Ток "протече" в парламента: Зад PR на Гинка – Моника на Станишев!?

Съпругата на лидера на ПЕС изпращала съобщенията, скочиха от ГЕРБ
213
Ток "протече" в парламента: Зад PR на Гинка –  Моника на Станишев!?
Моника Йосифова. Снимка Булфото, архив

Ток "протече" отново в парламента, след като страстите се нажежиха около сделката с ЧЕЗ, която най-вероятно ще бъде финализирана през тази седмица.

Тон за взаимните обвинения и нападки даде Спас Гърневски от ГЕРБ.

"Зад Гинка Върбакова, собственикът на "Инерком", стоят не само БСП, а и ПЕС – Моника Йосифова (бел. ред. съпругата на лидера на ПЕС Сергей Станишев) е авторът на прикачения файл в прессъобщението от купувача на ЧЕЗ", скочи той.

Още по темата

Депутатът от мнозинството обвини червените, че водят върастни хора на протест пред Министреския съвет, за да ги използват в свой интерес, защото отново целят да свалят правителството.

Според него вече две седмици социалистите нагнетяват напрежението в обществото с истеричните си лъжи, че правителството на ГЕРБ и лично премиерът Бойко Борисов стояли зад сделката между ЧЕЗ и "Инерком".

По думите му обаче вчера се е появила писмена следа, която ясно е показала кой стои зад "Инерком".

"Купувачът на активите на ЧЕЗ разпространи до медиите прессъобщение, чието съдържание не е особено интересно. Интересен е авторът на прикачения файл, съдържащ въпросното прессъобщение. То е Моника Йосифова. Това са имената, с които стана известна настоящата съпруга на председателя на ПЕС и бивш председател на БСП Сергей Станишев. Една малка техническа грешка ви издаде", обвини Гърневски.

Той призова червените депутати да имат мярка в лицемерието си и да спрат с обвиненията си, защото ЧЕЗ са предлагали на държавата да купи ЕРП-то по времето на кабинета "Орешарски", когато министър на енергетиката беше Драгомир Стойнев.

Очаквано думите му предизвикаха реакцията на Стойнев, който отсече, че Гърневски разпространява фалшиви новини, защото ЧЕЗ никога не е предлагало активите си на държавата.

Стойнев увери, че ако докато е бил министър чешкото дружеството е продавало, то тогава държавата е щяла да купи ЕРП-то на пазарен принцип.

"Всеки един народен представител трябва да се срамува от подобни изявления като тези на Гърневски, които бяха декларация на сбирщина от поредните слухове", скочи той.

"Няма как да се има доверие, когато за най-малкото нещо, чуто, недочуто, разбрано, неразбрано, ние сме готови да стигнем дъното. Това е една свещена трибуна, но вие наистина я превърнахте в селска седянка", каза Стойнев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
4
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ГИНКЕЙЙЙЙ - БАТКО ЩИ КУПИ ЧЕЗ ***; НИ СЪ ДЪРПАЙ
170
0
 
4
 
! Отговори
българин 2 преди 6 години
Ако някога се появи български Пиночет доживот за него бих гласувал.Ако пък вкара червените крадци в затворите доброволно като надзирател бих работел и заклевам се никого няма да изпусна ЖИВ!Толкова са ме мъчили червените !
169
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приятелката на Теменужка Петрова има за пи -ар жената на Станишев. Познайте КОЙ кой е! Навързани като свински черва си играят с нас играта на доброто и лошото ченге.
168
0
 
8
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Защо след,,като веднъж е продадено,сега трябва държавата да го купува? Ще купува ли пак БГА "Балкан",ТЕЦ-овете,"Нефтохим",и всичко що се подари...Ако "продажбите "са грешка,продавачите в затвора.Ако не ,то тези държавници ,които сега искат да купуват...в затвора...Баси,к'ви маймуни сме...
167
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все още имаме ток в северозападна България👍 . Значи за да знаем какво става с чез трябва да се разбере кой ни я продаде и кой я купил в миналото. Гинка за мене е поставено лице. Някои супер виш бандит я накарал да се разправя със сделката докато той чака в тъмното потулен. Онзи чех каза това е далавера за пране на парата. Защо бандита не е в Прага защото той знае колко корумпиран а Гинка тя е просто поредната жертва.
166
1
 
4
 
! Отговори
Съсела преди 6 години
Моника отдавна се е набутала в ЧЕЗ - именно нейната куриерска фирма разнася писмата на дружеството.
165
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Не Моника на Станишев, а Моника Латински на Клинтън.
164
4
 
11
 
! Отговори
БожеБоже преди 6 години
Айде докараха пак автобусите на жълтите павета....ццццц голем смех. Нахални и нагли..
163
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо - честит праздник на Гинка. И на всички герберки от Българията.Те днес празднуват за 11-ти път денят на герберастката Жена. (2006-та края се създаде Партията герп). Честит праздник и на всички герберки, които сега са на своя пост пред клавиятурата. Партията иска работа , а за гербераската жена няма по-важно от нейната работа. На Гинка - ЧЕЗтит ти и ток. Ти си светлина, гинче. Без теб направо сме в тъмата, щото Слънцето - и то залязва. (*** па Боко ша Свети, д с свети имто Му)
162
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оиара на Гинка и даде едно листче , да срича пред камерите и я посъветва да напада Нинова.Меко казано Борисов и Цветанов се изложиха с Гинка.*** - матерял - тва има , тва ползваме. Да е верна и послушна. *** то , дет викат, не става само с тва - требе и акъл. Па той се не купува, нит краде.Пфу - да се не види.Айде в коша. Вижте да замажете, кат Калинка и да я караме напред
161
4
 
6
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Прикачен файл не е доказателство,защото към някакво писмо и аз мога да прикача какъвто и файл си искам. Сега Моника да осъди Гърневски като разпространи тази лъжа по неин адрес в НС,а от там и в цялата държава...
160
3
 
10
 
! Отговори
Моника преди 6 години
Той и СерГЕЙ нямаше нищо,ама нищо общо с Хабигер.
159
2
 
7
 
! Отговори
. преди 6 години
Може ли сериозна медия като вас да пуска фалшиви новини?! Това всеки човек с по-добра компютърна грамотност може да го сътвори.
158
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
GARNEVSKI NAI GOLEMIA *** .
157
1
 
10
 
! Отговори
СТАРИ МАНДЖИ преди 6 години
Корупция при бедняците няма ,тя си съществува само по администрация и елитните етажи .Още в древен Рим Е БИЛО ТАКА .БСП ли? ДПС ли? ,СДС ли?,НДСВ ли? ГЕРБ ЛИ? Правят се на луди че не били те, ми други . ВСИЧКИТЕ " С едно ги е (МАЙКАТА ПАРТИЯ) млеко кърмила , в една ги е люлка люляла" както се пееше в една комунистическа народа песен !
156
10
 
25
 
! Отговори
българин преди 6 години
Отдавна ви казвам,че ни трябва не генерал Борисов,а генерал Пиночет!Той разчисти Чили от червените и сега всички чилийци са доволни-работа,добри доходи и просперитет за държавата.Борисов много меко действа макар и добре.
155
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моника Станишева не била PR на "Инерком": Фалшива новина!Жената до лидера на ПЕС е готова на съдебна битка заради "нелепия сценарий"
154
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оказа се лъжа. ГЕРП, извинисебе!
153
11
 
12
 
! Отговори
Ясна работа преди 6 години
Съсела как подло действал, чрез Гинка да свали Борисов!
152
1
 
4
 
! Отговори
осмокласник преди 6 години
До осмоксалсикУби ме - и с правописа си (май не до осми ами и до втори клас не си стигнал, а компютър си виждал само на картика!) и с тъпотата си. Моето 'домашно от 5ти клас - още циркулира из мрежата, въпреки че почти нищо не е останало от него (всеки си е променял каквото иска) - но аз си се водя като 'автор' - в тези варианти където някой не си е направил труда да го промени. Така че сега може да ме обвинят в какви ли не грехове - заради хора като теб които си нямат понятие от компютри