Марешки бесен на Симеонов, на Сидеров: Да се разграничим!

Поведението на ОП минава всякакви граници, смята лидерът на "Воля"
27
Марешки бесен на Симеонов, на Сидеров: Да се разграничим!
Снимка: Булфото

Заради неуместните изказвания на вицепремиера Валери Симеонов и на лидера на коалиционния му партньор "Атака" Волен Сидеров, парламентът трябвало да излезе с декларация и да се разграничи от тях.

Още по темата

Предложението за това дойде от лидера "Воля" Веселин Марешки, който се възмути от факта, че Симеонов нарече руския патриарх Кирил цигарен митрополит, а Сидеров пък вчера коментира: "Ако вицепремиерът бе отправил такива думи, като към патриарх Кирил, към главния равин на Израел, дали щеше да е още вицепремиер!? Но с православието можем да се гъбаркаме... Ако отправи такива думи той няма да е вече на поста си, а дори физически".

Според Марешки недопустимото поведение на националистите вече минава всякакви граници.

Заради това още в сряда на председателския съвет в НС той ще поиска депутатите да излязат с декларация, защото няма реакция на правителството за обидите, които отправи вицепремиерът от ОП към руския духовник и глава на РПЦ.

"Трудно ми е да си го обясня", призна Марешки, който смята, че досега е трябвало вече да има оставки.

В същото време той не поиска главата на вицепремиера, защото, по думите му, " за Валери Симеонов си носи отговорност правителството".

"Сидеров надмина Симеонов", оцени още Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм фен на Марешки, но тук е прав. Ама как ще хвърчат оставки, нали ще се разпадне правителството. Нови избори и "патриотите " ще гледат Народното събрание отвън. И клюпачката ще секне. Това ако беше друго правителство отдавна да е паднало. Къде са "умните и красиви" "студенти"? И как може Министър председател да нарече част от народа "гадове, но ще ги гоня до дупка". Да сте чули извинение? И за това Го хвалят и приемат на Запад. Никой Мин. пред. в историята на Бя не си е позволявал това.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук важи поговорката: царя пръдна, пъдаря се нас ра и после замириса
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялото правителство е съставено от ***, начело с ***.А на Републиката.Сега се перчат като японски петли,но като стане напечено звънят на Путин да обсъждат инфраструктурни обекти.Това е "специалитет" на Баце и компания толкова много години
15
1
 
8
 
! Отговори
До турчин преди 6 години
Те да бяха само политиците. Морал няма обществото ни, а политиците са само отражение на ставащото в България като цяло. Всеки гледа да прецака другия, така държава не се прави.
14
0
 
13
 
! Отговори
Лице в дупе преди 6 години
Сидеров нахрани Цветанка здравата. Пишман стана, че го е поканила. В прав текст и обясни каква прислужница на определени кръгове е.
13
0
 
15
 
! Отговори
турчин преди 6 години
Морал нямат нашите политици. Затова държавата ни е на това състояние.
12
8
 
5
 
! Отговори
Ивчо преди 6 години
македонци българи все едни и същи дребни душици, ревящи никому не правещи впечатление. Не ви ли е ясно че отчето постигна целите си, дойде разбуни духовете и си тръгна, казвайки каквото има да каже. И хич не го е е нсшето врякане.Колкото повече продължаваме толкова са там по доволни.
11
15
 
19
 
! Отговори
Психодиспансер преди 6 години
За тях ние сме губерния. Демонстрирали са го винаги, от 1878 до наши дни. За съжаление България винаги е имала повече предатели от истински патриоти. И те го знаят ! Винаги са демонстрирали презрение към нас като народ. Никога не сме били равнопоставени в търговията и двустранните отношения. Историята ни за тях е пречка и искат да я заграбят и променят.
10
2
 
11
 
! Отговори
до един преди 6 години
не приказвай глупости за сейм 14...година, ето ти факти.....папата убеждава младия крал, че е дошло времето да се съкруши Османската империя и да се освободи Йерусалим. Ентусиазираният Владислав потегля на кръстоносен поход.....чети бе ,не съчинявай
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Pareschki sluga na boiko i dvamata bkp sega milioneri simionov kum na suderov pateriza na gerb i te i karaka4anov bkp sega bogataschi
8
33
 
18
 
! Отговори
един преди 6 години
Значи руските политици могат да ни провокират (кирилицата, Македония и "освобождението"), а ние да си седим тихо, така ли? Много добре казано, Cимеонов. На всичкото отгоре какъв е този патриарх, че да ни държи сметка на кого ще благодарим за освобождението? И те не са първите, инициирали война с Османската империя - 1443-1444 походите на Владислав Ягелло-Варненчик (с решение, взето от Полско-литовския сейм) ;)
7
28
 
22
 
! Отговори
Гоце преди 6 години
Някакъв *** пак се изказва от името на България, която уж бима възмутена. Аз пък, като част от български народ, не съм възмутен. Симеонов добре му го начука на тоя руски идот, направо му се изтакова в наглата морда. Евала!
6
19
 
29
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМУТЕНА преди 6 години
Практика стана за българските политици да хвърлят във пространството лъжи и обиди и да остават ненаказани!Този път Симеонов яко сгази ЛУКА И ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО!ДА ОБИЖДАШ духовни лице и то патреарха на Русия е сериозен гаф.Това е нагла провокация и ще има международни последици!Никакви извинения няма да бъдат приети!Бъдете сигурни!Симеонов няма сиво вещество а за УМ да неговорим!
5
4
 
37
 
! Отговори
да преди 6 години
Тая безгласна буква Марешки се утрепа да търси внимание, но никой не го отразява
4
4
 
44
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
С всеки изминал ден,ми става все по-жал за тези хора,елементарни,прости,ако не беше шуробаджанашкия бизнес в България,нямаше да има какво да ядат,а те дори управляват със завидно самочувствие!!!Боже пази България!!!
3
11
 
20
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Браво довечера с Валерката елате да си получите златните алтъни от ДОСТ дето ти ги обещахме за да сеете омраза и раздори в парламента и да се опитвате да налагате мнение.
2
19
 
38
 
! Отговори
:):) преди 6 години
и кое не е вярно в думите на Сидеров, що трябва да си му фен за да видиш че е прав.
1
8
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Стара снимка... - нали изхвърлихме жабата в червеното блато...