзвук, това означава, че някой се опитва да държи капака на кипящия чайник. И дори да може засега да го задържи, той рано или късно ще гръмне. Това, че не се вярва на властта е символ за много дълбок проблем. Колкото повече управляващите дрънкат за успехите си, толкова по-зле за тях", изтъкна пред Bulgaria ON AIR социологът Кънчо Стойчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
медия да си-и хляба,и ножа е в теб
22
1
 
5
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Нека да напомним, че продажбата на Българската Енергетика от национална в частна беше по времето на Тройната коалиция, НДСВ-БСП - ДПС - другарката Нинова явно не помни много.
21
0
 
7
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 6 години
Миша, ти май почна да обръщаш палачинката като усети, че ти пропарва !
20
2
 
13
 
! Отговори
?! преди 6 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
19
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Както са озверели хората, така с удоволствие биха гласували за нещо ново"==================================================На тази с0р0с0идна въдица се хващаме през всичките годините на прехода.Избираме ги, качват се на трона, ядат пият и грабят като за последно, народа озверява и С0р0с с удоволствие му предлага ново лице, което веднага след като вземе властта, подхваща старата песен с нов глас. А народа? Той след месец пак озверява, но чака до следващите избори, за да получи ново лице.
18
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бсп никога повече на власт. Колкото пъти бяха, толкова пъти всичко попиляха. Първия път въведоха купоните, втория път девалвираха лева и фалираха държавата в "зимата", когато една пенсия бе ДВА долара, третия път след тройната блокираха плащанията на държавата. Три пъти за вода се ходи със стомната. Четвърти път и в народните приказки няма
17
6
 
7
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Лелее, първо се закусва, после се пие кафе от автомата. В противен случай адреналина се покачва и говоренето върви преди мисленето
16
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
преразказвам думите на Б.Б. Държава за пример. Всички ни завиждат на икономическия растеж ... и т.н. А иначе ние си знаем , всеки ден някой мята пари от балкона на ало апаши , Някъде някой е ограбен , изнасилен , набит ... , смъртни случай на пътя , ненаказани рецидивисти на свобода ... това е само ежедневие, най - ниските заплати в Европа . Прокрадват се и малко по - големи проблеми , като : ЧЕЗ , южен поток , КТБ ... и т.н. Дребна работа!Е как да не ни завиждат всички в Европа ?!?!?!?!?
15
5
 
24
 
! Отговори
dk преди 6 години
моето мнение е ,че повече от един мандат не трябва да се дяава на никаква власт ,защото придобиват самочувствие на феодали,не се стараят и само мислят как да си съхранят власттавярно е че гледат кой гласува за тях,а не кое е правилното и ще спомогне за някакво развитие,а пък за калинките на бою не ми се мислиможеш ли да плямпаш бързо ставаш министър а в главата какво имаш не го интересуваважното е да се защитим и да покажем на раята че сме правии бсп са същите така че д0а идват нови вече
14
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Журналята, недейте да преувеличавате и да нагнетявате напрежение. Много ви моля...
13
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те отвън получават инструктажите ежедневно, защото са влачещи се по колене и лакти слуги и им плащат, за да съсипят докрай България....
12
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийствата са много, не е само едно... Самоубийствата са около хиляда на година през последните девет години. Скандалите безброй, корупцията безкрайна и на всички нива.....
11
1
 
27
 
! Отговори
Order out of chaos преди 6 години
Нарочно се създава хаос в държавата за да може робите да търсят алтернативно решение, което разбира се ще дойде отвън!
10
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изложиха се точно по време на председателството и показаха най - гнусните си намерения, схеми и сделки. Вече се видя не само в България, не само в Европа, но и по целия свят .
9
7
 
9
 
! Отговори
Русофоб, ром, гей преди 6 години
Сърби ме *** за як *** бежански
8
2
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
28 години нито една партия не поиска да вьведе правила и ред в дьржаватавсички гледаха как се бастисва и не предприеха нищо ами то ще избие в единпрекрасен ден всичко е закономерно и се очаква никои да не се прави на бутниколиба
7
10
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само за тези два месеца става ясно, че Герб и коалиционните им партньори трябва да напуснат властта завинаги и никога да не им се позволява повече да вършат беззакония. Оставка завинаги!
6
13
 
16
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
Изкуфели глупости. Че то кога е имало спокойствие за властимащите в България? Кога, бе професоре, кажи ми - само преди 10 ноември, нали? И само в България ли е така - ами виж Италия, Германия, Словакия, Полша, Великобритания, Австрия и др. Айде стига мрачни прогнози, това си е нормално при нормалните демокрации.
5
20
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
До спеца. Може и да си спец, но в непознаването. Тези приказки ги четем и слушаме от 10 години и Боко все още е на власт. И още ще бъде, а твоето невзрачно мнение на някакъв случайник няма никакво, ама никакво значение.
4
1
 
63
 
! Отговори
Вече не го уважавам! преди 6 години
Доскоро четях с интерес анализите на проф. Константинов, но откакто прочетох становището му, че за да се намали социалното напрежение трябвало държавата да дава пари на мизерстващите и че тези, на които трябвало да наливаме още пари били ромите, аз престанах да уважавам този професор!Значи, да не дадем достойни пенсии на трудовите пенсионери, да не бъде притиснат работодателят да дава нормални заплати, а да наливаме още на онези, които с мързела и безотговорността си създават проблеми!