Кастинг "политик" продължава: Слави търси още мераклии

Всички с качества са добре дошли, съобщиха от екипа му
54
Кастинг "политик" продължава: Слави търси още мераклии
Снимка: Facebook, архив

Слави Трифонов продължава да търси българи, които имат качества да станат част от бъдещия му политически проект, съобщиха от екипа му в писмо до медиите.

Още по темата

"Уважаеми сънародници, тъй като ненавиждам общите приказки, а уважавам конкретиката, ще проведа срещи с всички избрани българи от последното събеседване и ще започнем да изработваме конкретни, практични и реални стъпки по отношение на смяната на сегашното статукво и превръщането на България в модерна държава", се чете в позицията на Трифонов.

"Освен всичко това, тъй като получаваме още много предложения от българи в България и по света, които искат да се включат, ние ще проведем още събеседвания, за да изпълним безусловно своите цели, така че всички българи, които искат да се включат и имат необходимия капацитет и качества са добре дошли", се чете още в позицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
питащ преди 6 години
Как пък поне един от сценаристите му не е на различно мнение? Комсомолски секретар на училище е функционер, правилно политически ориентиран и популяризира и предава идеите и повелята на комунистическата партия сред учениците. Не разбирам, може ли човек с достойнство да отиде при Слави и да пита: - Слави, разрешаваш ли ми да се заминавам с политика?
44
0
 
1
 
! Отговори
Цензи Цензероф преди 6 години
за един ден 46 позволени включвания.
43
1
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
А освен пианиста , кавалджията и 1-2 от сценаристите му ИМА ЛИ ДРУГИ в екипа на учиндолския Слафчо ? Някой... Който и да е.... И как пък не откри ПОНЕ ЕДИН умен и образован сред верните му фенове да го включи в екипа си . Явно е ред и балетистките от Магаданс да се включат в бъдещия управленски екип на гологлавия "шоумен" . И така и така са на заплата при него ......
42
5
 
8
 
! Отговори
ТАТЯНА ДОНЧЕВА преди 6 години
АМИ СЛАВИ , ВЗЕМИ И К.НИНОВА , ЗА ДА ТИ ПОКАЖЕ , КАК ЦЯЛ ЖИРИЩЕН БЛОК , СЕ ПРИВАТИЗИРА ЗА 1,800-Д/марки....!ОТ *** 20...СА МАЙСТОРИ В ТАЯ ИГРИЧКА ---ТЕ ШЕ ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ!!!
41
3
 
5
 
! Отговори
СМЯХ преди 6 години
дА не търси..? Валери Симеонов да се изпрати за преговори с ГАзПРОМ , договора изтича през 2019г. или ВЪНШЕН министър , а може би посланик в Москва
40
1
 
9
 
! Отговори
Софито Маринова преди 6 години
Слафчо шъ мъ земиш ли за колтурен менистър?
39
3
 
12
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
"Трифонов продължава да търси българи, които имат качества да станат част от бъдещия "МУ" политически проект"За този *** поне се знае че е само ляляджия нo гледа да свлече от някоя телевизия кинти!
38
3
 
6
 
! Отговори
СДС ще атакуват преди 6 години
До Клоун и половина!Слифко е чиляк на бесипету, ръцете на гербету и дупленцето за дапасето
37
5
 
20
 
! Отговори
Клоун и половина! преди 6 години
Слави е човек БСП и това се знае още от 90-те години. Той е една от многото назначени пионики във отдел "култура" и връзки с обществеността. Навремето БСП му осигуриха всички връзки и буквално му дадоха бизнеса в ръцете. Неговото задължение през годините беше да отвлича вниманието и да забавлява овцете всяка вечер. Също и да промотира активно чалгарската идеология чрез която съсипаха психиката и морала на едно цяло поколение българи.А прости хора се командват и манипулират най лесно!!
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен ти защо мислиш че си нещо
35
1
 
15
 
! Отговори
* преди 6 години
В България има остър недостиг на качествени работници и специалисти, но виж за политици и партии ще се намерят много мераклии. Лесно се гребе с държавния черпак от общото.
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
слави ,не харчи парите на ТВ за кастинги ! направи един концерт - хем ще ти платят билетите, хем направо от столовете им ги вземай и прави парламент. всичките ти почитатели ще са там.
33
1
 
17
 
! Отговори
БашЕбАч преди 6 години
Дупка да има желаещи ще се намерят.
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мастер шеф е по-интересно.
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз може да пропусне и следващите избори ако продължава да прави кастинги !
30
2
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Тайната Славеева вечеря...
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво да очакваш от отряден председател ! Пошлост !
28
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политик не се прави,а се ражда !
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бат Слави кат спечели с коголи ще се коалира!
26
0
 
18
 
! Отговори
Като дойдат на власт преди 6 години
То на теория - всичко звучи добре, но на практика - прекалено много се краде!