Антикорупционният орган е налице! Чакаме резултатите

Христо Гаджев: Ще аплодирам Радев, ако е защитил държавата пред †Кирил
Обновена: 8 мар 2018 21:04 | 8 мар 2018 20:46, Красимир Ангелов
23
Антикорупционният орган е налице! Чакаме резултатите
Снимка: Bulgaria ON AIR

От всички политически скандални теми, които върлуват из общественото пространство, най-присърце взимаме тази с корупцията. След дебат и кастинг между двама кандидати парламентът реши, че шефът на новия антикорупционен орган ще бъде Пламен Георгиев. Обсъждането премина както подобава – с много напрежение между управляващи и опозиция.

Още по темата
"Очаквам новият антикорупционен орган да покаже, че няма да се бави работата и че ще има резултати. Превенцията трябва да се засили, за да може хората, които биха могли да бъдат подложени на корупционен натиск, да знаят, че има орган, който ги пази. Надявам се да се подхожда безпристрастно", подчерта депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев.

В студиото на "Денят ON AIR" гостът поясни, че в българската история регулаторите често са били избирани от парламента. Мандатът на този орган не върви с този на парламента, допълни Гаджев.

Темата се прехвърли и към един от последните дипломатически скандали, на които бяхме свидетели – този с изказването на руския патриарх Кирил към речта на президента Радев по случай 3 март.

"Изказването на патриарх Кирил беше остро. Останалите му изказвания не бяха така. Публикуваното видео, на което той се държи назидателно към Радев, беше унижение към страната ни. Искаме да видим в крайна сметка как е отговорил президентът. Няма как някой да не е водил бележки на срещата. Ако Румен Радев наистина е отговорил по начина, по който написа, то аз с две ръце ще го аплодирам", категоричен бе народният представител пред Bulgaria ON AIR.

По линия на сделката между ЧЕЗ и пазарджишката компания "Инерком" Гаджев напомни, че много внимателно трябва да се обсъжда темата, тъй като всичко това се наблюдава изкъсо от чуждестранните инвеститори. Тях би ги интересувало до колко държавата може да се меси в частни търговски взаимоотношения, изтъкна той.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Bulgaria ON AIRХристо Гаджев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле.......що не се гръмнат бе??? Мале мила, тия цветарчета така се оплетоха, че вече и костенурките ще им се смеят! Макар, че никак не е смешно! "Антикорупционен орган" назначен от корупционери!!! Ха-ха-ха-ха.....това вече даже не е и подигравка! ОЩЕ ЕДИН БЕЗМИСЛЕН ОРГАН! А колкото до патриарха......КОГАТО нашите "политици" се опълчат на разните краварски, брюкселски или всякакви други НАМЕСИ В НАШИТЕ РАБОТИ, тогава ще ги признаем за български патриоти! А докато си трайкат.....ПАРДОН......
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От ялов закон с ялов орган нищо не може да се роди! А междувременно, всичко се ***!
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех че руският патриарх е дошъл да ни напада и Радев е трябвало да ни защити току що научих нещо ново. От ГРОБ се носи смрад на глупост, некадърност и сервилнечене пред 3 папи евро-либерали и подтискане и прогонване на българите.
11
0
 
10
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Да защото и говерньора на БНБ Иван Искров и неговите заместници бяха избирани от Народното събрание,но не се отчитаха на него,и за това фалираха КТБ и никой не им потърси отговорност,защото цялото Народно събрание бе виновно за всичко това,тоест никой...Сега ще бъде същото...
10
1
 
12
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
С корумпирани хора няма как да стане борбата срещу корупцията. Този като до сега е бил председател на Комисията за отнемане на имущество придобито по престъпен начин разследва ли Делян Пеевски?
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали си имаме Бор-***,/а как ми се иска във втората сричка да сложа друга гласна/,за какво ни е нов орган?Съществуващия каква работа върши или само харчи парите на данъкоплатците и симулира дейност.
8
1
 
8
 
! Отговори
резултата преди 6 години
Гарван почва да си кълве оченцето - вярвате нали!? Ако успее - ще получи Нобелова награда! Но от друга стана - кинтите от Нобеловата награда са малко - милион или нещо такова, не си струва масрафа, еврофондове, магистрали, саниране са доста по доходни - става въпрос за милиарди! Та оченцето на гарвана ще си остане цяло...
7
1
 
11
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Комисията на Цетанов, съдът на Цветнов. Ще последват: показни акции, държавен рекет, нашите хора невинни, опонентите виновни, дела в Европа, плащане на обезщетения от държавния бюджет. Няма нещо, до което да се докоснал фактическия основател и ръководител на ГЕРБ и то да е останало чисто.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да вярва човек на мафиотите от ГЕРБ? Освен на БСП на никой друг не може да се вярва.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е работа на политиците да правят разбор на изказванията на божия служител.
4
2
 
11
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 6 години
Мафията от ГЕРБ последователно отвоюва все нови и нови позиции в държавната власт!Ще им става все по-трудно защото изтърваха Президенството , а ги чакат и нови изненади от ЕС и САЩ!
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антикорупцинният закон уууууууууууууууууууу!
2
7
 
5
 
! Отговори
Шебек преди 6 години
Треперете корумпета,батко Ви Пацо идва с бухалката !
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ало, Ваньо......"Всичко е законно????????Няма престъпление??????Ашкулсун бееее.......