Кастинг "политик" продължава: Слави търси още мераклии

Всички с качества са добре дошли, съобщиха от екипа му
54
Кастинг "политик" продължава: Слави търси още мераклии
Снимка: Facebook, архив

Слави Трифонов продължава да търси българи, които имат качества да станат част от бъдещия му политически проект, съобщиха от екипа му в писмо до медиите.

Още по темата

"Уважаеми сънародници, тъй като ненавиждам общите приказки, а уважавам конкретиката, ще проведа срещи с всички избрани българи от последното събеседване и ще започнем да изработваме конкретни, практични и реални стъпки по отношение на смяната на сегашното статукво и превръщането на България в модерна държава", се чете в позицията на Трифонов.

"Освен всичко това, тъй като получаваме още много предложения от българи в България и по света, които искат да се включат, ние ще проведем още събеседвания, за да изпълним безусловно своите цели, така че всички българи, които искат да се включат и имат необходимия капацитет и качества са добре дошли", се чете още в позицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сегашните суджуци какво им е хубавото
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зад звездичките стои думата о.т..к.ра..дн..алНе знаех, че е м..р...ъ-с.аЗа много е професия и даже ни управляват.
23
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е слави?!За какъв се мисли?!За какво е критерий?!Предаването му не го гледам от 10 години, то е нетърпимо просташко и оцелява, защото служи на някого и последните действия са израз точно на това.*** е и инициативата, открадната от проф. Вучков за професорска партия от Божидар Димитров.Не вярвам на подобни ветропоказатели и слуги, които скучаят и си величаят егото, като им поръчатЗа мен слави е нищо. Голямо нищо...
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какви ги търси и намира Слави, ама до сега всички дето е намерил са все нефела.Като почнеш от Куневица и минеш през останалите.Май много му беше легнал на сърцето Радан Кънев. Мине не мине току го привикваше в шоуто да си говорят.Е, видяхме го и него какъв е политик.Ако не му се занимава с музика може да се пенсионира. Има си парички. И да не се опитва повече да ни оправя.Не го бива.
21
4
 
21
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
До #16 . Защо не искаш чалгарско управление,че Борисов направи България чалга държава. Слави може да има много добри намерения,но тези които ще отидат в партията му първоначално ще се ослушат малко и после ще почнат и те да крадат. Как да разпознаеш честните хора от хората келиперджии? Народът много огладня,оскотя и осверипя и който дойде на власт гледа да се оправи икономически през тези години за сметка на целия народ. Почти не останаха честни хора в България за съжаление...
20
1
 
2
 
! Отговори
Сврака преди 6 години
***!!!
19
4
 
5
 
! Отговори
Валери преди 6 години
До 20 анонимник. Свали червените очила, не е баш така.
18
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалгар такъв, извинисебе.
17
7
 
18
 
! Отговори
Сифоня преди 6 години
До справедлив. Опитай, ама някъде другаде. Защото ни омръзна разни селски тарикати да си правят експерименти с държавата ни, а Трифчо определено е такъв. А "новото" да се окаже, че е много по-зле от сегашното. Много солени ни излизат тези експерименти и затова сме все на опашката.
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, няма проблеми! Може да си продължаваш с кастингите още 2-3 години, пиши си спокоооойно проектите, няма за къде да бързаш.
15
9
 
18
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
Този дългуч учиндолски не разбра ли, че ще падне по-ниско и от Бареков?
14
7
 
19
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
А, мерси, чалгарско управление не искаме.
13
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер, сега остава само да променим конституцията, да махнем изборите и Славиту да назначава вече политиците с кастинг
12
5
 
7
 
! Отговори
Трябва да си преди 6 години
на много ниско ниво( или да изпълняваш платена поръчка на разузнаване- на изток), за да ходиш "при Слави &ко" на интервю за ДЪРЖАВНИК...??!!Предпочитам по друг начин да ме изберат за работа, служба, отколкото хора, изпълняващи"НЕЧИЯ ПОРЪЧКА".И аз да бъда "СЛОЖЕН"(А) поради нечий амбиции и винаги да се чувствувам като ***, че някой АБСУРДНО ме е"ИЗБРАЛ".. без да има компетенциите на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 10 Муахаххаа...А преди Дългия да се появи Тони Дачева 91-ва кво пееше? Кво пееше? Глория 93-та кво пееше? Рок?
10
6
 
2
 
! Отговори
Дочоолу преди 6 години
Ей, Славе, ний тоим калъките, ти тсм заглавичквах ентилигентите, брой зайците. Сами чекаме да се провикнеш с твоа силен селски глас и е нсправим изборите
9
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този направи чалгата "мейнстрийм" през 90-те. Преди него беше само Радо Шишарката, който го слушаха само мутри и чейнчаджии. След кичозните му концерти по стадионите цяла България почна да слуша чалга.
8
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз е иззрод в добрия смисъл на думата. Вече 18 години всяка вечер да си на екран....Няма такъв работохолик у нас. Това може да му се признае.И да правиш тв предаване не като да продаваш на пазара банани или да носиш стока или да караш автомобил.
7
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 Той Дългия ви виновен че ви е опростачил а не примерно Митьо Пайнера с хилядите му певачки ***?
6
13
 
22
 
! Отговори
Бабата преди 6 години
Боже пази България! Ако спасението е Дългия креслив прос.так и огрите "успели" екс-имигранти, най-добре е всички да имигрираме! Егати държавата! Как може духовен извратеняк, който опросташи цяло едно поколение да привлича "Оспели българи" в поредния руски експеримент с България, а половин милион опиянчени *** да скачат на Лъвов мост!